3 csillagjegy, akiknek felfordul a szerelmi életük a napokban

3 csillagjegy nem fog unatkozni, ha a szerelmi életükről lesz szó. 

2022. szeptember 6., 11:30

Szerző:

A nyár elment, de ősszel is bőven lesznek szerelmi ügyek! Most megmutatjuk, hogy a horoszkóp szerint, melyik az a 3 csillagjegy, akiknek ilyen szempontból az életük felfordul és bizony akár nehézségekkel is szembenézhetnek. Íme, mit üzennek a csillagok.

Bika (04.20 - 05.20)

A partnere már házasságon és gyerekeken gondolkodik, de ön egy kicsit úgy tűnik, mintha megijedt volna. Úgy érzi, hogy megtalálta az igazit, de a szabadságát nem akarja feladni. Muszáj lesz kompromisszumot kötniük, mert ez a sok feszültség rámehet a kapcsolatukra is. 

Ikrek (05.21 - 06.21)

Nem bízik a párjában és úgy érzi, hogy valamit eltitkol ön elől. Nos, ha valamit ennyire erősen érzünk abban sajnos lehet igazság. Az egyetlen dolog, amit tehet, ha odaáll a párja elé és őszintén megkérdezi tőle, hogy van-e valami, amiről tudnia kellene vagy sem. A kommunikáció a kulcsa a kapcsolatuknak. 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Úgy érezte, hogy tökéletes a párkapcsolata, amíg fel nem bukkant egy régi szerelem a múltból. Az már önön múlik, hogy megéri-e ezért eldobni azt, ami jól működik, harmonikus és kiegyensúlyozott. Ha bizonytalan beszéljen valakivel, akiben megbízik és tud tanácsot adni ebben a nehéz helyzetben. 

Még több horoszkóp

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 6.: a Bika érzékeny, a Szűz kellemetlen szituációkba keveredhet

3 csillagjegy, akik hamarosan egy fantasztikus lehetőséget kapnak a horoszkópjuk szerint

3 csillagjegy, akiknek a jövő hétre pénzesőt ígér a horoszkóp

(Kiemelt kép: Shutterstock)

 

Horoszkóp