Napi horoszkóp, 2022. május 17.: ezt ígérik keddre a csillagok

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. május 17., 00:03

Szerző:

Ma is jelentkezünk a napi horoszkóppal itt a 168.hu-n.

Kos (03.21.–04.19.)

Nehéz napnak néz elébe, mert a munkahelyén és otthon is konfliktushelyzetbe kerülhet. Mielőtt rögtön másokat hibáztat gondolja át, hogy esetleg nem-e ön az, aki bizonyos szituációkat egy kicsit túlreagál. Próbáljon meg egy kicsit pihenni és talán a kedve is jobb lesz.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy igazán romantikus nap vár önre! A párja valami olyasmivel lepheti meg, amire már régóta vágyott. Töltsék együtt az estét és beszélgessenek minél többet, mert olyan dolgokat is megtudhatnak egymásról, amelyek korábban eddig nem kerültek felszínre.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Csodálatos híreket kaphat ma a mai nap során! A jókedve azonban elterelheti a figyelmét a munkájáról, amit a felettese és a közvetlen kollégái nem biztos, hogy jó szemmel néznek! Szabad örülni, de közben ne felejtsen el a földön maradni, a gondolatai ráérnek később elkalandozni. 

Rák (06.22.–07.22.)

Ma rendkívül érzékeny lehet mindenféle negatív kritikára, vagy megszólalására, de gondoljon bele abba, hogy a legtöbb embernek építő jellegű megnyilvánulásai vannak ön felé. Ne vegyen mindent magára, egy kicsit lazítson és higgye el, hogy van, aki csak jót akar!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A héten kipihentnek érzi magát, ezért a munkahelyén több feladatot is magára vállal. Ennek ellenére, ha úgy érzi, hogy valami kifogott önön, nyugodtan kérjen segítséget a munkatársaitól, mert valamelyikük egy olyan ötlettel állhat elő, amit a későbbiekben is hasznosíthatnak. 

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai napon elérkezettnek látja az időt, hogy belevágjon valamibe, amit már egy ideje fontolgatott. Bármiről is legyen szó, ne adja fel az álmait és terveit az első akadályoknál, mert napról napra könnyebb lesz. A barátai pedig mindig ott lesznek ön mellett, hogy támogassák.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Egy közeli barátja a segítségére szorulhat. Fontos, hogy most ne hagyja cserben, mert egy olyan élethelyzetbe került, amiből nagyon nehéz kimásznia és nyilvánvalóan nagyon bízhat önben, ha mert segítséget kérni. Fontos, hogy biztosítsa a támogatásáról a barátját.

Skorpió (10.23 - 11.21)

A munkahelyén két kollégája komoly konfliktusba kerülhet egymással. Próbálja meg a feleket jobb belátásra bírni és rávilágítani őket arra, hogy a civakodás csak hátráltatja a közös munkát. Ne álljon senki oldalára, inkább segítse őket abban, hogy megoldják a problémákat.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma úgy érzi a szerencse mindenhol ön mellett áll és ez valójában is így lehet! Érdemes a mai napon lottóznia, vagy lekaparnia egy sorsjegyet, mert elképzelhető, hogy nem semmi összeg ütheti meg a markát, ha ez a nyerő széria a nap végéig megmarad. 

Bak (12.22.–01.19.)

 Egy családtagja csúnyán megbánthatja az érzéseit a mai napon. Érdemes lenne a történtek után egy kicsit félrevonulnia, amíg lehiggad, mert amíg dühös nem fogják tudni megoldani a kettejük között kialakult feszültséget, jobb lenne néhány nap múlva visszatérni rá. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy régi barátjával való találkozás feldobhatja az egész napját és akár egy olyan tanácsot is kaphat, amit ha megfogad, akkor az a karrierjére, vagy a magánéletére is nagy hatással lehet. Ne féljen változtatni, ha úgy érzi lépnie kell, tegye meg!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy munkahelyi feladat során nagyon elbizonytalanodhat. Ne féljen jelezni a felettesének és kollégáinak az aggodalmait, mert lehet, hogy közösen képesek lesznek megoldást találni. Higgye el, hogy nem csak saját magára számíthat, vannak segítő kezek ön körül. 

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akiknek fontos változások jönnek a karrierjük szempontjából

3 csillagjegy, akiknek testi-lelki egészség szempontjából különösen fontos napok jönnek

3 csillagjegy, akik szerencsések lesznek a szerelemben

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp