Napi horoszkóp, 2023. március 3.: a Bikának egyetlen fegyvere van, a Rák sokáig emlékezni fog erre a napra

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. március 2., 20:05

Szerző:

A végéhez ért ez a munkahét is, olvassa el a  mai napi horoszkópot! Alább találja az asztrológia önnek szóló üzenetét erre a koratavaszi péntekre.

Kos (03.21.–04.19.)

Áldás lesz a Koson ezen a pénteken. Érezze, fogadja el és használja fel a gyógyító, erősítő, megtartó energiát, amit az univerzum önnek ad ezen a napon!

Bika (04.20.–05.20.)

A mai nap az a nap, amikor a hátráltatásokkal, illetve akadályokkal szemben az egyetlen fegyvere a kitartás. Ha elsőre nem sikerül valami, akkor próbálkozzon újra, ne mondjon le semmiről, amit még ma meg akar valósítani, mert kitartásának meglesz az eredménye!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikreknek nyitva lesz ma a szíve, érzékeli majd a jelen sodrását és a legszebb pillanatai akkor lesznek, amikor hagyja, hogy ez a sodrás vigye őt. Bízzon abban, amit a szíve diktál, amit lelke legmélyén érez, tegye meg, amit valós, igazi, őszinte önmaga meg akar tenni!

Rák (06.22.–07.22.)

Vissza fog majd később emlékezni erre a mai napra. Mert ma elhelyez valahol valamit, úgymond letétbe tesz egy fontos dolgot, amit onnan csak egy idő eltelte után fog visszakapni. Mennyi minden meg fog már változni akkorra!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma felismeri, hogy tett valamit (akár többször is), amiből nem (csak) az a személy profitált, akinek az érdekében a dolgot csinálta. Most, hogy tudja, hogy másnak is hasznára vált, máshogy csinálna bármit is?

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz egy gyászfolyamat végéhez ér a mai napon. Nem feltétlenül egy elhunyt személyt gyászolt ön az elmúlt időszakban (bár ez is igaz lehet), de az biztos, hogy ez most az a nap, amikor a múltnak egy fejezetét helyesen le tudja zárni, egy darabját el tudja engedni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A nap bizonyos részein a káosz fog eluralkodni, ön pedig más időpontokban máshogy fog reagálni erre a káoszra. Dehát pont ez a lényege a dolognak: a kiszámíthatatlanság, az állandó változás, persze, hogy folyton máshogy reagál rá. Épp ezért olyan érdekes belenézni ebbe a káoszba, mint egy tükörbe. Mindig mást lát az ember.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mezőgazdaságban talán még nem jött el a vetés ideje, de az ön életében már igen. Ez a nap arra hívja önt, hogy a jövőbe tekintve már most megtegye, ami ahhoz kell, hogy bebiztosítsa magát az elkövetkezendő időszakra. Figyeljen befelé, tudni fogja, mit kell tennie!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma kiderülhet, hogy nagyon is jók a megérzései, és több személlyel kapcsolatban is hallgatnia kellett volna a benyomásaira. Ebből most sokat tanulhat!

Bak (12.22.–01.19.)

Szánjon ma időt a barátaira, rokonaira is! Beszélgessen, kérdezzen tőlük, töltsön időt velük, mert mostanában nagyon elhanyagolta a szeretteit, és a jövőben sem lesz több szabadideje.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Új autót, lakást, munkát keres? Ma rengeteg kiváló lehetőségre bukkanhat, amiket érdemes megnéznie. Viszont ne húzza sokáig a dolgot, azonnal cselekedjen, mert könnyen lemaradhat róla.

Halak (02.19.–03.20.)

Úgysem tartott volna sokáig, de még így is korábban dől ma össze egy ingatag tákolmány, mint gondolni lehetett volna. Vigyázzon, ne álljon túl közel, mert önt is betemethetik a széthulló darabkák!

(Kiemelt kép: Shutterstock/PEPPERSMINT)