Napi horoszkóp, 2023. február 13. a Bika a kollégáinak akar bizonyítani, a Nyilas megtud egy titkot

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. február 12., 20:00

Szerző:

Újabb hét, újabb napi horoszkóp! Mutatjuk, hogy mire számíthatnak a csillagjegyek a hét első napján. 

Kos (03.21.–04.19.)

Kezd elfogyni a türelme, de sajnos ma nem csak egy ember lesz, aki kihozza a sodrából. Érthető, hogy kezd elege lenni, de vigyázzon arra, hogy ne bántson meg túlságosan másokat, mert megbánhatja azután, hogy lehiggadt. 

Bika (04.20.–05.20.)

Bizonyítani akar a kollégáinak, de közben lehet, hogy pont ez lesz az oka annak, hogy jóval többet fog hibázni, mint alapjáraton szokott. Bizonyítás helyett inkább tegye a dolgát, ahogy eddig is. A kemény munkának szépen lassan meglesz az eredménye, ebben biztos lehet! 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy váratlan esemény teljesen felforgatja a napirendjét, de egyáltalán nem fogja bánni, mert egy olyan élményben lesz része, amire álmában sem mert volna gondolni. Abban biztos lehet, hogy meghatározó nap elé néz, sőt akár egy fontos döntést is meghozhat a végére. 

Rák (06.22.–07.22.)

Tanácsot kér öntől egy barátja, de nem tudja, hogy mit tegyen, és hogyan segíthetne. Ha úgy érzi, hogy nem tud jó megoldás mondani, akkor inkább hagyja, hogy az illető maga döntsön a sorsáról, ön pedig legyen ott, hogy támogassa mindenben. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma úgy érezheti, hogy minden vágya valóra válik! A munkahelyén és a magánéletében is rengeteg pozitív változásra számíthat, ami pedig a legjobb lesz, hogy egy új lehetőség is jön az életébe, de könnyen lehet, hogy először megijed az ismeretlentől. Ne tegye! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem érzi magát szerencsésnek, a nap elején semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezte, sőt akár olyan gondolatok is megfordulhatnak a fejében, hogy az univerzum tesz keresztbe önnek. Nos, a remek hír, hogy a nap végére már pozitív élményekkel is gazdagodni fog. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Pihenésre vágyna, de a családi életében lesznek bőven megoldásra váró feladatok. Ugye azt tudja, hogy nem csak az ön dolga mindent elrendezni? Kérje meg a rokonokat is, hogy segítsenek be, mert nem kérhetik ők sem, hogy mindig ön legyen az, aki a toppon van. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Kap egy telefonhívást egy régi ismerősétől, akivel régóta nem beszélt, de egy nagyon fontos ügyben fogja felkeresni. Elképzelhető, hogy egy állásajánlatról lesz szó. Jól fontolja meg az ajánlatot, mert lehet, hogy van benne egy kis becsapás is! 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan titkot tud meg, ami egész nap emészteni fogja, és alig várja, hogy legalább a párjának elmondhassa. Vigyázzon azonban, mert tényleg hatalmas botrány lehet belőle, ha valahogy mégis kitudódik. Jobb lenne, ha inkább egyelőre nem mondana semmit.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy lehetetlen küldetést próbál teljesíteni a munkahelyén teljesen egyedül ahelyett, hogy segítséget kérne. Vigyázzon, mert a felettesei sem fogják jó szemmel nézni, ha azt látják, hogy nem is volt hajlandó arra, hogy csapatban próbálja megoldani a problémát. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem semmi meglepetésben lesz része! A párja már napok óta azon törte magát, hogy önnek örömet okozzon, és bizony nem fog csalódást okozni, mert egy olyan ajándékról lesz szó, ami nem is pénzben fog sokat érni, hanem inkább abban, hogy a szívét-lelkét beletette önért. 

Halak (02.19.–03.20.)

Nincs kicsattanó formában, de muszáj lesz összeszednie magát, mert egy fontos találkozója lesz a délután. Ez a találkozás rengeteg mindent eldönthet az elkövetkezendő hetekkel kapcsolatban, akár még az is lehet, hogy hamarosan egy új munkahelyen várnak önre az új kalandok

(Kiemelt kép: Shutterstock)