Napi horoszkóp, 2023. március 20.: a Ráknak a megérzéseire kell hallgatnia, a Skorpió egy fontos leckét tanul meg

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. március 19., 20:00

Szerző:

Mutatjuk, hogy mit ígér a napi horoszkóp az új hét első napjára!

Kos (03.21.–04.19.)

El fog repülni a mai nap annyi munkája lesz, de szerencsére az este már jóval nyugisabb lesz, így lesz idejük a párjával arra, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak vagy romantikázzanak. Fontos az együtt töltött minőségi időt, ugyanis nagyon keveset látják egymást ennyi munka mellett.

Bika (04.20.–05.20.)

A szerelmi bánaté lesz a mai nap. A volt párja valami olyat mond önnek, ami akár még egyszer összetörheti a szívét. Fontos, hogy megtanulja, nem szabad, hogy mások véleménye határozza meg önt, és sokkal jobban ki kell állnia saját magáért. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Magánélet vagy karrier? Nagy dilemmában lesz ma, ugyanis annyi teendője van a munkahelyén, hogy szinte semmi ideje nem jut a párjára és a családtagjaira, miközben nagy szükségük lenne önre. Néha áldozatokat kell hozni, ha úgy érezzük, hogy minden nem megy egyszerre..

Rák (06.22.–07.22.)

Bízzon ma a megérzéseibe kedves Rák, mert nem fognak tévedni! Könnyen lehet, hogy ma jön el a nap, amikor megtalálja álmai állását vagy csupán egy olyan hobbit, ami innentől az egész életében végig fogja kísérni. Fantasztikus dolgok várnak önre!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kezd rájönni, hogy egyre kevesebb az olyan kapcsolata, amelyik mély és teljesen őszinte. Nos, az a helyzet, hogy önnek is változtatnia kell, és be kell engednie azokat az embereket az életébe, akik jó hatással vannak önre. Ne féljen megnyílni mások előtt!

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem tudja, miért érzi így, de egyre nehezebben sikerül feltalálnia magát a munkahelyén. Talán eljött az az idő, amikor egy kicsit a pihenésre kell fókuszálnia. Böngéssze az internetet, mert lehet egy olyan utazási lehetőséget fog találni, amire már nagyon régóta vágyott. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy kollégája iránt mély érzelmeket táplál, de mostanáig nem mert lépni. Most hétfőn megjön a bátorsága, de fél a visszautasítástól. Bármi is lesz az illető válasza, legyen büszke magára, amiért nem fél lépéseket tenni a saját boldogsága érdekében. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy fontos leckét kell ma megtanulnia kedves Skorpió: nem változtathatja meg az embereket, mindenkinek magának kell meghoznia ezt a döntést. Érthető, hogy fájdalmas látnia, ha egy olyan ember, aki közel áll önhöz életei legnagyobb hibáit igyekszik elkövetni, de könyörgéssel nem fog sokra menni. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

A felettesei ódákat zengenek arról, hogy milyen remek munkaerő volt ön az elmúlt időszakban. Természetesen jól fog esni a dicséret önnek, de a jó hír, hogy másképp is meg fogják jutalmazni a kitartását és a tehetségét. Talán itt az ideje az előléptetésnek? 

Bak (12.22.–01.19.) 

Feszültséget generál a munkahelyén, ha nem fejezi be a pletykálkodást. Ha kerülni akarja a konfliktust, akkor ha valakivel problémája van, egyenesen az illető szemébe mondja, és ne másoknak, mert ön fog kijönni a legrosszabbul ebből a szituációból.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Közös jövőt terveznek a párjával, de valahogy a vágyaik és a céljaik teljesen mások. Fontos, ha együtt akarnak maradni, és úgy érzik, hogy ez a kapcsolat hosszútávra szól, akkor mindkettőjüknek engednie kell egy kicsit. Kössenek kompromisszumot!

Halak (02.19.–03.20.)

Csúnyán kihasználják a mai napon, ha nem figyel. A helyzet az, hogy ez azt is jelentheti, hogy anyagilag nagyon rossz helyzetbe fog kerülni. Legyen résen, mert a támadás egy olyan személytől jöhet, akiben eddig vakon megbízott. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp