Napi horoszkóp, 2023. február 21.: a Szűznek szerencséje lesz, a Nyilas titkolózik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. február 20., 20:00

Szerző:

Újabb nap, újabb napi horoszkóp! Mutatjuk, hogy mire számíthatnak a csillagjegyek kedden.

Kos (03.21.–04.19.)

A mai nap arról fog szólni, hogy rendbe hozza egy baráti kapcsolatát, ami igen csak megromlott az idei év elején. Fontos, hogy ön is megtanuljon kompromisszumot kötni, mert másképp sosem fognak dűlőre jutni. Ez az egész kettőjükön áll. 

Bika (04.20.–05.20.)

Nincs jó passzban a munkahelyén, sőt egy kollégájával is csúnyán összevesznek. Vigyázzon, hogy ne sértse meg túlságosan az illetőt, mert ebből még nagy botrány lehet a cégnél. Fontos, hogy kialakítson egy harmonikus kapcsolatot a munkatársaival.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nehezen oldódik fel egy társasági helyzetben, de szerencsére lesz valaki, aki mindenben az ön segítségére lesz. Könnyen lehet, hogy egy komoly és mély barátság szövődik kettejük között, ami akár a karrierjére is nagy hatással lehet a későbbiekben.

Rák (06.22.–07.22.)

Magánéleti problémákba ütközik, ugyanis a párjával egy fontos témában nagyon nem lesznek közös nevezőn. El kell dönteniük, hogy együtt tervezik-e a közös jövőt, mert ha igen akkor ideje lesz egy megoldást találniuk, amivel mindketten együtt tudnak élni. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Magára vállal egy feladatot, amihez valójában semmi kedve. Itt lenne az ideje, hogy megtanuljon nemet mondani, mert semmi jó nem fog kisülni abból, ha olyan dolgokat is elvállal, amelyeket valójában nem szeretne. Fontos az őszinteség. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Hihetetlen szerencséje lesz, valamint a magánéletében is minden a helyére kerül. Ha szingli, akkor könnyen lehet, hogy még a mai nap során egy váratlan helyzetben talál rá önre a szerelem, de vigyázzon, mert lehet, hogy valaki más is szemet vetett az illetőre.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Hihetetlen nagy türelemre lesz szüksége, mert egy ismerőse csúnyán keresztbe tesz önnek, és a legrosszabb az lesz, hogy a miértjét nem igazán fogja érteni. Nos, sajnos sokszor az emberi gonoszságra nincs magyarázat, de törekedjen arra, hogy ön ennél sokkal jobb ember legyen.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy régi barátja felkeresi, de valószínűleg csak azért, mert segítségre lesz szüksége. Gondolja át, de könnyen elképzelhető, hogy a végén ön is nyertesként jöhet ki a helyzetből. Este törekedjen arra, hogy egy kis pihenésre is legyen ideje. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Eltitkol valamit egy családtagja elől, de ön is tudja, hogy az igazságra mindig fény derül. Jobb lenne, ha ön mondaná el az igazságot, mert akár a kapcsolatuk végleg megromolhat, ha fény derül arra, hogy mi történt valójában.

Bak (12.22.–01.19.)

Boldog nap elé néz, mert a párja meg fogja lepni! A kapcsolatuk kiegyensúlyozottabb, mint valaha, valamint végre sikerül beszélniük arról, hogyan oldják meg, hogy minél több minőségi, értékes időt töltsenek egymás társaságában.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Összecsapnak a feje felett a hullámok, mert nem fogja tudni, hogyan ossza be az idejét. Kérjen segítséget a munkahelyén, ugyanis egyáltalán nem fair, hogy minden komoly feladatot önnek kell megoldania, míg a többiek állandóan szüneten vannak.

Halak (02.19.–03.20.)

Változást szeretne, de közben fél az ismeretlentől. Legyen egy kicsit nyitottabb a világra, mert könnyen lehet, hogy talál egy olyan lehetőséget, amire mindig is vágyott. Legyen merészebb, hamarosan nagy dolgok jönnek az ön útjába! 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp