Napi horoszkóp, 2022. november 14.: a Bika elismerést kap, a Nyilas új kezdethez ér

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. november 13., 20:01

Szerző:

Kezdje az új hetet a friss napi horoszkóppal! Alább találja az asztrológia üzenetét erre a hétfőre valamennyi csillagjegynek.

Kos (03.21.–04.19.)

Egyik legközelebbi rokonával való viszonyában áll be változás a horoszkóp előrejelzése szerint. Egyikük sem változott meg különösebben, de az új körülmények mindkettejükből valami mást hoztak most elő.

Bika (04.20.–05.20.)

Elismerést kap a teljesítményéért, amit természetesen mindig jól esik zsebre tenni. Egyről ne feledkezzen meg azonban: ha nem 100%-ig önmagának köszönheti a sikert, osztozzon az elismerésen azzal is, aki szintén közreműködött!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy szerepet, feladatot vagy lehetőséget ma átad valaki másnak, és jól teszi, mert rengeteg értékes tapasztalatot szerezhetnek ezzel mind a ketten.

Rák (06.22.–07.22.)

Nem könnyű helyzet, ha az embernek választania kell: maradjon csöndben, vagy álljon ki valami/valaki mellett, ezzel elég nagy kockázatot vállalva. Ma önnek is kell majd egy ilyen döntést hoznia, szóval készüljön fel előre és gondolja át jól!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Meghatározó szerepet kap a mai napjában egy olyan személy, akiben ön teljesen mást lát, mint a többiek. Vajon melyik a fontosabb: a ragaszkodás a tényekhez vagy a jóindulat?

Szűz (08.23.–09.22.)

Remek lehetősége nyílik a mai napon, hogy keresztbe tegyen vagy egy kicsit odaszúrjon valakinek, akit már jó régóta nem kedvel. Azt fogja tapasztalni, hogy sokkal könnyebben kihagyja most ezt a lehetőséget, mint korábban tette volna. Miért is lenne értelme tovább szítani az ellenségeskedést?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Hogyan tudná ugyanazt a dolgot sokkal rövidebb idő alatt elvégezni, mint más? Felesleges kísérleteznie, ügyeskednie, megpróbálni a lehetetlent, próbáljon inkább a realitások talaján maradva egy valóban elérhető célt kitűzni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy nagy meccsben-küzdelemben van már egy ideje, de a mai napon történik valami, ami feledteti önnel és ellenfelével egyaránt, hogy korábban miért is volt olyan fontos ez a viszály. A legjobb talán, ha észre sem veszi, hogy ezt a feleslegesen negatív dolgot a mai napon elengedte.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy új kezdetet jelent ez a nap a Nyilas csillagjegyben születettek számára, és ez az időszak egy teljesen új módon épít arra a személyre, aki ön korábban volt. Kigondolta volna, hogy az ön korábbi énje ilyen módon kaphat szerepet a jelenben?

Bak (12.22.–01.19.)

Egy konfliktussal kapcsolatban ideje rádöbbennie, hogy igazából nincs is nagy különbség aközött, hogy ön mit mond és mit mond a másik: az eltérés inkább abban van, hogy hogyan mondják a magukét. Tényleg ennyit számít ez a különbség?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan személlyel tölt el valamennyi időt ebből a napból, akivel nem éppen a legjobbat hozzák ki egymásból. Valamit változtatni kéne ebben a kapcsolatban, bár úgy tűnik, előbb-utóbb úgyis rá fognak kényszerülni erre.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan kategóriába sorolják be önt, ahova saját érzése szerint nem tartozik. Ugye milyen bosszantó tud ez lenni? Egyet tud tenni: ezek után vigyázzon, hogy ön se skatulyázzon be soha senkit elhamarkodottan jó-rossz, barát-ellenség vagy hasonló ellentétpár szerint.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Evgeny Atamanenko)

Horoszkóp