Napi horoszkóp, 2022. december 7.: a Bika rossz úton járhat, a Vízöntőnek káosz a szerelmi élete

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. december 6., 20:00

Szerző:

Itt az újabb napi horoszkóp! Mutatjuk, hogy mi vár a csillagjegyekre. 

Kos (03.21.–04.19.)

Ma rivalizálni van kedve a munkahelyén, de a kollégái ezt egyáltalán nem fogják jó szemmel nézni. Gondolja át, hogy az üres versengésnek van-e értelme, vagy csak azt fogja elérni, hogy feszültséget szít az irodában. Mit fog szólni ehhez a felettese?

Bika (04.20.–05.20.)

Át kell értékelnie az eddigi évét, mert hamar rájöhet, hogy mostanában rossz úton járt. Élvezi, amit csinál? Izgatottan kel fel reggelente? Ha mindkét kérdésre nem a válasz, talán itt az ideje, hogy belevágjon valamibe, amibe mostanáig nem mert.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Sokszor ön alkalmazkodik, de egy idő után betelik a pohár. Ne hagyja, hogy állandóan kihasználják a jóindulatúságát, ha úgy érzi, hogy igazságtalanság éri, álljon a sarkára. Az egészségére is rámehet, ha mindig ön enged.

Rák (06.22.–07.22.)

A családtagjaival csúnyán összeveszhetnek, mert nem sikerül egyetérteniük egy olyan dologban, ami egyébként nem olyan nagy ügy, mint azt gondolják. A viták helyett próbáljanak meg minőségi időt együtt tölteni, jót fog tenni mindenkinek!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nem mer kockázatot vállalni, pedig csodálatos dolgok várnak önre. Legyen egy picit merészebb, mert az év utolsó hónapja egy olyan ajánlatot hozhat önnek, amitől teljesen le fog esni az álla. Ha bizonytalan, hívja fel a legkedvesebb barátját és beszéljenek meg mindent.

Szűz (08.23.–09.22.)

Nagyon sikeres napja lesz, minden úgy alakul, ahogy eltervezte, és a munkában is megdicsérik. A főnöke hamarosan négyszemközt is szeretne beszélni önnel, de ne aggódjon, semmi komoly dologról nem lesz szó, csak elismerést fog kapni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy régi ismerősével fog találkozni, aki komolyabban szeretne elbeszélgetni. Ön is nyitott lehet erre, de ha úgy érzi, hogy a bizonyos barát egy kicsit tolakodó, ne féljen kiállni saját magáért. Fontos, hogy megtanulja a negatív kritikákat is kezelni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem kell tovább stresszelnie a pénz miatt! Hamarosan kap egy olyan ajánlatot, ami visszaadja az anyagi biztonságát, de emellett még élvezni is fogja az új feladatot. Ideje elkezdeni befektetni valami komolyabba is, aminek köszönhetően idővel még több pénz állhat a házhoz.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A magánéletében és a munkahelyén is áll a bál. Egy kicsit lépjen ki mindenhonnan, és adjon időt magának, hogy legalább egyszer kipihenhesse magát. Ne aggódjon, idővel minden meg fog oldódni, de muszáj egy kicsit elengednie a stresszt. 

Bak (12.22.–01.19.)

Ma olyan napja lesz, hogy a legkisebb kritikára is ugrani fog. Próbáljon kicsit kedvesebben reagálni a környezetének, mert hamar megsérthet másokat a viselkedésével. A rossz napját nem töltheti ki másokon. Ha fáradt, a nap végén egy kicsit vonuljon el.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A szerelmi életében igazi káosz uralkodik. Eljött az az időszak, amikor tényleg nem tudja, hogy két személy közül, kit válasszon. Nos, ez az a szituáció, amikor nem másra, hanem a szívére kell hallgatnia. Egy a lényeg, senkit se vezessen félre!

Halak (02.19.–03.20.)

Akár a legnagyobb álma is teljesülhet. Na jó, ha nem is teljesen, de sokkal közelebb fog kerülni a célja eléréséhez, mert egy olyan helyről fog segítséget kapni, ahonnan sosem számított rá. Élvezze ki, hogy végre minden jó irányba halad. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)