Napi horoszkóp, 2022. augusztus 10.: a Kos különös dologra lesz figyelmes, a Nyilas pozitív visszajelzéseket kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 9., 20:03

Szerző:

Mint minden nap a 168.hu-n, ma is mutatjuk a friss napi horoszkópot! Ha kíváncsi, mit ígérnek önnek a csillagok erre a szerdára, keresse ki alább a születésnapjának megfelelő csillagjegyet!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy szinte minden szempontból átlagos nap lesz ez a szerda a Kos csillagjegy szülötteinek: összességében se nem kirívóan jó, se nem kiugróan rossz. Egyetlen különös epizód lesz a napban, ami teljesen kizökkenti majd önt a szokásos kerékvágásból – jól figyeljen ekkor, mert az eseménynek nagy jelentősége lehet az ön jövője szempontjából!

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika csillagjegy szülöttei számára a hatos szám bír különös jelentőséggel ezen a napon. Ez a szám egy személlyel vagy egy hellyel kapcsolatban rendkívül fontos dolgot jelent, ezért járjon egész nap nyitott szemmel!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ezen a napon különösen hatnak az Ikrek csillagjegy szülötteire a modern élet csábításai, pont a legrosszabbkor. Bár a hét közepén ezt még nehezebb kivitelezni, de próbáljon meg minél kevesebbet lógni a közösségi médián, hagyja pihenni a mindenféle appokat és játékokat, mert ma különösen rossz hatása van ezeknek – annál értékesebbek viszont az offline töltött percek!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy beszélgetés után felesleges kétségek gyötrik majd, hogy valamit, amit tett vagy mondott, a másik fél jól értett-e, nem gondol-e rosszat önről. A hangsúly a felesleges szón van: ne abból induljon ki, hogy mások rosszindulattal fognak önhöz fordulni és direkt a lehető legrosszabb módon értelmeznek majd mindent – nem így lesz!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nem mindig van ínyére a csapatmunka, de ezen a napon olyan energiái vannak, amiket a leginkább társaságban tud kamatoztatni. Jobban megy ma a nap, ha együtt dolgozik valakivel, könnyebben tud kapcsolódni másokhoz, a kommunikációs készsége szárnyakat kap – használja ki!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ön is érzi egy, az utóbbi időben igen fontosnak tűnő problémával kapcsolatban, hogy valami nincs rendben. Nos, ma rádöbben, hogyan tud előrelépni az ügyben – de áttöréshez csak az vezethet, ha nem a felelőst vagy a hibást keresi és/vagy hibáztatja (legyen az ön saját maga vagy másik személy), hanem arra koncentrál, merre visz tovább az út a kialakult helyzetből.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A nap legfontosabb pillanatait egy családtagjával éli át ezen a szerdán. A közösen töltött idő elmélyíti az önök között egyébként is fennálló köteléket még akkor is, ha menet közben az epizód nem is tűnik különösebben jelentőségteljesnek.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem mindig könnyű segítséget mástól elfogadni, de olyan helyzetbe kerül ezen a szerdán, amikor a legjobban teszi, ha elfogadja, amit felajánlanak önnek. Igen, ezzel lekötelezi magát az illető felé... olyan nagy baj ez?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Minél boldogabbnak, önfeledtebbnek mutatja magát, annál több a pozitív visszajelzés. Ez egy természetes dolog, és jó is, hogy ezzel is segíti, hogy pozitív légkör vegye önt körül, de azért ne feledje, hogy nem lehet mindig mosolygós az ember, megvan az ideje és a módja a negatív érzelmek kifejezésének, megélésének is!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak csillagjegy szülöttei számára ez a szerda nem annyira a szavak, inkább a tettek napja. Amit ma tesz vagy ad valakinek, azzal sokkal tisztábban és érthetőbben kommunikál a többiek felé, mint a beszédével, amibe bármikor becsúszhat egy-egy szerencsétlenül megfogalmazott vagy félreérthető mondat. Ezen a napon inkább csinálja, ne (csak) mondja!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy váratlan pillanatban szembesül azzal, hogy bizonyos dolgok meglepő intenzitású agressziót tudnak kiváltani önből, pedig általánosságban egy békés, nyugodt embernek tartja magát. Anélkül, hogy hagyná, hogy a düh átvenné az irányítást, próbálja meg megfigyelni, mi és miért váltja ki önből az agressziót! Sokkal könnyebb lesz legközelebb elkerülni, hogy olyat tegyen, amit később megbánhat.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy meghökkentő történetet hall ma, amelynek az igazságtartalmáról azonban nincs meggyőződve. Nos, a sztori bár nem igaz 100%-ban, azért nem is nélkülözi teljesen a valóságos alapot. Tartsa fejben a dolgot, mert idővel megtudhatja majd, hogy mennyi igaz a dologból!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akikre fontos beszélgetés vár augusztusban a horoszkóp szerint

Egészséghoroszkóp: ennek a 3 csillagjegynek gyógyulást, egyensúlyt hoz ez a hét

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akiknek hatalmas szerencséjük lesz a héten

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp