Napi horoszkóp, 2022. szeptember 15.: a Rák önmagára ismer, a Nyilas kiáll amellett, amiben hisz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 14., 20:04

Szerző:

Alább találja a csütörtöki napi horoszkópot! Ha kíváncsi az asztrológia üzenetére, keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet! Természetesen holnap is várjuk önt vissza a 168.hu-n friss előrejelzéssel a Horoszkóp rovatban.

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos csillagjegyben születettek számára a tisztulás napja lehet ez a mai. Ehhez nem kell más, mint hogy bocsánatot kérjen attól, akit megbántott a közelmúltban, illetve jóvá tegyen egy hibát, amit vétett. Meglátja, a gesztusát értékelni fogja egy aranyszívű valaki, aki számít, és akit érdekel, hogy ön mit tesz.

Bika (04.20.–05.20.)

Nem lesz minden idők legeseménydúsabb napja ez a csütörtök, talán az is előfordulhat, hogy vákuumban, üres térben érzi majd magát. Ne adja át magát azonban se az unalomnak, se a szorongásnak, mert ez a helyzet egy komoly lehetőséget hordoz magában: így könnyebben szembe tud nézni saját magával, megtalálhatja önmagát akár egy kis elmélyülés, vagy mozgás, tánc, sport révén.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a nap fontos emlékeztetővel szolgál majd az ön számára arról, hogy egy kis élvezet mekkora kincs tud lenni. Nem kell habzsolnia az életet vagy hajhásznia az élvezeteket, de fogadja el élvezze, lássa, ízlelje meg a kicsi ajándékokat, amikkel az univerzum kedveskedik önnek!

Rák (06.22.–07.22.)

Meglepő felismerést fog hozni a mai napon az, hogy egészen személyesen szólítja meg önt valami, önmagára ismer valamiben, amit pedig elvileg a nagy tömegeknek szántak. Lehet valami egyszerre mindenkié, de közben személyesen csak az öné is? Figyelje meg, mit üzen ma önnek erről az univerzum!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy olyan személlyel kerül ma kapcsolatba, aki első blikkre őszintének fog tűnni, de egy fontos dolgot tudnia kell az illetőről. Igazából nem a saját nevében beszél ő: úgy is lehet fogalmazni, hogy egy ügynökkel vagy képviselővel lesz dolga. Ettől függetlenül tévedés lenne azonnal rossz szándékot feltételeznie, lehet, hogy az illető azért fordul így önhöz, mert meg szeretne védeni valakit.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy önhöz igen közel álló személlyel, jóbaráttal vagy családtaggal tölt el közös perceket, legyen az egy beszélgetés vagy utazás. Az illetőben csalódott már korábban, de ne adja fel a reményt, a kapcsolatot helyre lehet hozni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A barátaitól értesül egy olyan dologról, amit mások mondtak egy önt érintő ügyről, vagy esetleg közvetlenül önről. Nem könnyű így szembesülni egy véleménnyel, főleg azután, hogy ön sosem próbált titkot csinálni a szóban forgó kérdésből. Lépjen mindenesetre tovább az ügyön, hiszen van pozitív oldala ennek is: legalább most már tisztán lát.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Furcsa viszonyban találja magát egy önhöz igen közel álló személlyel: egy napon belül mélységekbe és magasságokba is eljut a kapcsolatuk. A dolog így egyszerre tud fájdalmas és izgalmas lenni, de a lényeg, hogy ne veszítse el önmagát az események hullámzása közepette, gyakorolja továbbra is azt, amit mindig is vallott!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Erkölcsi érzéke ma arra sarkallja, hogy kiálljon valami mellett, amit fontosnak, sőt, szinte szentnek tart. Kötelességének érzi, hogy így tegyen: ne hódoljon be, álljon ki az értékek mellett, amikben hisz!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak csillagjegy szülöttei számára a mai nap szerencseszáma a 15-ös. Igen fontos személyre vagy eseményre emlékezteti önt ezen a csütörtökön a 15-ös szám: lehet, hogy most még nem érti teljesen, de ahogy telik-múlik az idő és ön is tisztába kerül bizonyos eseményekkel, meg fogja.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ezen a napon arra kap meghívást, hogy engedje át a volánt valaki másnak. A mai napból a legtöbbet akkor tudja kihozni, ha engedi, hogy vigyék, szállítsák önt az események oda, ahova kell nekik – dőljön hátra nyugodtan, nem kell mindig mindent irányítani!

Halak (02.19.–03.20.)

Rettenetesen vágyik valamire (vagy valakire!), és itt az ideje, hogy tegyen is azért, hogy elérje a célját. Holnap már lehet, hogy túl késő lesz, ne várjon túl sokáig, hanem tegye meg az első lépést ma!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek gyógyulást, jóllétet és egyensúlyt ígér az egészséghoroszkóp

3 csillagjegy, akik hamarosan jó hírt kapnak

3 csillagjegy, akik bevételhez jutnak a héten a pénzhoroszkóp szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock/Nadya Korobkova)

Horoszkóp