Napi horoszkóp, 2022. november 16.: az Oroszlán fél az új kapcsolattól, a Vízöntő egy kollégájával rúgja össze a port

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. november 15., 20:00

Szerző:

Természetesen most is jelentkezünk napi horoszkóppal! Ha kíváncsi, hogy milyen napra számíthat szerdán, görgessen lejjebb, majd böngéssze ki a saját csillagjegyét. 

Kos (03.21.–04.19.)

Nagy lesz az öröm, mert az érzései viszonzásra találnak. Vigyázzon azonban, mert ha túl gyorsan halad a kapcsolat, hamar nagy akadályokba ütközhetnek. Nem kell sietni, minden a maga idejében fog történni, csak élvezzék ki a pillanatokat! 

Bika (04.20.–05.20.)

Egy barátja, akiről eddig mindig csupa szépet és jót gondolt, csúnyán elárulhatja. Természetes, hogy megbántva érzi majd magát, de ne higgye azt, hogy ön a hibás, mert jószívű volt, és nem akarta látni, amit mindenki más már korábban észrevett.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma egy olyan személyen fog segíteni, akivel korábban nagyon közel álltak egymáshoz, de az élet elsodorta önöket egymástól. Az biztos, hogy a helyén van a szíve, és a rengeteg támogatás, amit adni fog nagyon sokat fog jelenteni annak a bizonyos illetőnek.

Rák (06.22.–07.22.)

Újdonságra vágyik, és szerencsére most meg is kapja! Valami olyat fog tanulni, amire mindig is vágyott, és talán lehet, hogy idővel a hobbiból valami több is lesz. Fontos, hogy higgye el azt, hogy képes változtatni, nem muszáj mindig a megszokott dolgoknál maradni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy új kapcsolat lehetősége merült fel, de nagyon fél attól, hogy nyisson mások felé. Érthető, hogy az elmúlt időszakban olyan csalódások érték, amelyeket nehéz feldolgozni, de muszáj egy kicsit nyitottabban állni az emberekhez, különben a jó lehetőségeket is elszalaszthatja. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Teljesen elhavazzák a munkahelyén, ki sem fog látni a sok teendőből. A jó hír, hogy  a kemény munka meg fogja hozni a gyümölcsét, és a főnöke biztosan hálás lesz azért, amiért rengeteg terhet levesz a válláról. Talán hamarosan előléptetés jöhet? 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A sértődékenysége miatt ma a párjával nem igazán találják meg a közös hangot. Egy kicsit próbáljon kedvesebb lenni, mert a partnere nem tudja, mire vélni a viselkedését. Ha változtat, a kapcsolatuk is hamar jobb irányt vehet. Erre vágyik, ugye? 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A családtagjaival össze kell fogniuk, hogy egy bizonyos helyzetet együtt oldjanak meg. A jó hír, hogy mindenki a legjobb formájában lesz, ezért nem kell számítani nagy összetűzésekre, sőt elmondható, hogy a család közelebb fog kerülni egymáshoz. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

A kommunikációval ma gondjai lehetnek, ugyanis a munkahelyén nem tudja kifejezni, hogy mit is szeretne pontosan. Fantasztikus ötletei vannak, de sajnos az üzenet nem megy át a többieknek. Próbálja meg újra, mert biztosan mások is látni fogják, hogy akár ebből valami jó is kisülhet.

Bak (12.22.–01.19.)

Nehezen találja a helyét, mert kihívásokra vágyik, de mostanában csak a szürke hétköznapok jutottak. Érdemes benéznie a főnöke irodájába, mert lehet, hogy végre egy olyan feladatot fog kapni, ahol bizonyíthat, hogy mit is tud pontosan. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Heves vitába keveredhet egy kollégájával, amitől a többi munkatársuk és a feletteseik sem lesznek elragadtatva. Jobb lesz, hogyha hamar megoldják a nézeteltéréseiket, mielőtt komolyabb következménye is lesz a kettejük közötti ellentétnek.

Halak (02.19.–03.20.)

Ma nagyon sokat fog nevetni! Szerencsére a munkahelyén és a magánéletében is jó napra számíthat, a barátival pedig szinte biztos, hogy remek időt fognak együtt tölteni, valamint végre olyan témákról is mesélhet, amelyekre mostanáig nem volt alkalma. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)