Napi horoszkóp, 2023. február 20.: a Kos kincset talál, a Bak visszaszerezhet valamit

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. február 19., 20:01

Szerző:

Készüljön a hét első napjára a hétfői napi horoszkóppal! Mutatjuk, hogyan-mivel indul a február utolsó hete az egyes csillagjegyek számára.

Kos (03.21.–04.19.)

Ez egy olyan nap, ami annak kedvez, hogy összeszedje, összegyűjtse, összerendezze, ami korábban szétszóródott. Meglátja, kincset fog találni, ha nekilát! Legyen a széthullott részekből egy teljes egész!

Bika (04.20.–05.20.)

Kevés dolog tud olyan megnyugtató és lelket gyönyörködtető lenni a világon, mint amit ma tapasztal: emberek kölcsönösen megbíznak egymásban, és amit erre a bizalomra építettek rá, az csodásan működik.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan személlyel találkozhat a mai nap folyamán, akit elsőre a háta közepére sem kíván, de ne kerülje el! Fontos mérföldkő lehet az életében, hallgassa végig, bármit is szeretne mondani.

Rák (06.22.–07.22.)

Az a sport, amit eddig űzött, már nem elég ahhoz, hogy levezesse a felgyülemlett feszültséget. Ideje új mozgásforma után nézni, amibe lehetőleg nincs még rutinja, vagyis, ami fizikailag és technikailag is kihívást jelent.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kiderülhet, hogy valaki régóta neheztel önre, amiről nem is tudott. Ma viszont lehetőségük lesz mindent őszintén megbeszélni és tiszta vizet önteni a pohárba.

Szűz (08.23.–09.22.)

Folyamatosan saját magát beszéli le a jó ötletei megvalósításáról. Első lépésként azt kéne kitalálnia, miért ilyen bizonytalan és kishitű magával szemben. Ha pedig rájött, ideje a tettek mezejére lépni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma sorra kerül kellemetlen, kínos helyzetekbe, amit más generál, mégis ön az elszenvedője. Viszont ha lazán, kellő humorral kezeli ezeket, még jól is kijöhet mindenből. Nevessen idegeskedés helyett!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Bár egyáltalán nem az ön műfaja, a napokban mégis rengeteg olyan szituációba keveredik, amikor valaki kiönti a lelkét. Furcsamód most mégis élvezi a helyzetet, sőt egyszer-egyszer még ön is megnyílik.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Legyen figyelmes, mert elsétálhat egy remek munkalehetősége mellett! Járjon nyitott szemmel, csevegjen mindenkivel, mondjon igent minden meghívásra, mert a legváratlanabb helyzetben jöhet a nagy áttörés.

Bak (12.22.–01.19.)

A mai nap lehetőséget kínál önnek, hogy visszaszerezzen valamit, ami régen az öné volt. Az eset erősebb érzelmeket kavar majd önben, mint gondolná.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egészen szédítő magasságokba repítheti fel önt ez a hétfő, de vigyázzon, hogy azért ne kerüljön túl közel a naphoz, mert minél magasabbra jut, annál kockázatosabb utána a landolás.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy jól bevált módszer ma nem működik. Nézzen körül, hogy mi történt! Megváltozott az egyik paraméter, amit eddig nem vett észre, ezért kell most módosítania a módszerén.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp