Napi horoszkóp, 2022. október 11.: az Ikrek leszámol egy gyengeséggel, a Mérleg rádöbben, hogy nincs egyedül

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. október 10., 20:02

Szerző:

Olvassa el ma is a napi horoszkópját! Alább a keddre aktuális asztrológiai előrejelzést találja, és nyilván ön is tudja, hogyan működik a dolog: keresse ki a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el az önnek szóló üzenetet!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos csillagjegy szülöttei számára ez a nap valaminek a végét jelzi majd. És ha odafigyel, rögtön azt is tudni fogja, hogy ezek után hol és hogyan tud egy új kezdetbe belefogni.

Bika (04.20.–05.20.)

Ami eddig megbízhatóan működött, az ma valamiért nem akarja az igazságot, kénytelen új módszert kitalálni. Vagy ha úgy érzi, az univerzum azt üzeni ezzel, hogy hagyja az egészet, ahogy van, akkor lépjen tovább.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy gyengeséggel kevesebb – ez a nap lehetőséget kínál az Ikrek csillagjegy szülöttei számára, hogy egy gyengeségükkel leszámoljanak. A lehetőség adott, de attól még önnek kell elvégeznie a munkát, önnek kell beletennie a dologba az energiát, szóval ne azt várja, hogy minden magától megoldódjon, hanem vegyen erőt önmagán még ma!

Rák (06.22.–07.22.)

Előre tudta, hogy a világ nem lesz többé ugyanaz, és valóban, a mai nap egyik nagy tapasztalata az lesz, mennyi minden változott. Lesz, aki sír, emiatt, más talán nevet, de a legjobb reakció valószínűleg az elcsendesedés. Na sajnálja az időt egy kis befeléfordulástól, szüksége lehet rá, hogy a dolgokat helyre tudja magában tenni!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nem volt logikus, hogy az lett az elmúlt időszak eseményeinek konzekvenciája, ami lett – hogyan láthatta volna előre? Ne ostorozza magát, és ne is hallgasson azokra, akik azzal jönnek, hogy „na ugye megmondtam”, mert ők sem tudhatták előre, még ha bele is trafáltak. Hamarosan túl lesz az első meglepetés fázisán, és tudni fogja, merre lépjen tovább!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy kis egyedüllétre vágyik, egy kis társas feloldódásra – jól érzi, ebből tud most a leginkább erőt meríteni, megújulni. Kétkezi munka, mozgás, séta, sport, zene, tánc: ezek mind alkalmasak lehetnek a dologra, a lényeg, hogy ne a szavaké legyen a főszerep!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Minden nap ugyanaz a probléma, de most végre legalább tud beszélni róla valakivel. Meglepő tud lenni, mennyit változtat önmagában az, hogy az ember tudja, hogy nincs egyedül.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Több ma önben az energia, mint gondolná, és addig megy előre, amíg más nem figyelmezteti arra, hogy hol a határ. Ne vegye sértésnek tehát, ha figyelmeztetik, jó szándék van az illető mondatai mögött!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Valami elmozdul, megindul, és egyelőre úgy tűnik, ön az egyetlen, aki ezt észreveszi. Figyelje ezt a változást a jövőben is, mert lehet, hogy más számára nem figyelemre méltó, az ön életében nagyon is fontos lehet – egyáltalán nem véletlen, hogy önnek feltűnt!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy ideje gyakran érzi úgy, mintha csapdába esett volna – ki szeretne törni, de nem tud. A mai nap lehetőséget nyújt önnek arra, hogy ráismerjen, pontosan mi is az a hely, ahonnan nem tud továbblépni, mi az az erő, ami visszatartja önt.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egészen meglepő módon fog ma életre kelni önben valami, amiről azt hitte, hogy rég nem életképes, ha egyáltalán az volt valaha. Ismerkedjen ezzel az új energiával – igen, ez is ön!

Halak (02.19.–03.20.)

Kibomló kötelékek – a nap egyik alapvető élménye lesz az ön számára, hogy figyeli, ahogy elszabadulnak bizonyos, korábban fix, vagy legalábbis fixnek vélt dolgok. Egyelőre ne örüljön, ne is ijedjen meg: nem lehet tudni, hogy mi merre mozdul el.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dirima)