Napi horoszkóp, 2022. augusztus 17.: a Mérleg leleplez egy hazugságot, a Vízöntő nyugodt marad

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 16., 20:03

Szerző:

Itt a szerdai napi horoszkóp! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el az asztrológia önnek szóló üzenetét! Várjuk vissza önt holnap is, hiszen a 168.hu-n minden nap jelentkezünk friss horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

Figyelemre méltó kiegyensúlyozottság jellemzi önt most, annak is tipikusan az a fajtája, ami kívülről jobban látszik, mint amennyire bentről érződik. Ha valaki ma tanácsot vagy segítséget kér öntől, ne lepődjön meg!

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika csillagjegy szülöttei számára a 9-es szám különleges jelentőséget fog kapni ezen a napon. Nincs olyan, hogy szürke hétköznap, főleg nyáron nincs, és figyelje a 9-est, mert ez jelöli majd azt a dolgot, ami ezt a napot tényleg különlegessé teszi!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek számára a mai nap olyan lesz, mint egy menet a dodzsemen: lesznek ütközések és súrlódások, de pont ettől lesz élvezetes és különleges a nap! És hát persze a menet végén az derül ki, hogy az ember egész végig csak körbe-körbe járt, nem jutott előre, de a élvezetért akkor is megérte!

Rák (06.22.–07.22.)

Az embernek önmagával a legnehezebb megbékélni, de ön most eljutott egy olyan pontra, ahonnan már könnyebb továbbindulni az önelfogadás és az önszeretet felé. A mai napon könnyebben lépnek túl a Rákok a bűntudaton, szorongáson, túlzott önkritikán – nem kell semmit csinálnia, csak haladjon előre a napban és fókuszáljon éppen arra, amit csinál, ami történik, azokra az emberekre, akikkel van!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Összességében kellemes napja lesz szerdán az Oroszlán csillagjegy szülötteinek, különösen a közösségben töltött percek között lesznek igazán szépek. Persze apróságok még ebbe a napba is belerondítanak, de ezzel együtt szakítson pár percet este arra, hogy hálát adjon ezért a szép napért!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma megtapasztalja, mit tesz egy emberrel, ha némi hatalom van a kezében. Azt mondják, a hatalom erkölcstelenné tesz – nem lehet, hogy ebben az esetben egyszerűen csak megmutatja, hogy igazából milyen ember az illető?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Leleplez-felfedez ma egy hazugságot, de egy olyan emberrel kapcsolatban, akiről a hazugságai is rengeteg igazságot árulnak el. Gondoljon csak bele, miért állított az illető valótlant!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Van ön körül valaki, akinek rosszul eshet, hogy ön mintha csak lelki szemetesládának vagy villámhárítónak tekintené őt. Az illető nem teszi szóvá a dolgot, de figyeljen oda, hogy ne legyen egyirányú a kommunikáció, ne csak meséljen, ne csak kiadja magából, ami a lelkét nyomja, hanem hallgassa is meg a másikat!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Megcsapja önt egy krízis (elő)szele ezen a napon. Nincs azért (még) ok a pánikra, de a mai nap ezután fontos alkalmat kínál arra, hogy végiggondoljon pár dolgot és óvintézkedéseket tegyen arra az esetre, ha a dolgok mégse mennének fényesen a jövőben.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak csillagjegy szülötteire az energikusság és az optimizmus lesz jellemző a mai napon, legalábbis a korábbi önmagukhoz képest. Használja ki, hogy hirtelen ennyi energiát kap az univerzumtól, ez a nap különösen alkalmas nagyobb teljesítmények gyorsabb elvégzésére és a sportolásra, mozgásra is!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy rendkívüli vagy váratlan esemény lepi meg ma önt, de a sors úgy hozza, hogy ilyen körülmények között is nyugodt marad. Jobb is, mert a mai napon különösen veszélyes a figyelmetlenség és a kapkodás, szóval csináljon csak mindent a saját tempójában, és ne hagyja, hogy kizökkentsék!

Halak (02.19.–03.20.)

Csomó energiát fektetett abba, hogy helyrehozzon valamit, amit talán nem is ön rontott el. A mai napon felcsillan a remény, úgyhogy most már ne lankadjon, mert fáradozásait hamarosan siker koronázza!

Még több horoszkóp

Karrierhoroszkóp: ez a 3 csillagjegy nagy változásra számítson a munkahelyén

Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a héten a horoszkóp szerint

3 csillagjegy, akikre fontos beszélgetés vár augusztusban a horoszkóp szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock/Olesya Kuprina)

Horoszkóp