Napi horoszkóp, 2023. február 2.: a Kos új taktikát választhat, a Vízöntő megismer egy igazságot

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. február 1., 20:04

Szerző:

Ne maradjon le a mai napi horoszkópról sem! Alább találja, mit üzen önnek az asztrológia erre a csütörtökre!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy remek ötlete támad azzal kapcsolatban, milyen új taktikát lehetne bevetni egy olyan ügyben, amivel kapcsolatban már egy ideje nem tud dűlőre jutni, nem halad előre. Hallgasson az ösztöneire: minden bizonnyal érdemes kipróbálni az új megközelítést!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy lopási ügy készül némi árnyékot vetni erre az egyébként általában derűs napra. A tettet lehet, hogy még meg is tudja előzni, ha nyitva tartja a szemét, szóval legyen ma igazán éber, és így megakadályozhatja, hogy lába keljen valaminek.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A szokásosnál introvertáltabb lesz a mai napon, lefoglalják a lelkében zajló események, a fejében kerengő gondolatok. Ez most egy ilyen nap: foglalkozzon azokkal az érzésekkel, amik figyelmet kívánnak önmaguknak! Figyeljen befelé – ebben segíthet egy kis elvonulás, elcsöndesedés, de akár meditáció vagy testmozgás, jóga is.

Rák (06.22.–07.22.)

Figyelje meg: egy bizonyos inga pontosan a mai napon ér vissza a középpontba, és mostantól kezd a korábbihoz képest az ellentétes pólus felé kilengeni. Eddig az egyik véglet volt a jellemző, de a közeljövőben már a másik lesz.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma a szokásosnál is erősebb önben a vágy, az akarás, a szomj valami másra, többre, szebbre, egy jobb életre. Használja ki, hogy megvan önben ez az energia, még akkor is, ha egy nap nem elég arra, hogy mindent megváltoztasson – hát akkor változtasson meg csak egyvalamit! Ha ma módosít valamit a jó irányba, akkor az egy jó alap lesz, és messzeható következményei lehetnek.

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem tud dönteni egy kérdésben, nem tudja, mit csináljon, pedig elég sürgősnek tűnik a dolog. De vajon tényleg olyan sürgős? Könnyen lehet, hogy egy kis halasztást mégiscsak tűrhet a dolog, inkább aludjon rá még egyet, ha a mai nap valamiért nem alkalmas a döntéshozatalra! Ne kapkodja el csak azért, hogy így vagy úgy túl legyen rajta!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egyrészt jó, hogy ön mindig szilárdan kiáll azért, amit hisz, de másrészt a makacssága néha hátrány is lehet. A mai napon például sok mindent leegyszerűsít, ha meghoz egy kompromisszumot, ami az ön szempontjából talán nem éppen ideális megoldás, de kívülről nézve a dolgokat mégis nagy előrelépést jelent.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Néha olyan frusztráló tud lenni, ha nincsenek éles és világos határok az életben, ha a dolgok egymásba folynak, folyamatosan cammog minden tovább a maga útján. A mai nap is egy ilyen folytonos nap: olyan változásokat hoz, amik észrevétlenül mennek végbe, csak akkor veheti őket észre, ha a nap végén megáll egy kicsit és visszatekint. Mi lett más önben és/vagy az önt körülvevő világban?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Bizonyos szempontból frusztráló, más szempontból viszont jópofa-érdekes napja lesz ma a Nyilasnak. Valamit, amiről úgy érzi, hogy nagy szüksége van, vagy legalábbis lenne, azt ettől a naptól nem fogja megkapni. Kap viszont bőségesen valami teljesen másból – és bár nem erre vágyott, lássuk be, ez sem jön rosszul!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak csillagjegyűek számára testvérük alakját emeli ki mára a horoszkóp: lehet szó édestestvérről, de olyan más személyről is, aki nem vérrokon, de együtt nőtt fel önnel. Rengeteg pozitív energiát meríthet ma ezen testvérével való kapcsolatából, és rengeteg energiát adhat ön is neki. Szólítsa meg, éljék át megint, hogy összetartoznak!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai nap mintha egy szeminárium lenne élet- és önismeretből a Vízöntők számára. Megismer egy nagy igazságot, átismétel egy még nagyobbat, és egy olyan kérdésre is választ kap, ami már egy ideje motoszkál az ön fejében.

Halak (02.19.–03.20.)

Általában jók a megérzései, de most melléfogott: beigazolódik, hogy egy gyanúja nem volt igaz. Ami egy abszolút pozitív fejlemény, főleg akkor, ha az illető soha nem tudja meg, hogy ön mit gyanított vele kapcsolatban.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Victoria Chudinova)

Horoszkóp