Napi horoszkóp, 2022. október 12.: a Mérleg otthonra lel, a Halak mérföldkőhöz ér

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. október 11., 20:03

Szerző:

Mutatjuk a szerdai napi horoszkópot! Alább találja a munkahét közepére szóló előrejelzést, de érdemes visszalátogatnia a 168.hu-n a Horoszkóp rovathoz minden nap, mert a szokásos napi horoszkópok mellett jelentkezünk más asztrológiai összeállításokkal is!

Kos (03.21.–04.19.)

Van ön mellett valaki, akivel a mai napon kihozzák egymásból a pajkos, csintalan rosszgyereket. Egyrészt jót tesz önnek néha így megfeledkezni a szűkös, felnőttes kötöttségekről, de azért jobb, ha van a közelben valaki, aki figyelmezteti, megvédi önt, mielőtt a vadulás közben túl messzire mennének.

Bika (04.20.–05.20.)

A mai napon rádöbben, hogy felesleges várnia, hogy a szemafor zöldre váltson: megvan önben az erő, senki más engedélyére nincs szüksége, csak a sajátjára. Szóval legyen körültekintő, de bízzon önmagában – tegye a lábát a gázpedálra!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ha úgy érzi, szeretne változtatni valamit a külsején, a mai nap különösen alkalmas erre! Újítson be valamit a ruhatárában, vágassa le, festesse-fazonírozza át a haját, legyen valami külső jele is annak, hogy ön bár ugyanaz az ember, mint egy vagy tíz évvel ezelőtt, de azért mégis fejlődik, továbblép, tanul, növekszik!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan személy kap fontos szerepet az ön mai napjában, akivel nem ugyanazt a nyelvet beszélik. Minden könnyebb lenne, ha könnyebb lenne az illetővel a kommunikáció, de valahol mélyen ön is érzi, hogy így viszont izgalmasabb.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Valami a másik irányba vonzza önt ahhoz képest, amerre a szíve szerint indulna, amerre tudja, hogy mennie kéne. A mai nap lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerje ezt a bizonyos vonzerőt. Miért ilyen erős? Honnan jön? Miért hat önre? Ha eljut egy-két válaszig, az már önmagában egy nagy lépés a helyes irányban.

Szűz (08.23.–09.22.)

Annyi mindent próbált megváltoztatni önmagában az évtizedek során, és most be kell, hogy vallja, hogy egy bizonyos dolgon egyszerűen képtelen megváltoztatni önmagában. Talán lehet, hogy itt az ideje, hogy akkor ehelyett a környezetén, az életén módosítson valamit, hogy jobban harmóniába kerüljön az ön alapvető tulajdonságaival?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ami korábban taszította vagy idegennek tűnt, abban most már otthonosan érzi magát. A nap egy mozzanata végérvényessé teszi: igazi otthonra lelt ott, ahol sohasem gondolta volna, befogadták oda, ahova nem kívánkozott, de most már mégis érzi, hogy itt az ön helye.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy újabb lépéssel most már egészen a közelébe kerül annak, hogy egy célját megvalósítsa. Néha az utolsó pár méter a legnehezebb, de könnyebb ezt a végső szakaszt megtennie, ha szembenéz a tényekkel és kimond egy eddig kimondatlan igazságot.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas csillagjegy szülöttei számára egy nagy visszatérés teszi különlegessé ezt az egyébként kissé szürke és tipikusan hétköznapi szerdát. Szóval helló újra itt! Vajon ezúttal meddig fog tartani? – van egy megérzése arról, hogy mi a válasz erre a kérdésre, hát hallgasson bátran a megérzéseire!

Bak (12.22.–01.19.)

Kell egy biztonságos hely, egy szentély vagy kápolna, ahol az ön számára annyira fontos személlyel találkozhat, ahol együtt lehetnek, ahol meg tudják érteni egymást. Vagy lehet, hogy ezt a helyet pont az ön találkozásuk hozza létre?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Amilyen jólesik, sőt, jót tesz néha hagyni egy kicsit, hogy az ember bekoszolódjon, hogy a hétköznapok valóságát testközelből érezze – olyan fontos mozzanata kell, hogy legyen a mai napnak, hogy mintha egy kerti slaggal mosná le magáról a sarat, egy kicsit megtisztuljon ezektől az elkerülhetetlen szennyeződésektől. Próbáljon meg időt szakítani egy kis befelé fordulásra, elmélyülésre, legyen az olvasás, séta-futás, úszás, zenehallgatás vagy akár tánc közben!

Halak (02.19.–03.20.)

Ezen a napon egy olyan mérföldkőhöz ér, amelytől csodás panoráma nyílik az eddig megtett útra, de belátja azt a szakaszt is, ami közvetlenül ön előtt áll. Sose felejtse, honnan indult, de gondolja át még egyszer, biztos, hogy oda viszi majd ez az út, ahova el szeretne jutni?

(Kiemelt kép: Shutterstock/Maria Evseyeva)