Napi horoszkóp, 2022. május 5.: ez várhat a csillagjegyekre csütörtökön

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. május 5., 00:04

Szerző:

Minden hétköznap napi horoszkóppal jelentkezünk itt, a 168.hu-n. Mutatjuk, mit üzen mára az asztrológia a csillagjegyeknek!

Kos (03.21.–04.19.)

Kisebb feszültség alakulhat ki a szereleme és ön között a mai nap folyamán, ám a higgadtságának köszönhetően gyorsan sikerül rendezniük a nézeteltéréseket. Próbáljanak minőségi időt eltölteni a hétköznapokban is, akár csak 1-2 óra remek hatással lehet a kapcsolatukra.

Bika (04.20.–05.20.)

Ne ragaszkodjon a megszokott dolgokhoz és ötletekhez minden áron, néha el kell fogadnia, hogy falakba ütközhet és talán egy másik nézőpont segíthet elérni a célját. Ne csináljon hiúsági kérdést ebből, inkább mutassa meg mit is tud valójában. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy kollégája motiválatlansága az ön hangulatát is tönkre teheti, ám próbáljon meg erőt gyűjteni, mert a kemény munka hamarosan kifizetődik és a felettese is értékelni fogja, ha lazsálás helyett legalább ön arra koncentrál, hogy minden feladat időben kész legyen.

Rák (06.22 - 07.22)

Úgy érezheti, hogy nem találja az egyensúlyt a munkája és a magánélete között. Fontos, hogy szánjon időt arra, hogy egy olyan időbeosztást teremtsen, ami megfelel önnek és a kemény munka mellett jut ideje a családjára és a barátaira is. 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Fontos, hogy kibeszélje magából a problémáit, ám érdemes megfontolnia, hogy a titkait kivel ossza meg. Egy önhöz közelebb álló személynek hátsó szándékai lehetnek és visszaélhet az ön bizalmával. Ne féljen szembesíteni az illetőt, ha úgy érzi nem őszinte. 

Szűz (08.23 - 09.22)

Nagyon egy hullámhosszra kerülnek a szerelmével a mai nap során. Az idilli állapot fenntartásához ne felejtse el, hogy fontos ápolni a kapcsolatot és az együtt töltött idő és az őszinte beszélgetések azok, amelyek még közelebb fogják vinni önöket egymáshoz. 

Mérleg (09.23 - 10.22)

Vidáman indul a nap és ez a későbbiekben is hatással lesz önre. A munkahelyén és otthon is úgy érezheti, hogy most minden klappol. A jó kedvét pedig a környezete is észre fogja venni, talán sikerül másokra is átragasztania ezt a pozitív gondolkodásmódot. 

Skorpió (10.23 - 11.21)

Úgy érzi változásra van szüksége az életében: nem kell drasztikus dolgokra gondolni, akár egy új frizura, köröm, vagy esetleg egy lakásátrendezés is segíthet abban, hogy felvidítsa. Kérje ki a barátai tanácsát is ezzel kapcsolatban. 

Nyilas (11.22 - 12.21)

Túl sok a teendő, ön pedig pihenésre vágyik. Ha nincs kedve a megbeszélt programokhoz, nyugodtan mondja le, még ha az utolsó pillanatban is történik, a barátai meg fogják érteni, sőt akár olyan tanácsot is adhatnak, amely segíthet áthidalni a jelenlegi nehézségeken.

Bak (12.22 - 01.19)

Fontos, hogy saját magát helyezze előtérbe: egyre több olyan szituációba keveredik ahol ön enged a másik fél javára, ám ez egy idő után nem túl kedvező. Álljon ki saját magáért és azért, amit szeretne, a legfontosabb pedig, hogy ne féljen nemet mondani.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Óriási örömhírt kaphat egy rokonától, vagy barátjától, ám a kezdeti boldogság után előtörhet önből a félelem és a pánik az új dolog miatt. Ne aggódjon! Minden úgy lesz, ahogy annak lennie kell, és hagyja, hogy egy kicsit sodródjon az árral. 

Halak (02.19 - 03.20)

A munkahelyén kisebb összetűzésbe kerülhet a felettesével egy félreértés miatt. A düh helyett inkább próbálja meg észérvekkel elmagyarázni a főnökének, hogy miért gondolja úgy, hogy az ön ötlete, vagy megoldása lehet a jó választás. 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek végre fordul a szerencséje

3 csillagjegy, akiknek szerelmet hoz május első fele

3 csillagjegy, akiknek nagy változás jön a karrierjükben

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp