Napi horoszkóp, 2023. február 15.: a Bika szép napnak örülhet, a Skorpió a jövőbe pillanthat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. február 14., 20:03

Szerző:

Mint minden nap, ma is jelentkezünk a napi horoszkóppal – keresse ki alább a csillagjegyét, olvassa el, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

A mai nap egy szétválást, kettéválást hoz a Kos csillagjegyűek életébe. Ne ítélkezzen azonban rögtön, mert még nem tudhatja, hogy egybetartozott-e igazából, ami szétvált. Az idő még eldönti, nem jobb-e külön.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika napja egy átlagos, békés, nyugodt szerdának ígérkezik, aminek az egyszerű tökéletességébe itt-ott zavar csak be egy-egy szeplő. A nap végén tekintsen majd vissza: meg fogja látni, pont az egyik ilyen szeplő változtatja ezt a napot különlegességében még szebbé!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai napon engedélyt kap arra, hogy egy olyasvalamit megcsináljon, amit eddig nem lehetett, pedig ön azért egy párszor már eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne, ha... De gondolja végig: csak azért, mert most itt a lehetőség, nem biztos, hogy jól is teszi, ha él vele.

Rák (06.22.–07.22.)

Meglepően sok minden fog a normálistól teljesen eltérő módon alakulni a Rák mai napjában. Türelemre teszik ezek az epizódok a rátermettségét, alkalmazkodókészségét, kreativitását – még szerencse, hogy mindegyiknek ennyire bővében van!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Lehetősége nyílik már most megfizetni valamiért az árat vagy díjat, amit csak a jövőben tervez majd használni. Ha tud és biztos magában, fizessen most, mert lehet, hogy a jövőben emelkedni fog az ár!

Szűz (08.23.–09.22.)

A horoszkóp azt jelzi, hogy ma fennáll a veszélye, hogy minden teljességgel megtorpan és konkrétan megáll az élet ön körül. Ha ez valóban megtörténik, ne csüggedjen, mert amilyen hirtelen beüt a krach, ugyanolyan gyorsan továbbléphet, csak válasszon egy teljesen más irányt, ahhoz képest, amerre addig haladt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Közel kerül ahhoz, hogy megkapja a feleletet egy kérdésre, ami miatt már régóta furdalja az oldalát a kíváncsiság, de fennáll a veszélye, hogy bosszantóan diplomatikus válasz érkezik. Egyelőre ne firtassa tovább a dolgot: úgy tűnik, ebben a kérdésben be kell most érnie ennyivel.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai nap különösen alkalmas arra, hogy egy picit a jövőbe pillantson. Egy kép formájában érkezik majd önhöz üzenet a jövőből, és amikor meglátja, rögtön tudni fogja, hogy ez az a kép – de a jelentését egyelőre nem foghatja még fel teljes egészében.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas számára ez a nap a hála napja lesz: érezni fogja, hogy hálával tartozik azért a sok mindenért, amit kapott. Lesz egy esemény a nap vége felé, ami különösképpen arra inspirálja majd, hogy összetegye a két tenyerét és köszönetet mondjon egy konkrét személynek, valamint úgy általában az univerzumnak egyaránt.

Bak (12.22.–01.19.)

Általában nem teszi könnyebben elviselhetővé a kudarcokat, ha azt mondják, hogy nem baj, tanulsz belőle. Pedig igaz: a mai napon éppen egy korábbi kudarca lesz az, ami megmenti egy még nagyobb ballépéstől vagy olyan hibától, aminek súlyos következményei lehettek volna.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy kis láng gyullad ki az ön környezetében a mai napon, mintha egy gyertyát gyújtottak volna meg. Nem nagy változás, de meglátja, a fénye mennyi mindent beragyog majd!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak csillagjegyben születettek számára a finom hangsúlyeltoldódások napja lesz ez a szerda. Úgy istenigazából semmi nem változik majd, de mégis eltérő dolgok kerülnek az előtérbe a korábbiakhoz képest, más fog lényegesnek tűnni, mint korábban. Közeledünk a tél végéhez, vegye észre, milyen párhuzamban vannak ezek az apró módosulások a természet változásaival!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Andreonegin)

Horoszkóp