Napi horoszkóp, 2022. augusztus 15.: a Kos fontos újdonságról hall, a Vízöntő beveti éleslátását

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 14., 20:01

Szerző:

Kezdje az új hetet Nagyboldogasszony napján a friss napi horoszkóppal! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen önnek erre a hétfőre az asztrológia! Ne felejtsen el visszajönni holnap sem, hiszen a 168.hu-n minden nap jelentkezünk friss horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

A médiában hall egy lenyűgöző újdonságról, ami igencsak felkelti az érdeklődését. Ne legyen rest, elégítse ki a kíváncsiságát, nézzen utána a dolognak! Megéri beleásnia magát a témába, mert a jövőben igen fontossá válhat a kérdés az ön életében.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan közösségből, amelynek ön is tagja, a mai nappal távozik: legyen az munkahely, baráti kör vagy egyéb, rendszeresen összegyűlő csoport. A dolog nem kéne, hogy szomorú legyen bizonyos körülmények miatt, de hiába, a búcsú akkor is felkavarja az ön érzelmeit.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Valami nyomja a lelkét egy önhöz igen közel álló embernek. Hozza az illető tudomására, hogy ha szeretne beszélni róla, ön meg fogja hallgatni, de amennyiben nincs még készen az illető a beszélgetésre, ne erőltesse a dolgot, ne vallassa őt!

Rák (06.22.–07.22.)

Lát vagy olvas valamint a közösségi médiában, ami arra sarkalja, hogy kapcsolatba lépjen a posztolóval, vagy ön is kitegyen valamit ebben a témában. Okosan használja azonban ezt a kommunikációs csatornát, ne hagyja, hogy a nézetkülönbségekből durva vita alakuljon ki!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy férfi nagyon erős jelenléte meghatározó erő lesz ebben a napban az Oroszlán csillagjegyben születettek számára. Az illető auráját néha még akkor is érezni lehet majd, amikor a férfi éppen nincsen fizikailag jelen. Jó alkalom ez, hogy tisztázzon magában egy-két dolgot arról, hogy ön hogyan viszonyul ehhez az illetőhöz.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ezen a napon váratlanul megkerül egy eltűnt személy vagy dolog. Erre lehet, hogy az ön reakciója megkönnyebbülés lesz, lehet, hogy inkább csalódottság, vagy talán a kettő keveréke. De legalább most már biztos lehet abban, hogy mi történt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nem hagyja magát feledésbe merülni egy múltbéli trauma. Nem mindig alkalmas erre az idő és/vagy a szituáció, de ha már előjöttek az emlékek, maradjon velük egy rövid időre, próbálja őket megérteni, feldolgozni, aztán pedig elengedni őket!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A 6-os és a 7-es szám igen fontos szerepet kap a Skorpió csillagjegyben születettek mai napjában. Az egyik jót, a másik rosszat jelöl, de azt csak nap közben fogja megtapasztalni, hogy melyik melyiket, ezért ma mindenképpen nyitott szemmel járjon, figyelje az eseményeket-jeleket!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy pocsékul megfogalmazott, de igen fontos hivatalos vagy személyes szöveggel támadnak ma gondjai. Ha nem teljesen biztos a jelentésében, kérjen inkább segítséget, mert ha ezt félreérti, abból baj lehet!

Bak (12.22.–01.19.)

Van egy bizonyos helyzet, amiben mindig ugyanúgy viselkedik. Ha nem is teljesen önszántából, de ma ez változik. Kénytelen-kelletlen kilép a komfortzónájából, mert ezúttal kicsit máshogy alakulnak a dolgok és muszáj hozzájuk alkalmazkodni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Az ön megfigyelőképességére és éleslátására lesz ma szükség egy probléma megoldásához. De ne feledje, attól még, hogy ön tudja, mi a válasz, nem feltétlenül csak ez az egy válasz lehetséges!

Halak (02.19.–03.20.)

Hétfőn nem számít ilyenre az ember, de ma történik valami, ami a spiritualitás felé tereli a Halak csillagjegyben születettek gondolatait. Ne álljon ellent az invitálásnak, fedezze fel személyiségének azt az oldalát is, ami a fizikailag nem tapintható dolgokkal vágyik kapcsolódni!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek fantasztikus meglepetést ígér a jövő hétre a horoszkóp

Pénzhoroszkóp: a következő 3 csillagjegy szülöttei járnak most a legjobban anyagilag

3 csillagjegy, akikre fontos beszélgetés vár augusztusban a horoszkóp szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp