Napi horoszkóp, 2022. november 11.: a Bikát nyílt szívvel fogadják, a Vízöntő fontos döntést hoz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. november 10., 20:05

Szerző:

Különleges dátum ez: 22/11/11 – máris mutatjuk ennek a különleges pénteknek a napi horoszkópját! Várjuk vissza holnap is, akkor a hétvégi előrejelzést találja majd a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban, más asztrológiai összeállítások mellett.

Kos (03.21.–04.19.)

Most kifizetődik, hogy korábban élelmes volt, előre dolgozott, bespejzolt, tartalékolt! Korábban gondoskodott jövőbeni önmagáról és a mai napon kiderül, hogy mennyire jól tette, mert kapóra jön majd egy múltbéli cselekedete.

Bika (04.20.–05.20.)

Csatlakozik valakihez vagy valakikhez, és ha még mindig nem 100%-ig biztos benne, hogy jó társaságba került-e: igazán várták már önt és mindenki nyílt szívvel fogadja!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nagyon érzi már a hétvége közelségét, álmodozó hangulatban van, napközben többször is azon kaphatja magát, hogy elkalandoztak a gondolatai. Szerencsére nem lesz ma semmi sürgős, amire különösen koncentrálnia kéne.

Rák (06.22.–07.22.)

Egész nap cikáznak a gondolatok és az érzések önben, néha talán még saját maga sem tud kiigazodni rajtuk. Így viszont nem várhatja el, hogy mások megértsék vagy elfogadják a hangulatváltozásait.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy váratlan és izgalmas lehetőséget kaphat, ami ha összejön, nagyon megdobhatja a karrierjét! Mindenképpen éljen vele, mert ki tudja, mikor lesz még egy ilyen alkalom!

Szűz (08.23.–09.22.)

Mostanában nagyon csak egy dologra koncentrált, így előfordulhat, hogy lemaradt fontos eseményekről, esetleg elhanyagolta más feladatait. Itt az ideje felzárkóznia!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ne féljen nemet mondani! Remek, hogy sok energiája van és a szokásosnál terhelhetőbb, de azért az ön kapacitása is véges, amit nem árt, ha időnként jelez is a munkahelyén.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A hétvége előtt beeső munkahelyi vészhelyzetet kell megoldania, ami valószínűleg rengeteg stresszel jár majd. Cserébe viszont egy nap alatt annyit tanulhat belőle, mint máskor egy hónap alatt!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Elég nagy ma a nyomás a Nyilas csillagjegy szülöttein, ön is szeretne jól teljesíteni és bizonyítani mindenkinek. Szerencsére ahelyett, hogy ez blokkolná, most inkább motiválja és előreviszi. 

Bak (12.22.–01.19.)

Csak az olyan kollégái, ismerősei véleményére figyeljen, akik tényleg segíteni szeretnének, a rosszindulatú megjegyzéseket és kritikákat pedig csak engedje el a füle mellett. Felesleges energiát pazarolnia rájuk!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma fontos döntéseket kell meghoznia, de nincs igazán a megfelelő lelkiállapotban a kérdéshez. Mégsem szabad, hogy hagyja, hogy az aktuális hangulata befolyásolja, próbáljon meg hosszútávon gondolkodni, és ne az érzelmei vezéreljék a döntésben!

Halak (02.19.–03.20.)

Konfliktus van kialakulóban néhány ismerőse között, és mind arról szeretnék meggyőzni, hogy melléjük álljon. Ha nem biztos száz százalékig a véleményében, inkább maradjon ki az egészből!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Evgeny Atamanenko)