Napi horoszkóp, 2022. augusztus 16.: a Mérleg elenged valamit, a Nyilas rengeteg pozitivitást kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 15., 20:02

Szerző:

Alább találja a keddi napi horoszkópot! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen önnek erre a keddre az asztrológia! Várjuk vissza önt holnap is, hiszen a 168.hu-n minden nap jelentkezünk friss horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

Szembesül azzal, hogy egy olyan folyamat részese, aminek kialakulásához ugyan ön is hozzájárult, de amelynek folyását ön már nem tudja megállítani. Fontos, hogy pontosan értse, hogy mi történt, mi történik, és hogy hogyan érez mindezzel kapcsolatban, szóval szánjon rá néhány csendes percet, gondolja végig és értékelje magában a dolgot!

Bika (04.20.–05.20.)

Nem lehet tovább összeegyeztetni a tényeket az ön egyik elméletével, véleményével vagy hitével. Ne essen emiatt kétségbe, nincs oka a szorongásra, sőt! Ez egy lehetőség a továbblépésre és a tanulásra: gondolja át a dolgot még egyszer, és módosítsa álláspontját!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek csillagjegy szülöttei számára a mai nappal lezárul egy korszak, amit egy nehézség jellemzett: továbblép egy kellemetlen szituációból, kigyógyul egy betegségből, megoldódik egy elhúzódó problémája. Vonja le a tanulságokat, mert ha most odafigyel, el fogja tudni kerülni, hogy még egyszer végig kelljen mennie ezen!

Rák (06.22.–07.22.)

Bár még csak kedd van, egy ponton úgy fogja érezni, hogy önnek ebből a hétből ennyi elég is volt. Ne csüggedjen, ha úgy érzi, érthetetlen (vagy nem is annyira érthetetlen) módon elfogytak az energiái, mert hamarosan ugyanilyen váratlan módon hirtelen újraindul majd önben minden!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A világ helyzetét elnézve természetes, hogy most különösen a fókuszba került a megélhetés és az anyagi problémák. A mai nap azonban arra hivatott, hogy emlékeztesse önt, hogy akármilyen fontos kérdések ezek, mégsem ez a legfontosabb. A napi problémák miatt nehogy megfeledkezzen arról, ami igazán lényeges!

Szűz (08.23.–09.22.)

Amikor nincs jó kedve, túlságosan sokat tépelődik az okokon és a felelősökön. Sőt, előfordul, hogy lelkiismeret-furdalása van, hogy nem jó partnere szeretteinek, mert éppen morcos. Ezek mind csak súlyosbítják a helyzetet. A legjobb, amit tehet, hogy elfogadja, hogy vannak időszakok, amikor nem jó a kedve, megéli ezt a hangulatot egy-egy szívhez szóló zene vagy megértő barát társaságában, aztán szépen elengedné és továbblépne anélkül, hogy bárkit okolna vagy felelőssé tenne.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg csillagjegy szülötteinél ebben az időszakban különösen fennáll a veszélye annak, hogy úgy érzik, túl sok a teendő, túl sok a kötelezettség, nem jut idő semmire. Amennyiben így van, a mai nap különösen alkalmas arra, hogy végiggondolja időbeosztását és céljait, és a kitűzött célok közül elengedjen egyet, amelynek űzése csak viszi az időt, de sikerrel igazából nem kecsegtet.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A munkahelyén van az ön környezetében valaki, aki jóindulattal viseltetik az ön irányában. Az illető a mai napon segítséget nyújt önnek, de elképzelhető, hogy ezt anélkül teszi, hogy felfedné ön előtt, hogy ki is ő, vagy hogy mivel segítette önt. Előbb-utóbb azonban mindent meg fog tudni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ez egy olyan nap lesz a Nyilas csillagjegy szülöttei számára, amelynek során sok pozitivitást, jó visszajelzést kapnak. Általában a könnyedség jellemzi majd az interakcióit másokkal – vegye észre minden esetben, ha valaki kedves önhöz, és ne felejtse ezt el viszonozni!

Bak (12.22.–01.19.)

Kissé kaotikus nap lesz ez az ön számára érzelmi szempontból. Rengeteg különböző benyomás éri majd, és ezek rengeteg különböző érzelmet korbácsolnak majd fel önben. Ha túlságosan erősnek érzi ezt az érzelmi hullámzást, próbáljon egy kis befelé fordulással rendet vágni a káoszban. Jót tesz egy kis elcsendesedés, meditáció, de akár egy nagy séta, futás vagy tánc is!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő csillagjegyben születettek számára sikert jelez mára a horoszkóp, elsősorban két területre vonatkozóan: a munka és a sport. Tegye oda tehát mindkét területen ezen a kedden, vállalkozásait siker fogja koronázni, erőfeszítéseinek meg lesz a gyümölcse!

Halak (02.19.–03.20.)

Van ön körül egy személy, akivel kapcsolatban ön azt gondolja, hogy az illető haragszik vagy neheztel önre, vagy esetleg csak szimplán nem találja önt szimpatikusnak ez a bizonyos személy. Nos, ezzel a valakivel kapcsolatban nem minden van úgy, ahogy azt ön gondolta-gondolja. Tartsa nyitva a szívét és forduljon kedvességgel az illetőhöz, mert ez a nap új kezdetet hozhat az önök viszonyában!

Még több horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a héten a horoszkóp szerint

3 csillagjegy, akiknek fantasztikus meglepetést ígér a hétre a horoszkóp

3 csillagjegy, akikre fontos beszélgetés vár augusztusban a horoszkóp szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp