Napi horoszkóp, 2022. november 7.: a Kos túlszárnyalja a várakozásokat, a Vízöntő megoldást talál

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. november 6., 20:01

Szerző:

Újabb hét kezdődik ezzel a hétfővel, és a napi horoszkóp ezúttal sem marad el: alább találja az aktuális előrejelzést. Várjuk önt vissza a hét folyamán a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban minden nap a friss hírek mellé napi horoszkóppal és egyéb asztrológiai összeállításokkal!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan nap lesz ez, amikor alkalma nyílik túlszárnyalni az önnel szemben támasztott várakozásokat. Lehet, hogy senki nem gondolta volna, hogy ön erre is képes (de ön ugye igen?!), nos, mindenesetre most itt az alkalom, hogy megmutassa nekik, hogy de!

Bika (04.20.–05.20.)

Megvan az ideje a visszatekintésnek is, de nem lehet, hogy túl sokat időzik a múltban mostanság? A mai nap egy lehetőséget ad a továbblépésre, engedje el a múltból azt, amire nincs már szüksége, ne legyen saját fejlődésének a gátja, lépjen tovább a jövő felé!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy ideje gyanakszik valakire vagy egyenesen hadakozik is az illető ellen. Nos, a mai nappal bebizonyosodik, hogy rosszul tette, az illető nem forral semmit ön ellen: bár lehet, hogy többet tud önről, mint ön gondolná, ettől még nem ármánykodik ön ellen, nincs okuk arra, hogy rosszban legyenek.

Rák (06.22.–07.22.)

Ha a kíváncsiságára hallgat, ma egy olyan eseménysorozatot indíthat be, ami végül robbanásszerű változásokat okoz.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Olyan helyzetet hoz ez a nap, amikor talpraesettségére és humorérzékére egyaránt szüksége lesz. Nem könnyű a különböző érdekek és szándékok kavalkádjában kompromisszumot találni, de ha valakinek, akkor önnek sikerülhet!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy személyes kapcsolata sok fázison ment már át, rengeteg különböző dolog történt. Most újra lehetőségük nyílik visszatérni a kezdetekhez, visszaemlékezni arra, mi is volt az, ami annak idején eredetileg összekötötte önöket.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Igazán kikívánkozik önből egy igazság, de egyelőre nem jött el az az idő, amikor erről beszélhet. Jó lenne könnyíteni magán és elmondani mindent, de bölcsen teszi, ha inkább megvárja a megfelelő alkalmat.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Szokatlan módon fejezi ki magát a mai napon: úgy buknak ki önből a gondolatok-érzések, ahogy azt mások talán nem várják öntől. Egy percig se aggódjon emiatt azonban! Megértő fülekre fog találni, szóval egy percig se fogja vissza magát!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Lesz egy pillanat a napban, amikor a legkisebbnek érzi magát önnél nagyobb, idősebb vagy több tudással-hatalommal rendelkező emberek között. Ne feszélyezze ez a felállás! Ha őszintén és jóindulattal adja önmagát, a többiek is így fordulnak majd ön felé.

Bak (12.22.–01.19.)

Kisebbfajta csávába kerül, és a dolognak két nagy tanulsága van. Egyrészt: próbálja meg kerülni a trükközős-megúszós ügyeskedést, és több ilyen nem lesz. Másrészt: megvan önben az a derű, kreativitás és önbizalom, amihez visszatérve ki tud mászni a csávából.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy régóta húzódó vitára vagy feszült viszonyra végre sikerül valamifajta megoldást találni. Nem éppen tökéletes a dolog így sem, de mindenképpen előrelépés az eddigiekhez képest, és higgye el, ebben az ügyben egyelőre nincs kilátás ennél többre.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy vicces és szórakoztató jelenet részesévé, mit részesévé, egyik főszereplőjévé válik ma. A helyzet humorán kívül további szépsége a dolognak, hogy megerősíti a köteléket ön és egy önhöz eddig is igen közel álló személy között.

(Kiemelt kép: Pexels/T)

Horoszkóp