Napi horoszkóp, 2023. július 13.: a Szűz hihetetlen dolgot hall, a Bak elkerül egy konfliktust

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. július 12., 20:04

Szerző:

Itt a csütörtök, itt a csütörtöki napi horoszkóp! Ahogy szoktuk, alább találja, hogy mára mit üzennek önnek a csillagok.

Kos (03.21.–04.19.)

Jó sok teendője van a mai napra, plusz valaki az ön segítségét fogja kérni. Most önön múlik a döntés, hogy a saját feladatait vagy másokat helyez előtérbe. Bárhogy is dönt, ne érezzen bűntudatot, fontolja meg, hogy mit érdemes tennie, és aztán tartson ki a döntése mellett!

Bika (04.20.–05.20.)

Talán ön is érzi, hogy kezd a káosz eluralkodni az életében. Jól jön mindig a spontaneitás, de azért ez a nap most arra hívja meg önt, hogy egy kicsit a másik irányba lendüljön az inga. Ez a csütörtök remek alkalom lehet arra, hogy egy kicsit rendszerezze az életét, a lakását és a munkahelyi íróasztalát is. Jobban fogja érezni magát később!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai napja inkább munkának kedvez, nem annyira az érzelmi életnek. Amíg a karrierje szárnyal, addig az otthoni helyzet nem a legfényesebb. A munka végeztével próbáljon meg arra koncentrálni, hogy meg tudja oldani a családi gondjait is! A lényeg a nyitottság és az őszinteség. 

Rák (06.22.–07.22.)

Egy személyes kapcsolatát egy kis feszültség színezi az utóbbi időben. A mai napon lehetőségük lesz arra, átbeszéljék a dolgot kettesben, de vigyázzon, ne a másikon próbálja a feszültségét levezetni, még akkor sem, ha úgy érzi, valamennyire ő is hibás abban, hogy a dolgok így alakultak!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Lesz a napban egy esemény, amit pedig előre lehetett látni, mégis eléggé felborítja a napját és az érzelmeit. A legjobb az lesz, ha egy kicsit magába fordul és elgondolkodik azon, hogy mit szeretne pontosan – és mi az, amit biztosan nem.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy közeli ismerőséről olyasmit hall, amit nem akar elhinni. Nos, jók a megérzései, de azért ne gondolja, hogy az a helyzet, hogy az illető direkt füllentett önnek, szánt szándékkal az ön szemébe hazudott! Ennél komplikáltabb ez a helyzet, hamarosan többet meg fog tudni a dologról! A lényeg: ne altassa el alapos gyanúját, de ne is ítélkezzen bizonyítékok nélkül!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Lesz a napban egy pont, amikor úgy érzi majd, hogy nem veszik önt komolyan. Próbáljon meg minél tisztábban és érthetőbben kommunikálni, de könnyen lehet, hogy ezen az alkalmon rossz hangnemet választott, és itt csúszott el a dolog. Nem tehet mást: tanul az esetből és továbblép.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy párkapcsolati vagy családi probléma veti ma fel a fejét. A gondot nehezíti, hogy senki sem hallgatja meg a másik nézőpontját, csak a saját igazát hajtogatja. Ez az eset most azonban pozitív változást hozhat, és önön múlik, hogy ezt a folyamatot beindítja-e azzal, hogy igazán meghallgatja a másikat és az illető értésére is adta, hogy érti, hogy mivel van a problémája, és ön partner a dolgok rendezésében.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai nap a kapkodás veszélyét rejti magában a Nyilas számára: valamiért hajlik arra, hogy túl sok dolgot próbáljon egyszerre csinálni. Pedig a munkájában akkor lesz igazán sikeres, ha odafigyel a részletekre. Csukja be a szemét, vegyen három mély levegőt, aztán állítson fel egy prioritáslistát, és helyezze a legfontosabb dolgot igazán a fókuszba! Aztán hajrá!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan szituáció várja a Bakot ezen a csütörtökön, ami rendszerint konfliktust szül. A mai nap azonban különleges: kivételesen egyáltalán nem lesz súrlódás az adott helyzetből. Érdemes végiggondolnia, minek köszönheti ezt.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Versenyhelyzetben találja magát valakivel és úgy érzi, hogy nem elég tehetséges, így szinte biztosra veszi, hogy nem ön fog kijönni a szituációból győztesen. Talán, ha egy icipicit több bizalmat fektetne saját magába, akkor váratlan meglepetést okozhat önmagának. Ne féljen semmitől!

Halak (02.19.–03.20.)

Ma úgy érzi, hogy valamilyen fontos üggyel kapcsolatban muszáj lépnie vagy véleményt nyilvánítania. Nos, ha tényleg így érez és ez ennyire nagy dolog önnek, akkor ne tartsa magában, amit gondol! A környezete büszke lesz a bátorságára és arra, hogy kiáll az igazáért.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Olesya Kuprina)