Napi horoszkóp, 2022. szeptember 9.: a Rák csalódott, a Mérleg váratlan telefonhívást kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a horoszkópjuk szerint. 

2022. szeptember 8., 20:00

Szerző:

Péntekre is itt a napi horoszkóp! Megmutatjuk, mit üzen a csillagjegyeknek az asztrológia.

Kos (03.21 - 04.19)

Egy olyan személytől fog ma segítséget kapni, akivel egyáltalán nem felhőtlen a kapcsolatuk, de ma végre sikerül közös nevezőre jutniuk és talán újra egymásra találhatnak, hogy barátként a jövőben is támogassák egymást. Legyen nyitott és ne ítélkezzen! 

Bika (04.20 - 05.20)

Gördülékenyen fognak menni a dolgok és nem fogja elhinni, hogy milyen könnyen elér ma bármit, amit csak szeretne. Vigyázzon azonban, hogy ne bízza el magát túlságosan, mert még jöhetnek kihívások a napokban, amikkel szembe kell néznie. 

Ikrek (05.21 - 06.21)

Egy barátjával ma az egész napot együtt tölthetik, ami mindkettőjükre remek hatással lesz, mert mostanáig csak a munkának éltek. A dolguk talán az, hogy tanuljanak egymástól és próbálják meg a munkahelyi dolgokat elengedni, mert sok szép van még az életben.

Rák (06.22 - 07.22)

Csalódottnak érzi magát, amiért valami, amire olyan sokáig készült nem úgy sikerül, ahogy tervezte. Nos, ez a kudarc inkább ösztönözze arra, hogy még többet beleadjon a céljaiba és meglátja, hogy hamarosan a sikerek fognak eljönni. Ne adja fel!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Magányosnak érzi magát, pedig az igazság az, hogy rengetegen vannak, akik mindent megadnának azért, hogy most önnel lehessenek. Ha nincs jó passzban, ne féljen tanácsot kérni a szeretteitől. Hívja fel a barátait vagy a családtagjait telefonon és öntse ki a szívét. 

Szűz (08.23 - 09.22)

Remek napnak néz elébe és a munkahelyén egy olyan lehetőséget kap, ami nagyon boldoggá fogja tenni. Fontos azonban, hogy a nagy öröm mellett ne felejtsen el a családjára is időt szánni és az ígéreteit se felejtse el. A hétvégét pedig töltse inkább pihenéssel, hogy a következő héten is fitt legyen.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Egy váratlan telefonhívást kap, ami az egész napját felforgatja. Próbáljon meg ne idegeskedni túl sokat a dolgokon, amiket nem tud megváltoztatni, inkább kerülje higgadtan a helyzetet és meglátja, hogy idővel mindenre meg fogja találni a megoldást. 

Skorpió (10.23 - 11.21)

Egy kollégája egész nap flörtölni fog önnel és ez nem lesz ellenére. A kérdés már csak az, hogy vajon több is lesz ebből vagy tényleg csak ártalmatlan flörtölésről van szó? Nos, nagyon úgy tűnik, hogy ön sem bánná, ha a munkahelyen kívül is találkoznának az illetővel.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Ne dőljön be a pletykáknak és főleg ne terjessze őket, mert ennek az lehet a következménye, hogy egy olyan barátot veszít el, aki mindig ott volt ön mellett. Ha már megtörtént a baj, még most kérjen bocsánatot és tisztázza a dolgokat, mielőtt túl késő lesz.

Bak (12.22 - 01.19)

Egy barátja csúnyán megbántja, pedig az illető nem akart rosszat csupán brutálisan őszinte akart lenni önnel. Ha úgy érzi, hogy most nem áll készen a komoly beszélgetésre, vonuljon félre és egy kicsit gondolja át magában a történteket, de semmiképp se gondolja azt, hogy támadni akarja önt.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Ideje böngésznie az álláshirdetéseket, mert lehet, hogy most tényleg álmai állása fog szembe jönni. Ha pedig mégsem, az is lehet, hogy valami más érdekességet talál az interneten, ami akár egy hosszútávú befektetést is jelenthet önnek. 

Halak (02.19 - 03.20)

Anyagi szempontból nagyon szerencsés nap elé néz. Elképzelhető, hogy a főnöke most fog fizetésemelést bejelenteni, de mivel a szerencse ma önnel van, akár egy sorsjegyet vagy lottószelvényt is érdemes lehet venni, mert nagyot kaszálhat. 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akik szerencsés hétvégére számíthatnak

3 csillagjegy, akikre nem várt lehetőségek várnak a munkahelyükön

3 csillagjegy, akiknek felfordul a szerelmi életük a napokban

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp