Napi horoszkóp, 2023. május 15.: a Bika különleges szituációba kerül, a Szűz most többre képes

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. május 14., 20:01

Szerző:

Szaladjunk neki ennek a felhős-esősnek ígérkező hétnek – a napi horoszkópból megtudhatja, az ön számára is borús hangulatú lesz-e ez a hétfő vagy épp ellenkezőleg!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy személyes kapcsolatában hoz fordulópontot ez a nap: történik vagy elhangzik ma valami, aminek nyomán valamelyikük máshogy tekint mostantól a másikra. Ez örökre így marad? – merülhet fel a kérdés. Természetesen a válasz az, hogy semmi sem tart örökké, ez is csak egy fázis a kapcsolatukba, ami majd idővel teljesen máshogy fejlődik majd tovább.

Bika (04.20.–05.20.)

Ezekben a napokban egy különleges szituációban lesz része, ahol szüksége lehet idegennyelv-tudására: szóval ne stresszeljen a nyelvtan vagy a kiejtés miatt, mondja csak bátran, amit tud! Az illető roppant hálás lesz és ön is egy pozitív tapasztalattal gazdagodhat!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Több, egymást normál esetben kizáró ellentétet fog egyesíteni ez a nap. Lesznek csúcs- és mélypontok egyaránt, élvezze őket, tanuljon belőlük, és gondoljon arra, hogy ezután úgyis megint olyan napok következnek majd, amik során kevésbé lesz szükség arra, hogy a komfortzónájából kilépjen.

Rák (06.22.–07.22.)

Különös erejű gyógyító hatással van önre most a fizikai érintés. Ölelje meg szeretteit, bújjon össze párjával, ha kapcsolatban él, és/vagy menjen el egy masszázsra – meg fogja érezni, mennyire sokat tud jelenteni egy másik ember érintése!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Sikereket és kudarcokat egyaránt hoz ez a hétfő az Oroszlán számára, de egyik sem lesz olyan elsöprő erejű, hogy különösebben meghatározza a hangulatát. Nem, mintha a lelke egy teljesen más rádióadóra lenne ráhangolódva, nem a hétköznap apró-cseprő dolgai határozzák ma meg, hogy ön hogyan érzi magát.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ön gyakran sokkal többre képes, mint amit saját magáról gondolja, és erre ez a hétfő is remek példát ad majd. Szereti a megszokott kereteket, és úgy érzi, hogy ezek segítségével tudja önmagából a legtöbbet kihozni, de ma egy olyan nap van, amikor a Szűz is szabadon szárnyalva ér a legmagasabbra!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ez a hétkezdet rádöbbenti, hogy nincs abban semmi rossz, ha az ember felhagy valamivel, ami egyszerűen sehogy sem akar összejönni. Minek erőltetni? Ne pazarolja az energiáját olyasmire, amire nincs értelme, ezen a hétfőn fókuszáljon arra, amivel hasznot hajthat!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ha úgy érzi, zsúfoltnak és stresszesnek ígérkezik ez a hét, akkor szakítson egy kis időt arra, hogy visszatekint, és végiggondolja, mi miért alakult úgy, ahogy. Ez a hétfő arra invitálja a Skorpiót, hogy egy picit átrendezze a heti rutinját: változtasson egy-két dolgon, próbálja meg máshogy ezen a héten!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas számára higgadtsággal, tisztánlátással és logikus gondolkodással kezdődik a hét. Már egy ideje halogatja a döntést egy kérdésben, ez a nap remek alkalmat kínál, ami arra invitálja önt, hogy végre zavartalanul végiggondolja a dolgot és döntsön!

Bak (12.22.–01.19.)

Régóta húzódik egy dolog, aminek a lezárása egyelőre dilemmát jelent. Úgy tűnik, ma a dolog végére pont kerül, méghozzá egy olyan módon, ami eddig önnek eszébe sem jutott.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Jól kezdődik ez a hét, mert kiderül, hogy eddigi erőfeszítéseinek beért a gyümölcse. Tekintsen vissza teljesítményére, és örüljön annak, amit elért: ez rengeteg erőt ad ahhoz, hogy továbbra is legalább ilyen erősen folytassa, ha nem még erősebben!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak a testére koncentráljon ma, mert ez a hétfő annak a napja, amikor az ön fizikai valója a szokásosnál több figyelmet követel és érdemel. Legyen ma kedves és gyengéd saját testéhez, hallgasson oda arra, mit szeretne és mire van szüksége!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Studio 37)

Horoszkóp