Napi horoszkóp, 2023. április 14.: az Oroszlán váratlan telefonhívást kap, a Bak megállíthatatlan lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. április 13., 20:00

Szerző:

Végre itt a péntek! A hétvége előtt azonban megmutatjuk, hogy mit ígér önnek mára a napi horoszkóp.

Kos (03.21.–04.19.)

Úgy érzi, hogy mára már semmi energiája nem maradt, de még egy nagyon fontos feladatot be kell fejeznie határidőre. Most jött el az a pont, amikor érdemes lenne belátnia, hogy muszáj segítséget kérnie, mert a végén tényleg ott fog tartani, hogy végkimerülése lesz. 

Bika (04.20.–05.20.)

Két remek ötlete is támad, de úgy érzi, hogy jelenleg csak egyhez van elég energiája és anyagi forrása. Érdemes mérlegelnie, hogy melyik ötletbe lenne érdemes először belevágni, sőt ha nagyon bizonytalan, akkor kérjen tanácsot a barátaitól.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Végtelen türelemre lesz ma szüksége a munkahelyén, ugyanis hatalmas káosz fog kialakulni, és szó szerint minden a feje tetejére áll. Próbálja meg higgadtan kezelni a szituációt, mert ha idegességében túl sok rosszat mond, az nem fog segíteni önökön. 

Rák (06.22.–07.22.)

Roppant nehezen találja fel magát a munkahelyén, de szerencsére a nap folyamán kap egy olyan feladatot, amiben remekül fog teljesíteni, és végre a felettese is látni fogja, hogy mennyire tehetséges. Adjon bele mindent, mert hamar jöhet a dicséret! 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy telefonhívás az egész napját felboríthatja, ugyanis egy olyan személy fogja keresni, akivel régen nagyon közel álltak egymáshoz, de önt csúnyán elárulta. Nos, most az ön döntése, hogy beengedi-e újra az illetőt az életébe vagy inkább nem. 

Szűz (08.23.–09.22.)

A párjával megegyeznek ma valamiben, de közben ön úgy érzi, hogy ez a kompromisszum így nem teljesen helyes. Muszáj a sarkára állnia és elmondania, hogyan érez különben ebből még nagy vita lehet. Legyen őszinte! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai nap arról szól, hogy egy kicsit kikapcsolódjon a munka után. Keresse fel a barátait, szervezzen programot, mert a végén még valami nagyon jó is kisülhet a dologból. Egy olyan ajánlat jöhet valakitől, amire egyáltalán nem fog számítani. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Úgy érzi, hogy nem találja a helyét a világban, de ez most hamar meg fog változni, hiszen egy régi barát bukkan fel az életében, vele együtt pedig egy fantasztikus lehetőség is. Ne habozzon túl sokáig, mert ez most tényleg egy olyan dolog lehet, ami sorsfordító! 

Nyilas (11.22.–12.21.)

 Itt a péntek, kicsit tanulja meg jól érezni magát! Túl véresen komolyan vesz mindent a munkahelyén, pedig higgye el, hogy a munkaidő is gyorsabban fog telni, ha egy kicsit barátkozik a munkatársaival. A felettesei így is tudják, hogy mindig mindenbe beleadja a maximumot. 

Bak (12.22.–01.19.)

Ma megállíthatatlan lesz kedves Bak! Nem csupán a munkahelyén, de a magánéletében is olyan döntéseket hoz és terveket visz véghez, amelyek egy jobb élet irányába terelik. Meglátja, hogy a családtagjai és a barátai is nagyon büszkék lesznek arra, hogy sosem adja fel. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egyre nyomasztóbban érzi magát a párkapcsolatban, és azt gondolja, hogy talán egy kicsit egyedül kellene lennie. Ne féljen beszélni a párjával a félelmeiről, hiszen csak ketten oldhatják meg a felmerülő problémákat. Az bizony igaz, hogy talán egy kis egyedüllét jót tenne önnek. 

Halak (02.19.–03.20.)

Egy barátja ma olyan dolgot tesz meg önért, amiért nagyon sokáig hálás lesz. A kérdés már csak az, hogy az illető tényleg barátként tekint-e önre vagy több van a háttérben. Ha bizonytalan a szándékokat illetően, kérdezzen rá, és tisztázzák a helyzetet.

(Kiemelt kép: Shutterstock)