Napi horoszkóp, 2022. szeptember 12.: a Bikának rosszul indul a reggel, az Oroszlán kívánságai teljesülnek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a horoszkópjuk szerint. 

2022. szeptember 11., 20:00

Szerző:

Íme, hétfőre a napi horoszkóp! Most megmutatjuk, mit ígér az asztrológia az új hét első napjára. 

Kos (03.21 - 04.19)

Nem csak a mai napon, de egész héten hatalmas szerencséje lehet, különösen a munkahelyén! Hamarosan olyan feladatokat fog kapni, amikből rengeteg tanulhat, de a felettesei számára is nyilvánvaló lesz, hogy mennyire keményen dolgozik a sikerért.

Bika (04.20 - 05.20)

Rossz indulhat a reggel és ez az egész napjára hatással lesz. Vigyázzon, hogy ne kerüljön mindenhol összetűzésbe csak azért, mert nem érzi magát a toppon. Próbáljon meg inkább elvonulni, ha úgy érzi, hogy nincs kedve emberek között lenni. Hamarosan minden jobb lesz!

Ikrek (05.21 - 06.21)

Hihetetlen ajánlatot kaphat valakitől, akit már hosszú évek óta nem látott. Egy olyan lehetőségről lesz szó, amire már régóta vágyott, de sosem mert igazán lépni azért, hogy az álmai valóra váljanak. Most itt a segítség, ha teheti inkább ne utasítsa vissza! 

Rák (06.22 - 07.22)

Egy barátja segítséget kér öntől, de ön nem biztos benne, hogy az ügybe belefolyna szívesen. Ha úgy érzi, hogy inkább kimaradna, legyen őszinte és egyenes, de ne tegyen felesleges ígéreteket, mert akár a barátságuk is rámehet. Az őszinteség mindig a legfontosabb. 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ma bármit kíván az teljesülni fog! Hihetetlen szerencséje lesz, ezért akár egy sorsjegyet is vehetne, mert minden esélye megvan rá, hogy nagy pénzt kaszáljon. Vigyázzon azonban, hogy ne bízza el magát túlságosan, mert természetesen jöhetnek még nehezebb idők is. 

Szűz (08.23 - 09.22)

Ma szinte teljesen elérhetetlen lesz, a barátai és a családja telefonon sem tudják elérni annyira elúszik a munkával. Azonban ne feledkezzen meg jelezni nekik legalább egy üzenettel, hogy minden rendben van, mert aggódni fognak önért. A pihenésről szintén ne feledkezzen meg. 

Mérleg (09.23 - 10.22)

Jó nagy bajba keveredhet egy kollégája miatt, pedig ön csak segíteni akart. Fontos, hogy rájöjjön, nem kell önnek elvinnie a balhét más helyett. Üljön le és beszéljen a főnökével arról, hogy mi is történt pontosan, talán még nincs minden veszve, de ehhez az kell, hogy őszinte legyen. 

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ma különösen nagy igénye lesz a párja szeretetére és támogatására. Szerencsére ezt a partnere is érezni fogja és természetesen kifejezi önnek, hogy mennyire szereti. A kapcsolatuk még inkább megerősödhet, mert végre teljesen nyíltan tudnak beszélni a problémákról is. 

Nyilas (11.22 - 12.21)

A munkahelyén összecsapnak a feje fölött a hullámok és a pletykálkodó kollégák is idegesíteni fogják. Próbáljon ki különböző praktikákat, amikkel kizárhatja a külvilágot, hogy a feladataira tudjon koncentrálni. Ha nagyon nem bírja, próbálja meg rávenni a főnökét, hogy home office-ban húzhassa ki a napot.

Bak (12.22 - 01.19)

A családdal komoly összetűzésbe kerülhet egy témával kapcsolatban és nem sikerül dűlőre jutniuk. Talán nem a hétfői nap a megfelelő arra, hogy ezt a problémát megoldják, inkább vonuljon el és pihenje ki magát. Majd máskor újra megpróbálják!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Eddig úgy érezte, hogy most minden sínen van, amikor hirtelen olyan hírt kap, ami felborít mindent. Várja ki a végét, hamar ki fog derülni, hogy annyira mégsem súlyos a helyzet, mert lesz valaki, aki azonnal ott lesz, hogy segítsen önnek. 

Halak (02.19 - 03.20)

Két lehetőség között vívódik és egyszerűen nem tud választani, mert mindegyik csodálatos választásnak tűnik. Nehéz helyzet, de ne hagyja magát befolyásolni, ezt most egyedül kell eldöntenie! Higgye el, hogy a végén a legjobbat fogja kiválasztani.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek a vonzalom fontos szerepet fog játszani az életükben szeptember közepén

3 csillagjegy, akikre nem várt lehetőségek várnak a munkahelyükön

3 csillagjegy, akiknek felfordul a szerelmi életük a napokban

(Kiemelt kép: Shutterstock)

 

Horoszkóp