Napi horoszkóp, 2022. november 15.: a Bika összefog a kollégáival, a Nyilas életében felbukkan egy régi szerelem

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. november 14., 20:00

Szerző:

Íme, az újabb napi horoszkóp! Ha ön is kíváncsi arra, hogy milyen napra számíthat kedden, keresse ki a csillagjegyét, és olvassa el, mit üzen az asztrológia. 

Kos (03.21.–04.19.)

Nehézségekbe ütközik a munkában, ez pedig az egész napjára rányomja a bélyeget. Talán az a gond, hogy nem pihent eleget a hétvégén? Ha sikeres napokat szeretne, rendkívül fontos, hogy kipihenje magát. Nem utolsó sorban, a kimerültség az egészségére is rossz hatással lehet. 

Bika (04.20.–05.20.)

Közelebb kerülnek egymáshoz a kollégáival, de ez annak is lesz köszönhető, hogy mindannyian úgy érzik, hogy az egyik felettesük szépen elsumákolja a dolgokat. Nos, egységben az erő, szóval kénytelenek lesznek lépéseket tenni az ügyben, ha változást szeretnének.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Új szerelem a láthatáron? Nagyon úgy tűnik, hogy ma a gondolatai csak egy bizonyos személy körül forognak. Vigyázzon azonban, hogy az ábrándozás ne menjen a munka, valamint az otthoni teendők rovására, mert a környezete szóvá teheti önnek a feledékenységét.  

Rák (06.22.–07.22.)

A mai napon meg fogja tanulni, hogy nem szabad ítélkezni! Egy olyan személy fog pozitív csalódást okozni önnek, akiről mindig is negatív véleménye volt, de most egy olyan kellemes meglepetésben lesz része, amire egyáltalán nem számít majd. Az biztos, hogy ez akár egy új barátság kezdete is lehet. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ha arra vár, hogy a munkahelyén elismerjék, itt az ön ideje! A legutóbbi projekt vagy feladat, amin dolgozott annyira jól sikerült, hogy emellett a felettesei és a kollégái sem mehetnek el szó nélkül. Ma ön lesz az ünnepelt a munkahelyén, sőt talán valamiféle jutalomra is számíthat. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan barátjával fognak rivalizálni, aki nagyon sokat jelent önnek, de valamiért ma inkább fognak ellenségként viselkedni, mint igaz barátokként. Jobb lesz, ha mindketten átgondolják, hogy megéri-e ez az egész, mert valószínűleg mindkettőjük számára az lesz a következtetés, hogy nem. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai nap egy igazi érzelmi hullámvasút lesz az ön számára. Lesznek pillanatok, amikor nagyon boldog lesz, de a másikban már inkább sírni tudna. Talán a legjobb lesz, ha a délutánját arra szánja, hogy kikapcsolja a telefonját, és ezúttal csak saját magával törődik. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy nagy álma megvalósításához ma sokkal közelebb kerülhet. Ez annak is lesz köszönhető, hogy végre belátja, néha a rögös út vezet a sikerhez. Ideje belátnia, hogy nem szégyen segítséget kérni, néha szüksége van az embernek arra, hogy mások is támogassák a céljai elérésében. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy régi szerelem bukkanhat fel az életében, de egyelőre nem tudja eldönteni, hogy örül-e az illetőnek vagy sem. Az már teljesen biztos, hogy van megbeszélnivalójuk egymással. Fontos, hogy ne veszítse el a higgadtságát akkor sem, ha a kényes témákhoz érnek. 

Bak (12.22.–01.19.)

Változásra vágyik, de egy kicsit fél az ismeretlentől. Ideje böngészni az álláshirdetéseket, mert lehet, hogy egy olyan ajánlattal találja szembe magát, aminél nem fog gondolkodni, hogy a helyes döntést hozza-e meg. Bízzon egy kicsit saját jobban magában! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nagyon jól sikerül ma beosztania az idejét, ezért a rengeteg munka és teendő mellett még arra is lesz ideje, hogy összefusson a régi barátaival. Az este nagyon jó hangulatban fog telni, de vigyázzon, hogy alkoholt mértékkel igyon, mert a következő napon nem biztos, hogy lesz ideje lustálkodni.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy egyszerű döntés, amire tudja a választ, de mégsem meri kimondani. Ideje megtanulnia, hogy nem úgy kell cselekednie, ahogyan azt mások elvárják, hanem a saját érdekeit kell szem előtt tartania, főleg olyan esetekben, ha karrierről vagy párválasztásról van szó. Higgy el, hogy a jó döntést hozza meg!

(Kiemelt kép: Shutterstock)