Napi horoszkóp, 2022. augusztus 12.: az Ikrek megtalálja a kulcsot, a Vízöntőben valami átalakulóban van

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 11., 20:05

Szerző:

Íme a friss napi horoszkóp! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen önnek az asztrológia erre a péntekre! Aztán pedig nézzen be hozzánk a hétvégén is, mert a 168.hu-n minden nap várjuk önt a friss horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

A legjobb szándéka ellenére a dolgok nem haladnak, nem fejlődnek olyan gyorsan, mint ahogy ön azt szerette volna. Jól tette, hogy belenézett a horoszkópba, mert lehet, hogy enélkül egy ilyen élmény hatására átadta volna magát a csüggedésnek, de ezúttal legyen tudatosabb! Egy kis hátráltatás, egy apró lemaradás vagy csúszás még nem a világ vége – a mai epizóddal együtt csak még jobban fog örülni, amikor végül majd eléri a célját.

Bika (04.20.–05.20.)

Mindjárt itt a hétvége, és ön már alig várja a víkendet. Még azzal együtt is, hogy nem lesz azért 100%-ig csak kikapcsolódás ez a két nap. De ne tekintsen túlságosan sokat előre, próbáljon a jövő helyett a jelenben élni! Meglátja, lesz annyi fontos és érdekes dolog ebben a péntekben is, amiért megéri!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Régóta fúrja az oldalát a kíváncsiság, és most megtalálja végre a kulcsot egy olyan ajtóhoz, amin rég be akart már kukkantani. Egy titokkal kevesebb... az információ hatással lesz az ön életére, de nem olyan hatással, ahogy ön azt gondolná.

Rák (06.22.–07.22.)

Az önnel szemben támasztott elvárásokat egyre nyomasztóbbnak találja, de ezáltal végre megtalálja önmagában az energiát ahhoz, hogy egy-két ponton tisztázza, hogy pontosan ki és pontosan mit is vár el öntől. Ön is emberből van, nem fér bele több önnek sem, mint másnak, erre nyugodtan emlékeztesse a többieket.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma valamiért nem működik egy jól bevált húzása. Használja a kreativitását, ezúttal próbálja meg meg valahogy máshogy megoldani a helyzetet – és nézzen utána, vajon miért mondott csődöt az eddig módszer, mert fontos dologra jöhet rá!

Szűz (08.23.–09.22.)

Pénzt akar kiadni valamire, amire nincs igazából szüksége. Néha muszáj kirúgni a hámból, ráadásul most kezdődik majd a hétvége, szóval senki nem fogja elítélni, ha most egy kicsit tényleg kiköltekezik. Viszont ha tényleg a pénztárcájába nyúl, előbb gondolja végig, kit támogat ezzel a vásárlással! Senki nem várja el öntől, hogy ne költsön, de arra érdemes odafigyelnie, hogy (önön kívül) kik a vásárlásának haszonélvezői!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Rengeteg az ön életében most a stressz, és nem csak a munka miatt. A délután folyamán éri majd egy kellemes meglepetés, és meglátja, milyen jól esik ilyenkor elfelejteni a gondokat egy időre. Most már csak azt kell kitalálnia, hogyan tudná a stresszt tartósan is csökkenteni, de ne aggódjon, hamarosan erre is megtalálja a választ, csak keresnie kell!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Különösen figyeljen ma, hogy kinek mit mond és hogyan fogalmaz: szándékait könnyen félreértelmezhetik a többiek. A nap legjobb beszélgetése persze olyan személyekkel lesz, akiknek körében bármit mondhat. Igen, vannak ön körül olyanok is, akik viszont félszavakból is megértik egymást.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A szokásosnál (is) hosszabbnak és komplikáltabbnak tűnt ez a hét, de ezzel a péntekkel végre vége van! A munkanap ma sem lesz egy fáklyás menet, de annál jobban fog esni utána a pihenés. Plusz jobb, ha észben tartja, hogy mások is tisztában vannak az ön teljesítményével: fáradozásainak meglesz a jutalma.

Bak (12.22.–01.19.)

Eljut ma önhöz egy olyan hír, amelynek hatására elgondolkodik, hogy mi is az, amire önnek igazán szüksége van jelenleg. Ha ez így kikristályosodott, ne legyen rest vagy félénk, kérjen! Az univerzum hamarosan az ön segítségére lesz, bízzon benne – de ne legyen félénk vagy rest más emberek segítségét is kérni a saját erőfeszítései mellett!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Mostanra egyértelművé vált: átalakulóban van önben valami. Egyelőre nem könnyű meghatározni, hogy pontosan honnan tart és főleg, hogy hova, de ma egyértelműen érezni fogja, hogy megmozdult valami. Ne próbáljon előre eldönteni semmit, hagyja, hogy a dolgoktól maguktól, természetesen alakuljanak, csak figyelje meg, hol tart most önben ez a változás!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak csillagjegyben születettek érzelmi élete és munkája összeütközésbe kerül. Sajnos nem lehet egyszerre foglalkozni mind a kettővel, és a kettő néha ellentétes dolgokat kíván meg az embertől. Ha nem tudja, hogyan döntsön, beszéljen egy önhöz közel álló személlyel – jó tanácsot fog kapni.

Még több horoszkóp

Pénzhoroszkóp: a következő 3 csillagjegy szülöttei járnak most a legjobban anyagilag

3 csillagjegy, akik még a héten jó hír kapnak a horoszkóp szerint

3 csillagjegy, akikre fontos beszélgetés vár augusztusban a horoszkóp szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)

Horoszkóp