Napi horoszkóp, 2022. december 9.: a Bika tiszteletet kap, a Halak egy újdonságot élvezhet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. december 8., 20:05

Szerző:

Nincs már sok hátra az ünnepekig, ennek a munkahétnek is lassan a végére érünk, alább találja a pénteki napi horoszkópot. Várjuk vissza holnap is a hétvégi horoszkóppal, és mint mindig, a friss hírek mellé a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban minden nap talál új és aktuális asztrológiai előrejelzést!

Kos (03.21.–04.19.)

Nem veszélyesebb ez az út sem bármelyik útnál, amelyet életében már végigjárt, de ez nem jelenti azt, hogy értelmet lenni bekapcsolnia a biztonsági övet. Most a rendelkezésére áll valami (vagy valaki!), ami (vagy aki) által kicsit jobban bebiztosíthatja magát. Éljen a lehetőséggel!

Bika (04.20.–05.20.)

Úgy fogja érezni a mai napon, mintha felemelnék: ritka pillanat, amikor az embernek eszébe jut tudatosítani magában, hogy igen, van, akitől tiszteletet kap és ez egy nagyon szép dolog. Ne csak ma, máskor se vegye természetesnek ezeket az önnek szóló gesztusokat, adjon értük hálát és viszonozza őket!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A rágózáshoz hasonló helyzetben van: nagy élvezettel kezdett meg valamit, de most már nem érzi annyira az ízét a dolognak, elfáradtak a rágóizmai. Hamarosan érezni fogja, hogy itt az idő megszabadulni ettől a valamitől, szóval ne rágódjon rajta sokáig feleslegesen!

Rák (06.22.–07.22.)

Csökken önön a nyomás és ezt végre érezni is fogja. Használja ki azokat a pillanatokat ebben a napban, amikor végre lélegzethez juthat, és gondoljon arra, hogy a hétvégén még több alkalma lesz relaxálni!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy fontos üzenetet kap ma, ami nagyban meghatározza a napját, sőt, lehet, hogy nem is csak a mai napot. Gyakorlati teendőkkel is jár majd ez az ügy, de még fontosabb, hogy ön lélekben hogyan áll hozzá a dologhoz. A megfelelő attitűd hozzásegítheti, hogy rengeteget tanuljon-növekedjen most!

Szűz (08.23.–09.22.)

Legyen különösen kedves ma önmagához, mert ma olyan napja van a Szűz csillagjegyben születetteknek, amikor minden gyógyír kétszer olyan erősen hat, minden megerősítés kétszer annyi megújító energiát szabadít fel önben. Figyeljen oda a lelkére és a testére egyaránt, mindkettőnek jól jön egy kis regenerálódás!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyan irányba hajtja a kíváncsisága, amerre tudja, hogy valószínűleg jobb lenne nem kacsingatni. De ha már mégse bírja ki és megáll a közlekedési baleset mellett, nem engedi el a füle mellett kollégái túl hangosra sikeredett magánbeszélgetését, legalább annyival tartozik önmagának, hogy forduljon egy kicsit befelé, és vizsgálja meg: mit árul el önről, hogy ennyire kíváncsi volt?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy dolog, ami napokkal-hetekkel ezelőtt félrement, most végre egyenesbe jöhet. Nem is kell önnek aktívan semmit tennie ezért: ha ön hagyja, hogy az események a maguk útján folyjanak tovább, meglátja, magától visszazökken a dolog a megfelelő kerékvágásba!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan emberrel lesz ma dolga, aki egy igazi szelídgesztenye. Elsőre szúrós megközelíthetetlen, de legyen vele türelmes, mert riasztó külső édes belsőt takar!

Bak (12.22.–01.19.)

A sors úgy akarja, hogy a mai napon kettőt kapjon ön valamiből, amiből áltlalában egy is rendkívülinek számít. Jóból is megárt a sok? A mai nap cáfolni látszik ezt a közmondást.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Legyen óvatos ma minden vállalkozással, amibe újonnan kezd bele, mert ebben a periódusban jellemzőek a rázós indulások a Vízöntők életére. Ez persze nem jelenti azt, hogy vissza kéne fognia a lelkesedését – egyszerűen csak vigyázzon, hogy ne ajtóstul rontson a házba!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak számára ez a nap lehetőséget tartogat arra, hogy ha elég merészek és nyitott szemmel-szívvel járnak, akkor egy olyan dolgot élvezhetnek, amiben eddig még soha nem volt részük. Sőt, lehet, hogy ön eddig kifejezetten idegenkedett ettől a valamitől – ki gondolta volna, hogy eljön a napja, amikor mégis kipróbálja és ilyen pozitív élményben lesz része?!

(Kiemelt kép: Pexels.com/EVG Kowalievska)

Horoszkóp