Napi horoszkóp, 2022. augusztus 24.: a Bika nincs tisztában az érzéseivel, a Rák egy váratlan hívást kaphat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 23., 20:00

Szerző:

Újabb nap, újabb napi horoszkóp! Keresse ki a csillagjegyét és nézze meg, hogy ezúttal, mit üzen önnek az asztrológia. 

 

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan feladatot vállal el, ami egyáltalán nem lesz egyszerű. Ne pánikoljon! Csupán egy kis odafigyelésre és szorgalomra van szüksége, hogy sikeresen abszolválja. A munkahelyén természetesen plusz pontot fog szerezni, ha kiválóan dolgozik. Ne adja fel! 

 

Bika (04.20.–05.20.)

Az érzelmei ma nagyon nincsenek a helyükön. A szerelmi élete is egy káosz és nem tudja eldönteni, hogy mit, vagy kit akar pontosan. Nos, amíg ez így van jobb ha nem játszik a másik érzéseivel, hanem inkább félrevonul és magában elmélkedik arról, hogy mire vágyik az életében.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai nap alkalmas arra, hogy bármit véghez vigyen, mert szerencsére nincs semmi, ami miatt stresszelnie kellene. Töltse a mai napot munkával, de azzal is, hogy időt szán a szeretteire. Ha hiányzik egy régi barátja, hívja fel. Higgye el, hogy nyert ügye lesz az illetőnél!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy váratlan telefonhívás az egész napját felboríthatja. Érthető, hogy zaklatott lesz, de ne hagyja, hogy az egész napjára befolyással legyen. Kicsit próbálja magát elengedni és a jó dolgokra fókuszáljon, mert azokból is rengeteg van jelenleg az életében. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Csúnyán összekaphatnak a párjával. Fontos, hogy mindketten tanuljanak meg kompromisszumot kötni különben nem fognak előrébb jutni semmiben sem. Ha úgy érzi, hogy nem áll készen a konfliktusok megvitatására, kicsit vonuljon el és zárkózzon be, de semmiképp se támadja le a partnerét. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem tudja kiverni a fejéből a gondolatot, hogy mi lett volna, ha nem szalaszt el egy lehetőséget. Nos, most már kár bánkódni ezen és különben is jobban teszi, ha úgy gondolkodik, hogy minden okkal történik. Talán azért szalasztott el valamit a közelmúltban, mert hamarosan valami még jobb jön az életébe.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Túlhajszolja magát és ennek rossz vége lesz! Kicsit kapcsoljon ki, vegyen ki szabadságot, ha lehet és pihenjen. Nem várhatja el a testétől és az elméjétől sem, hogy mindig 180 százalékos fordulatszámon pörögjön. Néha időt kell adnia magának, hogy regenerálódjon. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Sikerek érhetik az üzleti életben! Ha van vállalkozása akkor most tényleg jól haladhat minden, mert talál egy kiskaput, ami sok mindenen átsegítheti. Ha úgy érzi van oka ünnepelni, szóljon a barátainak és a családjának, mert ők is rendkívül boldogok a sikerei miatt. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy kollégájával egy közös feladat miatt közelebb kerülhetnek egymáshoz, sőt még egy jó barátság is kialakulhat. Vigyázzon azonban, hogy az illetőt tényleg jó szándék vezérli-e vagy akar valamit öntől. Legyen résen, mert csúnyán megbánthatják, ha nem figyel oda a jelekre. 

Bak (12.22.–01.19.)

A barátai szóvá tehetik, hogy mostanában túl sokat lóg a közösségi oldalakon. Érthető, hogy a sztárhírek és a legújabb influencerek videó is érdeklik, de azért ne feledkezzen meg a való életéről és a szeretteiről sem. Kicsit tegye félre a telefonját és inkább találjon ki valami klassz programot. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan ajánlatot kap valakitől, amit kár lenne visszautasítani. Ez az ajánlat nem szakmai lesz, hanem inkább egy olyan utazás, ahová már nagyon régóta vágyott. Élvezze ki a pillanatokat, mert tényleg fantasztikus időszak jön az életében és szerencsére azokkal oszthatja majd meg, akiket a legjobban szeret.

Halak (02.19.–03.20.)

A munkahelyén a pletykák miatt elég fagyos lesz a hangulat. Jobban teszi ha a feletteseit nagy ívben kerüli, mert ma még azokkal is morcosak lesznek, akiknek semmi közük a történtekhez. Próbáljon meg minél feltűnésmentesebben túlélni és ne aggódjon, mert napok kérdése és elcsitulnak a kedélyek!

Még több horoszkóp 

3 csillagjegy, akik hatalmas sikerekre számíthatnak a karrierjükben a horoszkópjuk szerint

3 csillagjegy, akinek rengeteg pénzt ígér a horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek egy fontos találkozást ígér a horoszkóp a most következő napokra

(Kiemelt kép: Shutterstock - Africa Studio)

 

Horoszkóp