Havi horoszkóp, 2022. szeptember: a Mérleg szerelmes lesz, a Nyilas álmai valóra válnak

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szeptemberben a havi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 31., 12:57

Szerző:

Lassan beköszönt az ősz és itt a szeptember! Természetesen most is jelentkezünk havi horoszkóppal. A szokásos napi és hétvégi horoszkópokért pedig térjen vissza ide a 168.hu oldalra! 

Kos (03.21.–04.19.)

A szeptember első fele nagyon nyugisan fog telni az ön számára, különösebben nem lesz kedve kimozdulni, inkább egy kicsit bezárkózik. A hónap végén azonban, ahogy a Mérleg jegyébe lépünk a csillagok azt fogják üzenni, hogy mozduljon ki és érezze jól magát a partnerével vagy az illetővel, aki több mint barát. Mondani sem kell, hogy a szerelmi élete igen csak felpezsdül majd az ősszel.

Bika (04.20.–05.20.)

Nos, a munkahelyi projektjei és a hobbijai is igen csak lefoglalják majd szeptemberben. Azonban ha jelentős bevételre számított, csalódást kell okoznunk, mert a csillagok állása szerint az anyagi sikerekre még egy kicsit várnia kell. A hónap végén a szerelmi élete felpezsdül, de a Mérleg jegyében arra is vigyázzon majd, hogy eleget pihenjen. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

A Merkúr visszafelé irányuló tánca hatalmas hatással van önre, ugyanis ez az uralkodó bolygója az Ikrek csillagjegynek. A hónapban mondhatni, hogy ön egy karizmatikus szupersztár lesz, akinek senki nem szabhat akadályt. Bízzon abban, hogy szeptemberben nagy dolgok történnek, de ne csüggedjen, ha az eredményekre egy kicsit még várnia kell. 

Rák (06.22.–07.22.)

Romantika szempontjából szeptemberben nem mindig fog jó híreket kapni, de ne aggódjon, mert olyan nagy tragédia nem fog történni a szerelmi életében. Ha a hónapban több álma is van, amire élénken emlékszik írja fel őket, mert elképzelhetően komoly jelentésük van és valaki üzenni akar önnek. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A Szűz jegyében szó szerint bármire képes lesz és minden az ölébe hullik, amit csak szeretne. Azonban az Oroszlánoknak is szükségük van a pihenésre és ezt a hónap végére jelezni fogja a szervezete. Fontos, hogy a rengeteg munka mellett szánjon időt arra, hogy alszik és pihen még akkor is, ha a családja és a barátai mindig nyaggatják valamivel. 

Szűz (08.23.–09.22.)

A hónap végén fognak az igazán izgalmas dolgok történni! Intimitás szempontjából rengeteget fog tanulni egy új partnertől vagy egy olyan családtól, akikkel nem biztos, hogy vérszerinti rokonok, de kiválasztották egymást. Vigyázzon azonban, hogy az apró viták miatt ne veszítsen el fontos kapcsolatokat. Nem ér annyit! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Kedves Mérleg eljön az ön ideje! Annyi romantika vár önre, hogy azt el sem akarja hinni. Különösen fontos lesz szeptember második hétvégéje, ahol azonban nem csak szerelem lesz, de konfliktushelyzetbe is kerülhet egy önhöz közelálló személlyel. Ez a vita, ha nem sikerül elsimítaniuk, hosszú ideig hatással lesz az életére. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az előző hónapban és a mostaniban az a feladata, hogy az egészségtelen és káros szokásait elhagyja. A hónap vége, a Mérleg jegyébe lépve az egyensúlyról fog szólni és arról, hogy elég időt szánjon saját magára is, ne csak másoknak okozzon örömet. A hónap közepén szerelmi ügyekbe bonyolódhat, de szeptember végén egy nagy karrier előrelépés is várható.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Tartsa közel a barátait ebben a hónapban! Elfoglalt szeptembere lesz és higgye el szüksége lesz a lelki támaszra is. A hónap arról fog szólni, hogy keményen megdolgozzon valamiért, ami már rég vágya volt, most pedig közelebb lesz hozzá, mint gondolná. A jó hír, hogy az álmai nagy valószínűséggel még október előtt valóra válnak. 

Bak (12.22.–01.19.)

Imádja az ősz kezdetét kedves Bak, de most lehet, hogy kommunikációs problémákkal kell majd szembenéznie. A jó hír, hogy legalább a szerelmi élete virágzik és akár az is elképzelhető, hogy a partnerével a kapcsolatuk egy újabb szintre lép. A nagy kérdés a hónapban azonban az lesz, hogy mer-e őszintén beszélni az érzéseiről és leengedni a falakat maga körül vagy sem? 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ha akarná politikai vitákba is bonyolódhatna olyan jó a beszélőkéje, de mégis a barátainak nehezére esik visszaírni. Jobb lesz, ha kicsit megerőlteti magát, mert szüksége lesz szeptemberben a támogatásra a barátaitól, ezért ha tud tegyen extra erőfeszítéseket annak érdekében, hogy ne veszítse el az önhöz közelállókat. 

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak számára a szeptember a szerelemről fog szólni. A hónap azonban nem biztos, hogy a legalkalmasabb a mély beszélgetésekre, a lényeg, hogy élvezze ki a közösen töltött időt és ne görcsöljön rá túlságosan a dolgokra. A nagy beszélgetéseket a kapcsolati státuszt illetően inkább hagyja a következő hónapra. A szeptember emlékezetes lesz azért is, mert hamarosan a karrierjében nagy változás lesz!

Még több horoszkóp

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 31.: az Ikrek bosszankodik, a Bak szerelmet találhat

3 csillagjegy, akinek szerelmet ígér a horoszkóp őszre

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akinek anyagi szempontból remek szeptembere lesz

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp