Napi horoszkóp, 2023. március 7.: a Kos üzenetet kap, a Nyilast a saját útja várja

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. március 6., 20:02

Szerző:

Máris itt a keddi napi horoszkóp! Nézzük, önnek mit hoz a Halak telihold napja!

Kos (03.21.–04.19.)

A múlt nyúl vissza a Kos csillagjegy szülötteiért ezen a kedden egy teljesen váratlan módon. Egy alak figyelmezteti arra, hogy van valami, ami a múltban indult ugyan, de még nem zárult le teljesen – figyelje a jeleket, hogy milyen üzeneteket kap ma a múltból!

Bika (04.20.–05.20.)

Ma felismeri, hogy egy olyan játékot játszott egy ideje, amelynek a tétjével nem volt pontosan tisztában. Most, hogy tudja, hogy mi forog kockán, mit veszíthet, mit nyerhet, érdemes még egyszer végiggondolnia, hogy belevesse-e magát még jobban a játékba, vagy inkább szálljon ki belőle az első lehetőségnél.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan érzés vagy gondolat kavarog önben, amit egy nemrégiben történt esemény váltott ki. Vigyázzon, mert még eléggé nyers önben a friss reakció: ne cselekedjen elhamarkodottan mostani érzései alapján! Ehelyett inkább emésztgesse még egy kicsit a dolgot, aludjon rá, meglátja, idővel tisztábban kezd majd látni!

Rák (06.22.–07.22.)

Ha a mai napot egy utazásként fogjuk fel, akkor egy olyan útszakaszhoz ért, ahol viszonylag ritkák a pihenőhelyek. Ha talál egy leállási lehetőséget, feltétlenül használja ki, nyújtózzon egyet és tankoljon, mert ki tudja, hány kilométer múlva lesz a következő alkalom!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A tervezésre-szervezésre igen alkalmas nap ez a kedd az Oroszlán számára. Ma csomó döntést hozhat a jövővel kapcsolatban, és ez az a kedd, amikor megvan önben az ehhez szükséges energia és bölcsesség. Lásson neki!

Szűz (08.23.–09.22.)

Különleges nap ez a mai a Szűz csillagjegyben születettek számára: mintha ma páncélt viselnének. A negativitás, a felesleges kritikák-beszólások szinte lepattannak majd ma önről, és ha fókuszál, könnyen haladhat majd előre a célja felé a mai napon, senki és semmi sem tudja önt megállítani.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Korábban el sem tudta képzelni, hogy egy bizonyos dolgot hogyan fog tudni fenntartani, és lehet, hogy ma megint meginog, de a nap végére kiderül, hogy erősebb ön, mint gondolná. Megy ez továbbra is, tudja csinálni tovább, mert belátja, hogy érdemes. Kitartás, ne adja fel!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai napon kikerül valaki vagy valami az ön életéből. Vegye észre, hogy ez a személy vagy dolog mennyire nem illett már az ön életébe – úgy lökődött szinte ki belőle, mint ahogy az idegen testeket távolítja el a szervezetünk.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Különösen zavarja önt ma minden, ami ipari, ami tömeggyártott, ami nem kifejezetten az öné vagy önnek szól, hanem csak úgy rásózták önre is, mint millió és millió másik emberre, aki túl lusta, túl szegény vagy túl buta ahhoz, hogy tegyen valamit a helyzet ellen. Ez az a nap, amikor minden korábbinál nagyobb az igénye arra, hogy a saját útját járja, hogy saját maga legyen, hogy a saját életét élje: tegyen is így!

Bak (12.22.–01.19.)

Néhány nagyobb kihívást kínál a nap, lesznek stresszes-megerőltető pillanatok, de vegye észre, hogy ugyanakkor megvan önnek az a menedéke is, ahol meghúzódhat, megnyugodhat, kipihenheti magát, új erőre kaphat! Legyen hálás ezért a menedékért és használja ki!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ahogyan ma ön bánik valakivel, ugyanazt a bánásmódot fogja visszakapni az illetőtől a következő 3 hónap során. Ez a kedd ugyanis nagyon meghatározó nap lesz kettejük kapcsolatában, és az illető sokáig nem fog tudni vagy akarni innen továbblépni.

Halak (02.19.–03.20.)

Kímélje ma magát, legyen elővigyázatos, mert ma sérülékenyebb a külső támadásokkal, fertőzésekkel szemben! Kockázatvállalás helyett ma kényeztesse magát, legyen kedves önmagához, és ha talál rá 20-30 percet a napban, akkor egy kicsit csendesedjen el, figyeljen befelé akár meditáció, akár mozgás/tánc/séta közben!

(Kiemelt kép: Shutterstock/DG Stock)

Horoszkóp