Napi horoszkóp, 2022. február 2.: a Nyilasra rámosolyog a szerencse, a Bika hatalmas akadályokat küzd le

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a napi horoszkóp szerint.

2022. február 2., 00:00

Szerző:

Ma rengeteg problémára, sérelemre megoldást találhatnak a csillagjegyek, nagy kibékülések is várhatóak. Íme a napi horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Már régóta húzódik egy probléma ön és a párja között, amit eddig nem sikerült megbeszélniük. Pedig ön mindent megpróbált, és ezt a szerelme is érzi, épp ezért ma ő próbálkozik a dolog tisztázásával. Legyen nyitott!

Bika (04.20 - 05.20)

Ma olyan akadályokat lép át, amiről mindig is azt gondolta, hogy lehetetlen, egyszerűen nem képes rá. Ma mégis bebizonyítja magának és a környezetének, hogy vannak még rejtett tartalékai.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Egyáltalán nem jellemző önre a bizonytalanság, a hezitálás, most valahogy mégsem biztos a dolgában. Nem tudja, mit is akar pontosan, sőt, még abban is kételkedik, hogy elég jó-e... Szerencsére ez csak egy átmeneti állapot!

Rák (06.22 - 07.22)

Igyekezett mostanában elkerülni a konfliktusokat, aminek az lett az eredménye, hogy hatalmas lett a feszültség önben. Ha nem akar mindenkivel összeveszni, kezdje el lassan megoldani ezeket a súrlódásokat.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ne hagyja, hogy elragadják az érzelmei, akár pozitív, akár negatív érzésekről van szó! Ma mindennél fontosabb, hogy higgadt és távolságtartó legyen, mert így nem ad felületet a támadásra az ellenségeinek.

Szűz (08.23 - 09.22)

Ma kifejezetten nosztalgikus hangulatban lesz, rengeteg régi ismerős és történet eszébe jut, és sok jó barátja is elkezd ma hiányozni. Vegye fel velük a kapcsolatot, mert nem véletlen, hogy pont most jutottak eszébe!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Egy jelentős információ felett elsiklott a figyelme, ami miatt majdnem veszélybe került egy nagyon fontos munka. Azért ne essen kétségbe, ha időben lép, néhány óra alatt rendbe hozhatja a hibát!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Hetek, sőt hónapok óta rágódik valamin, és egyszerűen nem talál megoldást rá. Pedig mindvégig ott volt az orra előtt, amire ma egy olyan személy világíthat rá, aki eddig nem ált közel önhöz. Persze ez ma megváltozik!

Nyilas (11.22 - 12.21)

A mai a szerencsenapja, és messze ez lesz a legjobb a hónapban! Így ha vannak fontos projektek, célok, tervek az életében, azokat ma intézze el, mert most garantáltan sikerrel jár majd.

Bak (12.22 - 01.19)

Ha teheti, halasszon el minden olyan teendőt, tárgyalást, döntési helyzetet, ami stresszt okoz önnek. Ma különösen megviseli az óriási felelősség és a folymatos nyomás, mint általában.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Kezd besokallni a feladatoktól, elvárásoktól és problémáktól. Úgy érzi, összecsaptak a hullámok a feje felett, és legszívesebben kifutna a világból. Tényleg szüksége lenne egy-két nap nyugalomra, hogy átgondoljon mindent, letisztuljon a kép.

Halak (02.19 - 03.20)

Késésben lesz szinte egész nap, de ha már reggel odafigyel, és igyekszik behozni magát, akkor kicsit javíthat a helyzeten. Próbálja rávenni magát ébredés után egy szorosabb tempóra, hogy ne rohanással töltse az egész napot.

Még több horoszkóp:

Olvassa el a heti horoszkópját is!

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)