Napi horoszkóp, 2023. január 5.: a Szüzet hazugságon kapják, a Vízöntő elhamarkodottan hozhat döntést

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. január 4., 20:00

Szerző:

Itt a legfrissebb napi horoszkóp! Mutatjuk, hogy mi vár a csillagjegyekre csütörtökön. 

Kos (03.21.–04.19.)

Jelentős javulás jön a magánéletében, végre úgy fogja érezni, hogy minden a helyére került és sokkal gördülékenyebben beszélik meg a problémákat a párjával is. A mai nap fontos lesz a kapcsolatuk szempontjából, egy rendkívül mély és tartalmas beszélgetésen eshetnek túl. 

Bika (04.20.–05.20.)

Nem tudja, hogyan abszolváljon egy feladatot, de szerencsére lesz segítsége a munkahelyén. Egy olyan személy fog önnek segíteni, akivel mostanáig nem ápoltak túl közeli viszonyt, de ez könnyen megváltozhat az elkövetkezendő időszakban.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A szerelmi életében hatalmas változás áll be, de nem lesz könnyű dolga, ugyanis két olyan személy is lesz az életében, akikhez húzni fog a szíve. Míg az egyikükkel inkább érzelmileg kapcsolódnak, a másik emberrel a testi vonzódás lesz tagadhatatlan. 

Rák (06.22.–07.22.)

Kikéri egy jó barátja véleményét egy fontos témában, de a válasz már nem fog tetszeni önnek. Meg kell tanulnia kezelni a kritikát, különösen akkor, ha ön az, aki a segítséget és tanácsot kérte. Fontos tudnia, hogy a barátja egyáltalán nem akar rosszat önnek. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Jó nap elé néz kedves Oroszlán! A munkahelyén szóba jön az előléptetés, valamint a fizetésemelés is, amikre már nagyon régóta vágyott. Szerencsére végre eljön az időszak, amikor a kemény munkáját a felettesei is értékelni fogják. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Hazugságon kaphatja egy barátja, amiből nagy botrány kerekedhet. Mi a tanulság? Néha a füllentés helyett jobb megoldás brutálisan őszintének lenni, még ha azt is gondoljuk, hogy megbántunk másokat. Az igaz barátok mindig értékelik, ha félelem nélkül, őszinték vagyunk velük. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Rengeteg a teendője, de közben a napot úgy tervezte, hogy a pihenésre is jusson ideje. A legjobb megoldás az lesz, ha először elvégzi a fontos projekteket, feladatokat, majd késő délután/este már csak saját magára és a nyugalmára fókuszál. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A párjával hosszú ideje nem volt idejük arra, hogy kettesben legyenek, de végre az ünnepek lementek és egymásra fókuszálhatnak. Beszéljék át azokat a fontos dolgokat, amikre az elmúlt időszakban nem volt idejük, de vigyázzanak, hogy ne torkolljon vitába a közös együttlét. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

A munkahelyén sokkal jobb lesz a hangulat, mint az elmúlt napokban, de ez annak is lesz köszönhető, hogy az ön pozitív kisugárzása a többiekre is ki fog hatni. Maradjon ilyen vidám, mert ez a kisugárzás idővel az előléptetéshez is közelebb hozhatja!

Bak (12.22.–01.19.)

Nagy csalódás érheti, méghozzá egy közeli barátja vagy rokona lesz az, aki csúnyán átejti a palánkon. Érthető, hogy megbántva érzi magát, de ne hagyja, hogy az érzelmei túlságosan nagy hatással legyenek önre, mert egy nagy vita nem fog segíteni a helyzeten. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy barátja olyan vallomást tesz önnek, amire egyáltalán nem fog számítani és az egész napjára hatással lesz. Ha nem is ma, de hamarosan le kell ülniük és megbeszélni a történteket, különben akár a barátságuk is rámehet. 

Halak (02.19.–03.20.)

Ne hozzon elhamarkodottan döntést, mert megbánhatja! Érthető, hogy azt szeretné, hogy az élete minél hamarabb egyenesbe kerüljön, de ez nem azt jelenti, hogy olyan dolgokra kell igent mondania, amiket nem is akar igazán. Ne aggódjon, minden meg fog oldódni!

(Kiemelt kép: Shutterstock)