Napi horoszkóp, 2022. augusztus 31.: az Ikrek bosszankodik, a Bak szerelmet találhat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a horoszkópjuk szerint. 

2022. augusztus 30., 20:00

Szerző:

Íme, szerdára az újabb napi horoszkóp! Mutatjuk, mit ígérnek a csillagok. 

Kos (03.21 - 04.19)

Olyan információkhoz jut hozzá a munkahelyén, amelyek miatt előnybe kerülhet a többiekkel szemben. A kérdés már csak az, hogy a lelkiismerete elbírja-e, hogy ilyen módon jönnek a sikerek vagy inkább szeretné ha minden egyenlő esélyekkel indulna a versenyben. 

Bika (04.20 - 05.20)

Hosszú ideig dolgozott egy projekten, ami minden energiáját lekötötte. Most végre sikerült abszolválnia a feladatot és szerencsére a felettesei is elégedettek a teljesítményével. Most kicsit pihenjen meg, mert hamarosan egy még nagyobb dologgal kell majd foglalkoznia.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ma a közvetlen környezetében valaki egész nap bosszantani fogja. Nos, a helyzet az, hogy valószínűleg nem direkt teszi, egész egyszerűen annyiról van szó, hogy teljesen mások mindketten. Talán az a feladata a mai napra, hogy megtanulja, hogyan kell egy kicsit megértőbbnek lennie másokkal szemben. 

Rák (06.22 - 07.22)

Valamit hiányol az életéből, de eleinte pontosan nem tudja megfogalmazni, hogy mi lenne az. Ha jobban belegondol talán egy régi barátról van szó, akivel eltávolodtak egymástól, de egyikőjük sem tudja pontosan az okát annak, hogy miért nem beszélnek többé. Ha úgy érzi ön még ezt nem zárta le, keresse fel az illetőt!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ma egy érdekes szituációban fogja találni magát, ahol nagyon fontos lesz, hogy hallgasson az ösztöneire. Higgye el, hogy a belső hangja most valami olyat üzen, ami nem csak a mai napjára, de a későbbiekben is hatással lesz önre. Csak arra fókuszáljon, amit érez! 

Szűz (08.23 - 09.22)

Mostanában annyira a céljaink élt, hogy teljesen megfeledkezett a családjáról és a barátairól. Sokaknak nem esett jól, hogy egyáltalán nem figyel rájuk, de ezen változtathat. A mai nap megfelelő arra, hogy a konfliktusokat elsimítsa és felkeresse azokat, akiket már régen fel kellett volna! 

Mérleg (09.23 - 10.22)

Olyan kollégáival köthet barátságot, akikkel korábban nem igazán figyeltek egymásra. Ez a jó viszony az irodán kívül is megmaradhat. Érthető, hogy sokszor fáradt, de ha úgy érzi, hogy új és fontos barátságokat köthet, mozduljon ki és meglátja, hogy remekül fogja érezni magát. 

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ma minden türelmére szüksége lesz, mert úgy fogja érezni, hogy az élet minden területén hátráltatják. Habár elege van mindenből, vigyázzon és ne kapkodjon nagyon, mert csak pluszmunkát csinálhat saját magának. Szerencsére estére már sokkal jobb kedve lesz!

Nyilas (11.22 - 12.21)

A párjával ma sikerül rendezniük a párkapcsolati problémáikat, mert végre mindketten tisztán látják a dolgokat és őszintén mernek beszélni az érzéseikről. Ha azt szeretnék, hogy hosszútávon is életben maradjon a szerelmük, mindig maradjanak ennyire egyenesek egymással. 

Bak (12.22 - 01.19)

Remek nap elé néz és csupa jó döntést hoz! Végre nem csak belül töpreng, hanem kifelé a világnak mutatja meg, hogy mit is tud valójában. A munkahelyén és a magánéletében is értékelni fogják azt, hogy végre a tettek mezejére lépett. Talán hamarosan egy új szerelem is emiatt lesz a láthatáron? 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Elkeserítik a pletykák, amelyeket a munkahelyén visszahallott. Nem szabad, hogy foglalkozzon az emberek rosszindulatúságával, mert csak hátráltatni fogják a munkájában. Inkább foglalkozzon saját magával és azzal, hogy továbbra is minél több teljesítményt nyújtson, mert a felettesei értékelni fogják.

Halak (02.19 - 03.20)

Habár volt egy pontos időbeosztása, a mai napját váratlan események borítják fel. Szerencsére ezeket a változásokat nem fogja negatívan megélni, sőt talán még élvezni is fogja egy kicsit a káoszt. Hozzá kell tenni, hogy a csillagok állása szerint jókedvből sem lesz hiány.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akinek szerelmet ígér a horoszkóp őszre

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akinek anyagi szempontból remek szeptembere lesz

3 csillagjegy, akik hatalmas sikerekre számíthatnak a karrierjükben a horoszkópjuk szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock - Maria Markevich)

 

Horoszkóp