3 csillagjegy, akik még a héten jó hír kapnak a horoszkóp szerint

Horoszkóp: mutatjuk, melyik az a 3 csillagjegy, amelynek szülöttei jó hírnek örülhetnek majd a most következő napokban.

2022. augusztus 10., 14:42

Szerző:

Ha az ön csillagjegye szerepel az alábbi három közül, akkor jó hírrel szolgál önnek a horoszkóp: hamarosan jó hírt fog kapni! Görgessen máris lejjebb a részletekért, de ne feledje, itt a 168.hu-n minden nap friss napi horoszkópot olvashat, ezért érdemes hozzánk minden nap visszanézni!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek csillagjegy szülötteire egy olyan jó hír vár, amely egy hozzájuk közel álló személyhez, minden bizonnyal családtagjukhoz kapcsolódik. A hírnek ön még jobban is fog örülni, mint ez a bizonyos másik személy – végre egy pozitív fordulat!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Olyan régóta vár hiába valamire, hogy már csak nagy ritkán jut eszébe, hogy annak idején mennyire reménykedett a dologban. Mint az életben rengetegszer, amire számítunk, az nem következik be, amire nem számítunk, az viszont igen, szóval jó hír, hogy megfeledkezett a dologról, mert most be fog következni! Nem akkor, amikorra eredetileg várta, de most végre megérkezik, beteljesül, megvalósul ez a valami!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő csillagjegy szülöttei a munkájukkal-karrierjükkel kapcsolatos jó hírt kapnak még ezen a héten. Két dolog is közrejátszik a dologban: egyrészt az, hogy ön odatette magát a melóban, de másrészt a szerencse is ön mellé állt ezúttal. Meg fog lepődni a híren, de azon is, hogy pont kitől tudja majd azt meg.

Még több horoszkóp

Íme a mai (szerdai) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akikre fontos beszélgetés vár augusztusban a horoszkóp szerint

Egészséghoroszkóp: ennek a 3 csillagjegynek gyógyulást, egyensúlyt hoz ez a hét

(Kiemelt kép: Shutterstock/Diego Cervo)

Horoszkóp