Napi horoszkóp, 2022. október 17.: a Kost izgalmak várják, a Bakot nem lehet megállítani

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. október 16., 20:01

Szerző:

Alább találja az új hét első napi horoszkópját. Várjuk önt vissza a egész héten minden nap a 168.hu-ra, mert a friss hírek mellé a Horoszkóp rovatban minden nap talál asztrológiai összeállításokat!

Kos (03.21.–04.19.)

Ugyanaz a rég megszokott műsor ezen a hétven is. Ha attól tart, hogy az állandóság untatni fogja, nagy meglepetésben lesz része. Ez a nap arra kínál önnek lehetőséget, hogy megtapasztalja, hogy ugyanaz sokadszorra átélve is tud teljesen más lenni, teljesen más hatást kiváltani önből. Ahol unalomra számít, ott izgalmak várják.

Bika (04.20.–05.20.)

Van, amikor az egyedüllét, a nyugalom és a béke van terápiás hatással önre – de nem ma! Amiből most rengeteg energiát és élményt tud meríteni, az a társaság, a zene, az együttlét szeretteivel, családdal, barátokkal, vagy akár jópofa vadidegenekkel! Ez a hétfő egyértelműen a hétvége meghosszabbítása kell, hogy legyen!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Eseménydús nap elé néz, egymást váltják majd a különféle fordulatok, hangulatok, érzelmek. Néha két kör között azonban próbáljon meg leszállni erről a hullámvasútról egy pihenőre: a megállóban a szeretet, elfogadás várja!

Rák (06.22.–07.22.)

Sok szempontból kimerültnek érzi magát, mintha elfogytak volna az energiái. Ha azt tervezgette, hogy felad ezt vagy azt teendői, céljai közül, akkor jobb ha tudja, hogy erre nem lesz szükség: ami fontos, azt bírni fogja, átvészelhető lesz ez a nap, ez a hét is! Pihenjen, aludjon eleget, és lesz miből folytatni!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy dologra van csak szüksége: és az a dolog nem is egy dolog, hanem egy személy. Van az ön környezetében valaki, aki pontosan azt a tanácsot, támogatást, megértést, illetve bátorítást tudja nyújtani önnek, amire éppen szüksége van. Nincs is feltétlenül szükség a szavakra: ha együtt vannak, az már önmagában rengeteget jelent!

Szűz (08.23.–09.22.)

A gyógyulás napja ezek a Szűz csillagjegyben születettek számára a horoszkóp szerint, adjon azonban időt a folyamatnak, ne siettesse, ne szaladjon előre! Ne csináljon úgy, mintha mindig is minden a legnagyobb rendben lett volna és soha semmi nem történt volna – emlékezzen, lépjen tovább és gyógyuljon egyszerre!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy bizonyos személy jár majd ezen a hétfőn rengeteget az ön fejében, sőt, úgy is fogalmazhatnánk, hogy a szívében! Szervezzenek egy találkozót, egy randevút, mert most kedveznek a csillagok ahhoz, hogy valami nagy dolog jöjjön össze!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Átváltoztató erővel bír ez a nap: az önben levő fájdalom erővé alakul át. Mintha varázsütésre történne ez, de mégsem magától megy végbe ez a folyamat: önnek kell beindítani. Ne mást kérdezzen, hogy hogyan, hiszen a válasz már elkészült önben. Figyeljen befelé, és tudni fogja, mit kell tennie!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Szeresse az életet, amit él, és élje azt az életet, amit szeret! Könnyűnek hangzik, de általában nem az. Ez a nap azonban kivétel lesz: bár lesznek benne hullámvölgyek, olyan pillanatokat is bőven tartogat majd, amikor legszívesebben ugrálna majd örömében.

Bak (12.22.–01.19.)

Ezen a hétfőn a tekintetét gyakran a jelen helyett a jövőre szegezi majd, és hajtja előre a pillanatokat-eseményeket. Rengeteg energia áll most az ön rendelkezésére, szóval ha nem akarja, nem lehet önt megállítani. Ne vegye azért túl gyorsra a tempót: pihenjen, élvezze jelent, legyen ott a pillanatban!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Fenntartásokkal hallgassa ma a szirénákat és vészjelzéseket, mert lesz köztük olyan is, amelyik nem érdemes az ön figyelmére. Rengeteg aggasztó dolog zajlik jelenleg a világban és az ön környezetében, de a dolog (egyelőre?) nem annyira vészes, mint ahogy az ön számára lefestett képekből tűnik. Van még mindig rengeteg dolog, amit szerethet, amiből reményt meríthet, próbáljon ezekre fókuszálni!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy átlagos, békés hétköznapot jelez előre mára a Halak csillagjegyűek számára a horoszkóp. Egy dolog fenyegetheti a harmóniát: a kétely. Máskor jó taktika lehet mindent megkérdőjelezni, de ezúttal az az üdvözítőbb, ha az egészséges kételkedés mellett elegendő teret hagy a bizalomnak. Ne legyen mindig a legrosszabbra felkészülve, ne kételkedjen abban, hogy a sors szép és jó dolgokat tartogat önnek!

(Kiemelt kép: Shutterstock/PEPPERSMINT)