Napi horoszkóp, 2022. szeptember 26.: a Kos hete lendületesen indul, a Bikára valaki nagyon kíváncsi

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 25., 20:01

Szerző:

Újabb hétfővel újabb hét kezdődik, máris mutatjuk a friss napi horoszkópot! Ne felejtse, a 168.hu-n egész héten minden nap várjuk önt, a friss hírek mellé a Horoszkóp rovatban mindig új összeállításokat-előrejelzéseket talál!

Kos (03.21.–04.19.)

Lendületesen indul a hét a Kos csillagjegyben születettek számára: nem lehet önt megálljra bírni, nincs, aki feltartóztathatná önt. Miért is fogná vissza magát? Azért kapta az energiáit az univerzumtól, hogy használja őket!

Bika (04.20.–05.20.)

Valaki kíváncsi az ön életére, az ön tapasztalataira. A mai nap alkalmat kínál önnek, hogy az illetővel meg tudja osztani életének egy részét, ezzel mélyítve kettejük kapcsolatát és közben nem mellesleg szélesítve az illető látókörét. Talán furcsa belegondolni, de nagyonis értékes az ön élettapasztalata, rengeteg megosztanivalója van! Íme egy alkalom, hogy valamit megosszon belőle.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Mintha egy templomablakon nézne keresztül, egy múltbéli emlékképen keresztül látja ma a világot. Csalódások, örömök, szárnyalás, mélység, egy arc, egy szempár – mindennek más színezetet ad, ha visszaemlékezik fiatalabb korára. Ez a nap a látás, a belátás és az emlékezés napja, élje át, jegyezze meg, amit ez a nap kínál önnek, aztán holnap egy új nap lesz, amikor eljön az ideje, lépjen tovább!

Rák (06.22.–07.22.)

Úgy érzi, hogy egy folyamat a végéhez közeledik. A mai nap egy alkalmat kínál a távozásra, de önnek kell mérlegelnie, hogy ennek máris eljött-e az ideje. Persze, semmi sem tart örökké, de vajon máris ott tart, hogy új utat kell keresnie?

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A zenén és a táncon, igen, a táncon keresztül vezet az út ezen az átlagosnak tűnő hétfőn az öröm és pozitív energiák felé az Oroszlán csillagjegyben születettek számára. Válassza ki a kedvenc zenéjét, rúgja le a cipőjét és táncoljon a szerettével vagy táncoljon egyedül, mert semmi más nem segít annyira, hogy ott legyen a pillanatban és átélje, hogy ön pontosan kicsoda és hogyan van most, mint ha a zenén keresztül kapcsolódik valakihez és/vagy saját magához!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy szépséges idegennel találkozik ezen a napon, aki felkelti a kíváncsiságát. Az okos döntés azonban az, ha őt nem engedi túl közel magához, legalábbis egyelőre nem. Nem kell feltétlenül elszaladnia a másik irányba, de maradjon még meg idegennek ez a lenyűgöző személy legalább egy időre!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Bár elvileg egy dolgos hétfő van, valami ma mégis összehozta az embereket. Figyelje meg, ebben a társaságban hogyan tűnnek a különbségek és az ellentétek, holott különböző helyekről, eltérő hátterű családokból érkeztek!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Lesz egy különösen meghatározó pillanata a napnak. A kapcsolódás egy szinte transzcendens pillanata, amikor egyetlen pillantás, a másik jelenléte is elég ahhoz, hogy mindketten rákapcsolódjanak ugyanarra a rezgésre. Egyetlen különleges pillanat is mennyi mindent meg tud változtatni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Rossz helyre fektette be az energiáit: erőfeszítései végül nem hozták meg a várt eredményt. Más eredményt viszont mégis hoztak, ha nem is ezt szerette volna, de legalább tanult a dologból, és legközelebb másként fogja csinálni.

Bak (12.22.–01.19.)

Hosszú utat járt be eddig a pillanatig, nem is volt buktatóktól mentes az út, de ezen a napon úgy fogja érezni, igen, ez most a jelenem, ez az enyém, megérkeztem. Sőt, nem csak, hogy megérkezett, ki is érdemelte, amit elért.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Kialakult önben valakiről-valamiről egy kép, és ez a kép ezen a napon darabokra törik. Vigyázzon a szilánkok eltakarítása közben, de ugye mennyivel jobb, ha az ember egy idealizált vízió helyett végre a valóságot látja?

Halak (02.19.–03.20.)

Senki sem tökéletes, ön sem. Ez a nap se sikerül tökéletesre, de nem a nap tökéletlensége az, ami negatív energiákat hozhat ebbe a hétfőbe, hanem az, ha mindenáron hibáztatni akar valakit azért, ami félrement, ha folyamatosan a felelősökkel van elfoglalva – akár önmagát vádolja, akár mást. Ismerje el a hibát, ismerje el, ha úgy érzi, ön (is) felelős, de lépjen tovább innen minél hamarabb, így tud örök tökéletlenként azért mégis törekedni a tökéletességre!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Victoria Chudinova)

Horoszkóp