3 csillagjegy, akiknek fantasztikus meglepetést ígér a jövő hétre a horoszkóp

Az alábbi 3 csillagjegy szülöttei jókora meglepetésben részesülnek majd a jövő héten a horoszkóp szerint.

2022. augusztus 13., 20:07

Szerző:

Hatalmas meglepetést ígér a horoszkóp 3 csillagjegy szülöttei számára a jövő hétre. Alább olvashatja el, hogy melyik 3 csillagjegyről van szó, mutatjuk őket máris, de előbb hadd emlékeztessük önt, hogy érdemes visszanézni a 168.hu-ra minden nap friss horoszkóp-összeállításért.

Bika (04.20.–05.20.)

A jövő hét egyik meghatározó eseménye lesz, hogy egy megdöbbentő hírt hall majd. A dolgot nem személyesen közli majd önnel valaki, hanem a (közösségi) médiából fogja megtudni, és igazán megdöbben majd, már csak azért is, mert a váratlan hír többféleképpen is érinti majd az ön életét a jövőben pozitív irányban.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Legnagyobb meglepetésére egy véletlen folytán egy olyan titok birtokába jut, amit önnek elvileg nem szabadna tudnia. Rögtön megérti, hogy bizonyos személyek miért nem akarták, hogy kitudódjon ez a titkuk, és jobb, ha ön nem is adja tovább az információt, de a horoszkóp azt mutatja, hogy végső soron senkinek nem származik kára ebből a dologból, sőt, önnek kifejezetten előnyére is válhat.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan meglepetés éri önt, mintha az univerzum kitalálta volna és hirtelen teljesítette volna egy rejtett vágyát. Még abban reménykedni sem jutott eszébe, hogy ez bekövetkezhet, erre tessék, most mégis bekövetkezik. Érdemes lesz majd megfigyelnie, min vagyis kin keresztül örvendeztette meg önt a sors ennyire.

Még több horoszkóp

Hétvégi horoszkóp, 2022. augusztus 13-14.: a Kos rádöbben, mire vágyik igazán, a Bikánál az érzelmeké lesz a főszerep

Szerelmi horoszkóp: ez a 3 csillagjegy szenvedélyes-romantikus hétvégére számíthat

Pénzhoroszkóp: a következő 3 csillagjegy szülöttei járnak most a legjobban anyagilag

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)