Napi horoszkóp, 2022. szeptember 6.: a Bika érzékeny, a Szűz kellemetlen szituációkba keveredhet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a horoszkópjuk szerint. 

2022. szeptember 5., 20:00

Szerző:

Újabb napi horoszkóp a hétre! Most eláruljuk kedden, mire számíthatnak a csillagjegyek. Szerelemből, sikerekből és jó kedvből sem lesz hiány. 

Kos (03.21 - 04.19)

Nagyon régen kapott olyan projektet, amit élvezett. Ma viszont olyan munkát bíznak önre, ami egyrészt óriási kihívás, másrészt tele van izgalmakkal, de nem bízik eléggé saját magában és a képességeiben. Ne legyen kishitű, ön az egyik legjobb munkaerő! 

Bika (04.20 - 05.20)

Ritkán szokott ennyire érzékeny lenni, mint ma, de szinte bármin elsírná magát. Szerencsére a párja ott lesz önnek, hogy jobb kedvre derítse és még közelebb kerülhetnek egymáshoz. Szervezzenek estére közös programot és higgye el sokkal jobb lesz a kedve!

Ikrek (05.21 - 06.21)

Több vitába is keveredhet ma, legyen óvatos, mert könnyen kiprovokálhatják önből, hogy úgy viselkedjen, ahogyan egyáltalán nem szeretne. Inkább kerüljön el minden konfliktust nagy ívben, mert hiába van igaza, rosszul is kijöhet belőlük.

Rák (06.22 - 07.22)

Ma sok türelemre lesz szüksége, mert olyan feladatokat kaphat meg, ami nem az ön hatásköre és nincs is kedve megcsinálnia őket. Nos, nehéz elhinni, de próbálja meg a legtöbbet kihozni az ügyből, mert a végén olyan dicséretet kaphat, amire korábban nem is számított. 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Fontos, hogy ma a megérzésire hallgasson. Valakivel kapcsolatban úgy fogja érezni, hogy illető szándékai nem őszinték és talán nem is fog olyan nagyot tévedni. Ha úgy érzi, hogy rosszak az energiái és nem akar jót önnek, kerülje nagy ívben! Mindig saját maga legyen az első.

Szűz (08.23 - 09.22)

Ma több kellemetlen szituációba is kerülhet, emiatt pedig úgy fogja érezni, hogy inkább csak otthon maradna és bezárkózna. Próbálja meg lazán kezelni ezeket a helyzeteket, mert valójában nem olyan nagy ügy egyik sem, mint gondolja. 

Mérleg (09.23 - 10.22)

Túlvállalja magát és ez az egészségére is rámehet. Szerencsére a kollégái időben figyelmeztetik, hogy vissza kell vennie, ha azt akarja, hogy ne legyen komolyabb gond belőle. Inkább igyanak meg este egy italt vagy üljenek be egy filmre moziba, muszáj kicsit lazítania. 

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ma új ismeretségeket köthet, ami annak köszönhető, hogy sokkal nyitottabb lesz. Talán új barátság vagy szerelem is lehet ebből a hirtelen jövő szocializálódásból. Az biztos, hogy felejthetetlen időszak jön az életébe. Élvezze ki! 

Nyilas (11.22 - 12.21)

Váratlan kiadása lehet, ami az egész napját lelombozza. Próbálja meg ne túlpörögni a dolgot, mert hamarosan anyagi sikerre is számíthat, így könnyedén ki fogja tudni fizetni a plusz számlát vagy bármit. Közben kezdjen el takarékoskodni is a nehéz időkre. 

Bak (12.22 - 01.19)

Általában nem okoz gondot egyszerre több dologra is odafigyelnie, de ma egyszerűen képtelen akár egyfelé is koncentrálni. Tartson több kis szünetet, és ne feledkezzen meg a megfelelő energiabevitelről sem! Ne legyen csalódott, nem lehet mindig 200 százalékot beleadni mindenbe.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Remek ötlete támad, de a családja és a barátai nem fogják szorgalmazni. Nos, önnek kell eldöntenie, hogy megéri-e belevágni a dologba egyedül, támogatás nélkül vagy sem. Ha úgy érzi, hogy biztos a dolgában, ne hagyja, hogy mások véleménye befolyásolja. 

Halak (02.19 - 03.20)

Nagyon bizakodó, pozitív hangulatban van, még a rossz hírekben is próbálja megtalálni a jót. Ez a környezetének is óriási segítség, átragad a kollégáira és a barátaira is ez a hozzáállás, és így a problémák is könnyebben oldódnak meg ön körül.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akik hamarosan egy fantasztikus lehetőséget kapnak a horoszkópjuk szerint

3 csillagjegy, akiknek a jövő hétre pénzesőt ígér a horoszkóp

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akire szeptemberben rámosolyog a szerencse

(Kiemelt kép: Shutterstock)

 

Horoszkóp