Napi horoszkóp, 2023. január 31.: a Kos fontos üzenetet kap, a Halak sikert ér el

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. január 30., 20:02

Szerző:

Eljött ennek a mindig nagyon hosszúnak tűnő hónapnak az utolsó napja, mutatjuk a napi horoszkópot január 31-re!

Kos (03.21.–04.19.)

Fontos üzenetet kap egy főnöktől vagy vezértől, aki rengeteg ember sorsára kihatással van így vagy úgy, köztük valamennyire az önére is. Érdemes jól elgondolkodnia ezen az üzeneten.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika csillagjegy szülöttei számára egy ritka alkalom kínálkozik majd ezen a napon: most meleg a vas, úgyhogy most adjon bele mindent a kalapálásba! Ha ma rendesen odateszi magát, kiugró eredményt érhet el.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek életében egy észrevétlen változás indul el a mai napon. Az új hónap kezdetével esik egybe, hogy a személyiségük is változáson megy keresztül: levedlik korábbi önmagukat és fiatalosabb, igazabb önmagukként születnek újjá. Szó sincsen 180 fokos fordulatról, ön továbbra is ön marad, de közben mégis minden megújul – pontosan úgy, ahogy egy kígyó vedlik.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan ítéletet vagy véleményt hall önmagáról, ami igazán betalál... betalált volna, ha hónapokkal, évekkel ezelőtt kapja meg. Most azonban csak azt állapítja meg a kéretlen véleménynyilvánítás kapcsán, mennyire lepereg most már önről az ilyesmi. Hála Istennek ma már sokkal magabiztosabb, és figyelmen kívül tudja hagyni azokat, akiknek az értékítéletére nem érdemes adnia.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy komplikált helyzetből mutat kiutat a mai nap, és minden bizonnyal jobban teszi, ha megragadja az alkalmat. Igen, kompromisszumra lesz szükség, és igen, ez azzal jár, hogy csakúgy, mint a másik fél, ön is beáldoz valamit. De ne erre fókuszáljon, hanem arra, hogy végre lehetősége lesz megoldani ezt a dolgot!

Szűz (08.23.–09.22.)

Több problémával és konfliktussal is meg kell ma küzdenie, azonban sok szempontból mégis szerencsésen alakulnak a dolgai. Rájöhet olyan összefüggésekre, amelyek nagyban megkönnyíthetik a helyzetét a közeljövőben. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Érzelmileg nem lesz könnyű ez nap a Mérleg csillagjegy szülötteinek. A szokásosnál erősebb érzelmeire, nehezen magyarázható hangulataira egy váratlan találkozás erre még rátesz egy lapáttal, és ez valószínűleg még jobban felkavarja, esetleg egy időre össze is zavarja majd.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Általában azt csinálja, amihez kedve van, ma tényleg koncentráljon csakis magára, a saját igényeire, vágyaira, szükségleteire! Ez a kedd ugyanis egy remek lehetőség, hogy feltöltődjön lelkileg és fizikailag egyaránt.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Apró sikerek jellemzik ezt a napot a Nyilas számára. Nem ér el nagy áttörést semmiben, de magabiztosan halad előre lépésről lépésre. Értékelje ezt is, mert nyerő szériában van, jó úton halad!

Bak (12.22.–01.19.)

Végre megbékél egy olyan helyzettel, ami eddig bosszantotta, de változtatni nem volt lehetősége rajta. Ez óriási megkönnyebbülést hoz, aminek következtében végre tud sokkal fontosabb feladatokra koncentrálni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Itt az ideje, hogy hallassa a hangját, elmondja a véleményét! A mai nap egy olyan nap lesz, amikor az ön üzenete célba ér majd, szóval most tegye félre a kétségeit, és amennyiben úgy érzi, hogy valamit ki kell mondani, akkor azt mondja is ki!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy szerény sikert ér el a mai napon, vagy legalábbis elsőre szerénynek tűnő sikert. Ebből az apró, pozitív fejleményből azonban még sokkal nagyobb dolgok is kisülhetnek majd!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)