3 csillagjegy, akik bevételhez jutnak a héten a pénzhoroszkóp szerint

Jó hírrel szolgál a pénzhoroszkóp a következő 3 csillagjegy szülöttei számára!

2022. szeptember 12., 13:57

Szerző:

Akik a következő 3 csillagjegy valamelyikében születtek, azok örömmel olvashatják most a pénzhoroszkópot, ugyanis bevételhez jutnak a héten! De ha az ön csillagjegye ezúttal nem is szerepel a három között, akkor is várjuk önt vissza minden nap a 168.hu-n a friss horoszkóppal!

Ikrek (05.21. – 06.21)

Az Ikrek, ha korábban kölcsönadtak, mert most a héten vissza fogják kapni az összeget, méghozzá kamatostul. Bár ez a kamat lehet, hogy nem feltétlenül további pénzösszegekben fog manifesztálódni, hanem a kölcsönző hálájában: az illető úgy fogja érezni, hogy le van kötelezve önnek. Sokszor nehéz döntés, hogy az ember kölcsönadjon-e, de a sztori most jól végződik!

Szűz (08.23. – 09.22)

A Szűz csillagjegyűek számára pénzszerzési lehetőség adódik a héten, de a dolgot érdemes jól megfontolnia! Semmi sincs ingyen, és természetesen ez sem lesz az, szóval mérje fel gondosan, hogy mennyi időt, energiát, satöbbit hajlandó belefektetni ebbe a dologba, mi az a határ, ameddig még megéri!

Halak (02.19. – 03.20)

A Halak csillagjegy szülöttei számára is bevételt jelez a pénzhoroszkóp erre a hétre. Ez a bizonyos összeg mindenki esetében más forrásból érkezhet, de a dolognak köze van egy ön számára futólag ismert férfihoz, az ő jóvoltából érkezik önhöz a pénz, bár persze nem feltétlenül biztos, hogy az illetőt csak és kizárólag az önzetlenség és a jószándék vezérli. De egy a lényeg: önnél csenget a kassza!

Még több horoszkóp

Íme a mai (hétfői) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek a vonzalom fontos szerepet fog játszani az életükben szeptember közepén

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akire szeptemberben rámosolyog a szerencse

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)

Horoszkóp