Napi horoszkóp, 2022. szeptember 2.: a Nyilas csalódik, a Halak lassan célba ér

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a horoszkópjuk szerint. 

2022. szeptember 1., 20:00

Szerző:

Újabb nap, újabb napi horoszkóp! Íme, mit üzennek a csillagok. 

Kos (03.21 - 04.19)

Most minden kezdeményezés sikeres lesz és nagy népszerűségnek örvendhet. Olyan kisugárzása van, amire mindenki felkapja a fejét és hamarosan ennek köszönhetően az új szerelem is beköszönthet az életébe. Maradjon mindig ilyen vidám és mosolygós! 

Bika (04.20 - 05.20)

Ma a szerencse az ölébe pottyan! Egy jelentősebb összegre tehet szert, azonban vigyázzon, hogy ne költse el felesleges dolgokra, inkább fektessen be vagy egy új vállalkozás beindításán törje a fejét. Ha nem tudja, mihez kezdjen kérjen tanácsot egy olyan barátjától, akivel mindent megosztanak egymással!

Ikrek (05.21 - 06.21)

Harmonikus lesz a kapcsolata a párjával és ma végre olyan dolgokat is megbeszélnek egymással, amit eddig minden áron megpróbáltak elkerülni. Ami pedig még ennél is fantasztikusabb, hogy a kémia is remekül működik kettejük között. Élvezzék ki a közösen töltött időt! 

Rák (06.22 - 07.22)

Egy régi barát fogja felkeresni, aki békülni szeretne, de ön először hajthatatlan. Érthető, hogy korábban ez a barát csúnyán megbántotta, de gondolja át, hogy tényleg olyan nagy bűnt követett-e el, ami nem megbocsátható. Lássa meg a jót is az emberekben!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Azt hajtogatja, hogy tovább akar lépni, de közben mást sem csinál, mint a múlton rágódik. Nem gyengeség, ha bevallja, hogy nincs jól és még nem lépett túl minden korábbi sérelmen. Inkább vállalja fel a valódi érzéseit, higgye el, hogy ezt a szerettei is értékelni fogják. 

Szűz (08.23 - 09.22)

Rengeteg teendője van ma és úgy érzi, hogy összecsapnak a hullámok a feje felett. Az igazság az, hogy megvan a tudása és a szorgalma ahhoz, hogy bármi megcsináljon csak akarni kell és nem megijedni az ismeretlen dolgoktól. Talán dicséretet is kaphat a nap végén, ha remekül teljesít. 

Mérleg (09.23 - 10.22)

Komoly kihívásokkal kell ma szembenéznie. Azonban pontosan ezeknek köszönheti majd, hogy rájöjjön valamire, ami akár az egész életszemléletét megváltoztathatja. Hamarosan nagy dolgok várnak önre, csak higgye el, hogy az élet nem akadályozni akarja önt, hanem utat mutat! 

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ma egy olyan beszélgetésben lesz része egy barátjával vagy családtagjával, amire már régóta vágyott és hatalmas megkönnyebbülést fog okozni. Itt az idő, hogy őszintén beszéljen az érzéseiről és a sérelmeiről, tabuk nélkül. Sokkal jobban fogja érezni magát később. 

Nyilas (11.22 - 12.21)

Csalódás érheti ma egy olyan emberrel kapcsolatban, akitől eddig csak jót és szeretetet kapott. Nos, be kell látnia, hogy senki sem tökéletes és bizony néha még azokban is csalódunk, akiket a legjobban szeretünk. Ha megtalálja a megbocsátást a szívében, minden rendben lesz. 

Bak (12.22 - 01.19)

Nyugodt napja van, amíg egy kollégája nem ülteti el a bogarat a fülében. Ha aggódik valami miatt a munkahelyén, a legjobb ha a főnökének teszi fel a kérdést és hamar megtudja, hogy van-e oka idegeskedni. A pletykák azonban sokszor hamisnak bizonyulnak...

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A barátai egyáltalán nem kedvelik az új párját és ezt önnek is a szemébe mondják, ami érthető módon nem fog jól esni önnek. Próbáljon meg tiszta fejjel beszélni a szeretteivel arról, hogy mi az, ami miatt nem szimpatikus az új partner. Ne támadja le őket azonnal, mert a szívük mélyén csak jót akarnak. 

Halak (02.19 - 03.20)

Egyre közelebb kerül a célja eléréséhez és ez egyre izgatottabbá teszi. Érthető, hogy csak arra tud gondolni, hogy mi lesz, ha végre ott van a finishben, de közben ne felejtsen el gondolni a családjára és a barátaira, akik számítanak önre. 

Még több horoszkóp

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akire szeptemberben rámosolyog a szerencse

Havi horoszkóp, 2022. szeptember: a Mérleg szerelmes lesz, a Nyilas álmai valóra válnak

3 csillagjegy, akinek szerelmet ígér a horoszkóp őszre

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp