Napi horoszkóp, 2022. október 7.: a Bika csúnya vitába keveredik, a Baknak a megérzéseire kell hallgatnia

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. október 6., 20:00

Szerző:

Újabb nap, újabb napi horoszkóp! Megmutatjuk, hogy mit üzennek a csillagok péntekre.

Kos (03.21.–04.19.)

Rendesen elfárad péntekre és alig várja, hogy hazaérjen pihenni. Azonban arra nem fog számítani, hogy jó sok teendője lesz otthon is, de ne aggódjon, mert szerencsére segítséget fog kapni a családjától, valamint a párjától is, aki nagyon megértő lesz önnel.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy konfliktusba keveredik, ahol úgy érzi, hogy választania kell, melyik oldalra áll. Nem biztos, hogy ez a legbölcsebb döntés, talán itt az ideje, hogy kihátráljon, és hagyja, hogy mások megoldják a saját problémáikat, ön pedig törődhet inkább a saját lelki egészségével.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Szeretne valami új dologba belefogni, de fogalma sincsen, hogy mivel töltse a délutánját. Nos, az interneten rengeteg lehetőséget és ötletet talál, böngésszen kedvére, mert szinte biztos, hogy a tökéletes új hobbi szembejön majd önnel, és azonnal tudni fogja, hogy bele kell vágnia. 

Rák (06.22.–07.22.)

Bizalmatlan a párjával kapcsolatban, de fontos, hogy emiatt ne hozzon meg őrült döntéseket és ne sértse meg a másik ember privát szféráját. Ha úgy érzi a párja titkol valamit, inkább kérdezzen rá és mondja meg neki, hogy legyen teljesen őszinte önnel. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Péntekre beérik a kemény munka gyümölcse és egy olyan dicséretet fog kapni a feletteseitől, amire sokáig emlékezni fog. Még az is lehet, hogy hamarosan egy komolyabb pozíciót ajánlanak önnek, amire már régóta vágyott és még inkább bebizonyíthatja, hogy mit tud. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Csúnyán letámadja egy ismerőse valami olyan dologgal, amihez valójában önnek semmi köze, de az egész egy óriási félreértés volt. Ne vegye túlságosan a szívére, mert pontosan tudja, hogy nem csinált semmi rosszat és erre idővel mindenki más is rá fog jönni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma mindenki öntől várja a segítséget, de valójában nem lesz a legjobb passzban, mégsem mer nemet mondani. Higgye el, hogy igazán felszabadító érzés kiállni saját magunkért, úgyhogy ideje önnek is elkezdeni, utána sokkal jobban fogja érezni magát. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Hatalmas örömhírt fog kapni, ami az egész napját feldobja majd! Az örömét nyugodtan ossza meg a családjával és a barátaival is, ünnepeljenek és engedje el magát este, mert jövő héten még sok feladata lesz, úgyhogy megérdemli a kikapcsolódást. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Szerelmi háromszögbe keveredett, de azt nem tudja, hogyan keveredjen ki belőle. Gondolja át, hogy mennyire egészséges ez a jelenlegi szituáció, valamint mennyire sérülnek benne mindannyian. Higgye el, hogy idővel rátalál önre az igaz szerelem, csak várja ki! 

Bak (12.22.–01.19.)

Ma fontos, hogy a megérzéseire hallgasson, mert akkor fogja meghozni azt a döntést, ami az ön számára a legjobb lesz hosszútávon. Ne hagyja, hogy mások elbizonytalanítsák, amikor az ön életéről és boldogságáról van szó. Bízzon saját magában!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Teljesen kimerült, mert egész héten túlhajszolta magát. Ideje egy pillanatra megállni és átgondolni, hogy megéri-e ennyit dolgoznia. A nap végét töltse pihenéssel, ha kell kapcsolja ki a telefonját és a laptopját, hogy egy kicsit el tudjon vonulni minden elől. 

Halak (02.19.–03.20.)

A párja mindent megtesz annak érdekében, hogy önt boldoggá tegye, de ezt ma különösen be fogja bizonyítani egy olyan ajándékkal, amire már régóta vágyott. Ez az ajándék nem biztos, hogy tárgybeli lesz, az is lehet, hogy élményről van szó, ami egész életében meghatározó marad. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp