Napi horoszkóp, 2022. március 28.: fontos beszélgetésekkel, nagy döntésekkel indul a hét egyes csillagjegyek számára

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. március 28., 00:01

Szerző:

Várjuk ezen a héten is minden nap horoszkóppal a 168-on! Íme a hét első napi horoszkópja, alább találja, hogy mit üzen mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Úgy érzi, újabban néha nehezen találja a határokat, és ma megint belebotlik egy szituációba, ahol nem biztos benne, meddig lehet elmenni. Vigyázzon azonban, a bizonytalanság miatt ne hátráljon meg ettől a helyzettől. Nem biztos, hogy egyszerű lesz megoldani a dolgot, de biztosan megéri – rengeteget tanul ilyenkor az ember.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan bókot, elismerést kap ma, amire nem igazán számított, pedig legyen őszinte önmagával: teljesen jogosan kapta a dicséretet. Vigyázzon azonban, hogy se nagyképűnek ne tűnjön, se a dicséretet ne söpörje félre szerénykedve – egyszerűen köszönje meg, hogy értékelik önt!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ahhoz képest, hogy hétfő van, egy meglehetősen spirituális nap ez a mai az ikrek számára. Jelek az álmokban, a természetben, az úgynevezett véletlenekben: többször is megakad majd a figyelme valamin. Szánjon rá egy kis időt, tegye a sajátjává ezt a különleges érzést, csak önnek szóló üzenetet, megismételhetetlen pillanatot!

Rák (06.22.–07.22.)

Megkörnyékezi önt valaki, nem teljesen világos szándékokkal. Figyeljen az illető beszédére, viselkedésére, mert könnyen lehet, hogy csak konfliktust akar szítani. Ha úgy érzi, hogy ez a helyzet, ne menjen bele a vitába, úgyse vezetne sehova.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Mindannyiunknak vannak feszültségek a munkahelyén, és ezúttal önt sem kíméli a stressz. Jól teszi, ha megosztja a problémákat egy barátjával vagy családtagjával, könnyebben fel lehet így dolgozni az eseményeket. Vigyázzon azonban, ne legyen a magánélete számára túlságosan nehéz teher a munkahelyről hazavitt problémahalmaz!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma lehetősége nyílik, hogy végre megejtsen egy igazán fontos beszélgetést. Használja ki az alkalmat, legyen őszinte, adja ki magából, ami kikívánkozik!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mérlegek számára ez a nap különösen alkalmas pénzügyi-anyagi döntések meghozatalára. Ha már régóta halogat valamit egy befektetéssel vagy vagyonnal kapcsolatban, használja ki az éleslátását, ha úgy érzi, kérjen tanácsot, aztán szánja el magát ma vagy így, vagy úgy!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A munkahelyi helyzete olyan, amilyen, a világ helyzetéről ne is beszéljünk, de ma legalább egy fontos személyes kapcsolata lép egy szintet feljebb. Ne felejtse el, mennyire fontosak az emberi kapcsolatok az ön számára!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Úgy érzi, hogy a körülmények visszafogják önt, akadályozzák valaminek a befejezésével, amivel szívesen kész lenne már. Bár frusztráló lehet, ha az embert így hátráltatják, ne aggódjon, mert egyszer így is, úgy is a végéhez fog érni ennek a dolognak!

Bak (12.22.–01.19.)

Bárkivel is tölti ma a szabadidejét, a ma együtt töltött órák hosszú időre meghatározzák, megerősítik kapcsolatukat. Ne hagyja, hogy a kikapcsolódás közben nyom nélkül elszálljanak ezek az órák, legyen ott teljes lényével, élvezze, és lelke mélyén őrizze meg a pillanatot!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Még ha hétfő reggel ezt nem is feltétlenül érzi az ember, ön ma rengeteg energiával vág neki az új hétnek. Amíg dolgozik, koncentráljon a munkára, meglátja, mennyi örömét leli benne!

Halak (02.19.–03.20.)

Amire a hétvégén nem jutott ideje, azt bele tudja suvasztani ebbe a hétfőbe akkor is, ha nem munkáról vagy valami elintézendőről van szó. Új hét kezdődött el, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ma is kreatív és kalandozó, ha csak egy rövidebb időre is!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akiket jó hír vár ezen a héten

3 csillagjegy, akinek az érzelmi életében hatalmas fordulatot hoz ez a tavasz

3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér március utolsó napjaiban

(Kiemelt kép: Shutterstock/Valery Orlov)

Horoszkóp