Napi horoszkóp, 2022. november 22.: az Ikrek kibogoz egy félreértést, a Vízöntő fontos információt csíp el

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. november 21., 20:02

Szerző:

Olvassa el a keddi napi horoszkópját! Különleges dátum a mai: 22/11/22, nézzük meg, önnek milyen napja lesz ezen a palindrom dátumon, amivel egyben átlépünk a Skorpió havából a Nyilas havába!

Kos (03.21.–04.19.)

Az elmúlt hetekben teljesen kihajtotta magát, ráférne már önre a pihenés, és a mai napon minden perc-óra, amit önmagára szán, dupla gyógyítóerővel bír! Szóval ma vegyen vissza a tempóból, relaxáljon, meditáljon, amennyit csak tud, vagy akár iktasson be egy szabadnapot!

Bika (04.20.–05.20.)

Eddig úgy érezte, hogy minden a megfelelő mederben zajlik, de most hirtelen olyan hírt kap, ami felborít mindent. Várja ki a végét, hamar ki fog derülni, hogy annyira mégsem súlyos a helyzet!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy súlyos félreértés megnehezíti a munkáját, és egész nap azon van, hogy kibogozza a szálakat. Kitartás, délutánra minden rendeződik és még az elismerést is ön zsebelheti be!

Rák (06.22.–07.22.)

Bár a lételeme a kockáztatás és a rizikó, ezúttal jobban jár, ha az ismert és bevált utat választja. A rutin nem mindig olyan szörnyű dolog, és nagyon jól jöhet, ha annyira el van havazva, mint például ma.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Belekeveredhet egy olyan vitába, ahol mindenki csakis a saját álláspontját védi és egyáltalán nem nyitott a másikra. Ha véget akar vetni ennek, önnek kell először engednie a saját véleményéből.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ne hagyja, hogy érzelmi élete bezavarjon ma! Akár vitáról, akár szerelmes üzenetekről van szó, mindez elterelheti a figyelmét, pedig ma fontos, hogy koncentrált és hatékony legyen a munkahelyén.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Attól még, hogy többen nem értenek vele egyet, nem feltétlenül rossz az, amit csinál! Higgyen önmagában, tartson ki a döntései mellett, még akkor is, ha néha megpróbálják elbizonytalanítani!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ezen a kedden jobb, ha nem ragaszkodik túlságosan a terveihez, a megszokott napirendjéhez, mert ma semmi sem fog úgy alakulni, ahogy előre kigondolta. Ma legyen a rugalmasság a jelszava!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Mások munkája is az ön nyakába szakadhat ma, amit nehezen visel, mert nem biztos benne, hogy bárki is viszonozná ezt önnek. Kitartást, csak egy nap az egész, holnap már könnyebb lesz!

Bak (12.22.–01.19.)

A szokásosnál rosszabbul viseli ma a kollégáit-ügyfeleit, de nincs mit tenni, muszáj együtt dolgoznia velük. Próbáljon meg türelmes és elfogadó lenni, viszont amikor vége a műszaknak, menjen minél messzebb tőlük és a munkától!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Tartsa nyitva a fülét és a szemét, mert elcsíphet olyan információkat, amik nagyon jól jöhetnek az előrelépéshez. De az sem árt, ha ápolja a munkahelyi kapcsolatait, legyen ott a közös csetben, a közös kávézáskor vagy ebédkor!

Halak (02.19.–03.20.)

Két lehetőség között vívódik és egyszerűen nem tud választani, mert mindegyik észszerűnek és hasznosnak tűnik. Nehéz helyzet, de ne hagyja magát befolyásolni, ezt most egyedül kell eldöntenie!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Boiko Olha)

Horoszkóp