Napi horoszkóp, 2023. január 12.: a Ráknak organikus dolgokra van szüksége, a Baknak kinyílik egy ajtó

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. január 11., 20:04

Szerző:

Megint jelentkezünk a napi horoszkóppal, alább találja, hogy mit üzen az asztrológia önnek erre a csütörtökre. Olvassa el!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan megoldás akad ma az ön kezébe, ami most gyors és hathatós segítség egy problémára. Vigyázzon azonban, mert egyszer van Budán kutyavásár: ha rendszeresen kezdi használni ezt a megoldást, akkor hamarosan egy nehezebb problémával kell szembenéznie, mint amit eredetileg meg akart oldani.

Bika (04.20.–05.20.)

Kisebb kihívás elé állítja ma, hogy együtt kell működnie valakivel, akivel konfliktusa ugyan nincs, de bizonyos helyzetekben mintha más nyelvet beszélnének, nem éppen gördülékeny önök között a kommunikáció. De pont ez a szép az egészben: türelem, odafigyelés, tanulás, és rengeteget fejlődhetnek mind a ketten ebből a kooperációból!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy kis lyukacska szúródik ma egy eddig tökéletes szöveten. Semmi ok a pánikra, csak jegyezze meg, hogy hol van a lyuk, és nézzen majd vissza pici idő múlva. Lehet, hogy tágulni fog a lyuk? Még több helyen kilyukad a szövet? Meg kell majd varrni, stoppolni? Lehet, hogy csak még menőbben néz ki, esetleg jobban használható lesz egy-két lyukkal? Az élet majd eldönti.

Rák (06.22.–07.22.)

Elege van a sok műemberből, műanyagból, mű akármiből. A mai napon különösen fontos az ön számára, hogy minél több organikus és természetes dologgal, személlyel és gesztussal vegye körül magát, ma a szokásosnál is erősebb gyógyító hatása lesz ezeknek önre.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy kis dolog a nap első felében növekedésnek indul és szép lassan rengeteg mindent átitat a hangulatával. Figyelje meg, mi az, ami lehetővé tette, hogy ez az apróságnak kinéző dolog így elhatalmasodjon!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy önnel egykorú személy kap érdekes szerepet az ön mai napjában: az ő élete sok mindenben ugyanúgy alakult, mint az öné. Sok mindenben, de nem mindenben – van ugyanis néhány igen lényeges különbség is.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy rokonával kapcsolatban indul be egy fontos eseménysor a mai napon, ne lepődjön meg tehát, ha az illető önhöz fordul, mert előbb-utóbb úgyis elkerülhetetlenné válik, hogy ön szintén belekapcsolódjon a folyamatba.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy jó dolog indult ez az ön életében nemrég, és ez ma már meg is látszik önön, lesz, aki észreveszi majd, hogy ennek a jó dolognak pozitív hatása van önre. Nem biztos, hogy ezt a hatást ön már észrevette, szóval figyelje majd a megjegyzéseket!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai napon felnyílik a szeme: amit ön őszinte megnyilvánulásnak könyvelt el, arról kiderül, hogy igazából csak tettetés, színlelés. Jó dolog megismerni az igazságot, kevésbé jó dolog azonban első felindulásból ítélkezni. Szóval ítélkezés és felháborodás helyett először próbálja meg inkább végiggondolni, kinek és főleg miért volt arra szüksége, hogy ez a látszat fennmaradjon.

Bak (12.22.–01.19.)

Jó ideje zárva van egy ajtó, de a mai nap különleges, kivételes: nézze meg, az a bizonyos ajtó most nyitva lesz! Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenképpen lépjen is be rajta, de benézni mindenképpen érdemes. Aztán ha úgy látja, végül is miért ne, lépjen be!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Elmarad valaki egy olyan csoportból, amelynek ön is a tagja. Ez akár végleges búcsúnak is tűnhet, de igazából nem most látja ön utoljára az illetőt. Találkozni fognak a jövőben, mert (már) nem ez a bizonyos csoport az egyetlen dolog, ami kapcsolatot képez önök között.

Halak (02.19.–03.20.)

A hangsúlyokat figyelje ezen a napon! Nincsen sok változás (egyelőre), de ha jó a füle, meghallja majd, hogy egy-két hangsúly hirtelen máshova került, mint ahol eddig volt. Elég beszédes hangsúlyeltolódások ezek, érdemes megpróbálni megfejteni az üzenetüket.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)