Napi horoszkóp, 2022. augusztus 29.: a Rák ne kockáztasson, a Mérleg kihívásokra vágyik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a horoszkópjuk szerint. 

2022. augusztus 28., 20:00

Szerző:

Mutatjuk, mit ígér a napi horoszkóp a hét első napjára! Keresse ki a csillagjegyet és nézze meg ön mire számíthat hétfőn!

Kos (03.21 - 04.19)

Régóta dolgozik egy projekten, de ma kiderül néhány változtatás, ami miatt a munkája nagy része kárba vész. Érthető, hogy ez most megviseli, de próbálja meg továbbra is a maximumot nyújtani, mert mindenki számít önre és a szakértelmére. Ne keseredjen el! 

Bika (04.20 - 05.20)

Imádnak a kollégáival pletykálni és kávézgatni, de ma kénytelen lesz mindezt kihagyni, ha nem szeretne estig túlórázni, mert rengeteg lesz a munka. Mutassa meg,  hogy mennyire jól tud dolgozni és a felettese is értékelni fogja a próbálkozásait. A kollégákkal pedig a munkaidő után is találkozhat!

Ikrek (05.21 - 06.21)

Úgy érzi, hogy nem sikerült kipihennie magát a hétvégén és ez az egész napjára rányomja a bélyeget. A jó hír az, hogy hamarosan egy olyan lehetőséget kap, ami belelkesíti és hirtelen el is felejti, hogy kimerültnek érzi magát. Élvezze ki a helyzetet! 

Rák (06.22 - 07.22)

Nos, úgy tűnik, hogy a mai nap nem a legalkalmasabb arra,  hogy kockáztasson, mert valószínűleg nem jön be! Maradjon inkább a megszokott, jól bevált módszereknél, a rizikós döntéseket pedig hagyja inkább máskorra. A komoly döntéseket se ma hozza meg!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Sokkal jobban alakulnak a pénzügyei, mint az elmúlt hetekben! Szerencsére sikerül egyenesbe jönnie, sőt egy pluszmunka miatt jelentős anyagibevételre tehet szert hamarosan. Vigyázzon azonban, hogy ne élje fel minden pénzét, tanuljon meg spórolni is kicsit!

Szűz (08.23 - 09.22)

Rossz híreket kap egy családtagjával vagy barátjával kapcsolatban. Érthető, hogy aggódik, de próbáljon meg higgadt maradni, mert csak így fog tudni segítőkezet nyújtani, valamint megoldást találni a problémára. Minden rendben lesz!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Unja az unalmas feladatokat és kihívásra vágyik. Nos, a legjobb ha ezt a főnökének is jelzi, mert bizony van néhány izgalmas projekt, amit rábízna önre is, de ehhez jelezni kell azt, hogy többet akar. A későbbiekben ez akár egy előléptetéssel is járhat, ha jól teljesít.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Szellemileg remekül van, de fizikailag nincs jó formában. Pihenjen egy kicsit, ha szeretné bírni a hajtást, ami a héten vár önre. A kemény edzés pedig helyett inkább csak sétáljon egyet a barátival, nem kell mindig túlerőltetnie magát. Az egészség mindig az első!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Egy nagyon fontos döntést kell ma meghoznia, de nem lesz könnyű. Úgy érzi, hogy mindkét opcióban van jó is és rossz is. Ebben az esetben nem tud mást tenni, a szívére kell hallgatnia. Higgye el, hogy a végén azt a döntést fogja meghozni, ami a legjobb lesz az ön számára.

Bak (12.22 - 01.19)

Muszáj ma megőriznie a hidegvérét! Többen megpróbálják majd felbosszantani, sőt kifejezetten provokálhatják is, de ne hagyja magát kizökkenteni, felidegesíteni! Nem éri meg időt fecsérelni azokra az emberekre, akik csak rossz hatással vannak önre.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Romantikus nap vár önre! A párja egy olyan meglepetéssel készülhet, amire már régóta vágyott. Az biztos, hogy ez az élmény csak még közelebb hozza önöket egymáshoz. Talán itt az ideje, hogy komolyabban is elköteleződjenek egymás iránt? Ön mit gondol?

Halak (02.19 - 03.20)

Ma különösen érzékeny lesz és sokszor a sírás kerülgeti. Próbáljon megnyugodni és nem mindent ennyire a szívére venni. Ha úgy érzi, hogy magányra van szüksége, töltse a délutánját és az estéjét egyedül, nézze meg a kedvenc filmjét vagy olvasson, legyen saját maga az első!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, aki életébe hamarosan betoppan az új szerelem

3 csillagjegy, akik hatalmas sikerekre számíthatnak a karrierjükben a horoszkópjuk szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp