Napi horoszkóp, 2022. április 12.: különösen szép nap lesz ez a kedd egyes csillagjegyek számára

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. április 12., 00:02

Szerző:

Egy nappal közelebb a húsvéti hosszú hétvégéhez – nézzük, mit ír mára a napi horoszkóp, mit üzen az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Szánjon egy kis időt ma arra, hogy észszerűsít, rendszerbe szed, átnéz bizonyos dolgokat! Nem lehet, hogy kiad pénzt olyan szolgáltatásra, amit nem is használ? A tavaszi nagytakarítást nem csak a lakásban kell elvégezni, és ha ma szorít egy kis időt annak, hogy egy kicsit más szemszögből nézzen rá saját életére, fel fogja ismerni, mi az, ami mellett nem érdemes kitartani.

Bika (04.20.–05.20.)

Valami már egy jó ideje nyomja a lelkét, és ma adódik egy alkalom, hogy végre kimondja, ami kikívánkozik. Az biztos, hogy jobban fogja érezni magát utána, de vigyázzon, csak azért, mert úgy érzi, jogosan szólal fel, ne feledkezzen meg arról, hogy kedvesen és tisztelettudóan forduljon a másikhoz!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Lesznek pillanatok, amikor érezni fogja ma az univerzum gyógyító, tápláló erejét. A legjobbkor: ön tudja a legjobban, mennyire szüksége van most erre. Fordítson hát saját magára valamennyi időt: forduljon befelé, meditáljon, sportoljon, sőt, akár a tánc is jó módszer lehet, szóval tegye be a kedvenc zenéjét és változzon a szoba egy időre táncteremmé!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy fontos és tanulságos beszélgetésnek lehet ma részese, ha nyitott szemmel jár és őszintén, nyíltan fordul mindenkihez. Könnyen lehet, hogy egy vadidegen lesz az illető, de éppen az ilyen találkozásokból tanulhatunk a legtöbbet, hiszen rádöbbent, mások hogyan látnak minket.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai napon egy fontos személlyel szóba kerülnek a jövőbeli tervek, hogy ő és ön hogyan látják az elkövetkezendő hónapokat, akár éveket. Figyeljen erre a beszélgetésre, legyen őszinte és vegye komolyan a témát, mert sok minden múlhat azon, mi hangzik most el.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma a nap nagy részében a legjobb, legmeggyőzőbb formájukat hozzák a szüzek. Ha van valaki, akire jó benyomást szeretne tenni, legyen az munka vagy romantika terén, jól teszi, ha ma beszél az illetővel. Csak ne próbáljon túlságosan ráerősíteni semmire, hanem inkább saját magát adja: ön pont úgy jó, ahogyan most van!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Többször is rácsodálkozik ma arra, mennyire szép ez a nap, mekkora nagy kincs a tavasz. Gondot okozhat azonban, hogy rosszul alszik az éjszaka, de ezt is elkerülheti, ha kikapcsol minden kütyüt úgy egy órával lefekvés előtt, és megpróbál elcsendesedni, befelé figyelni, esetleg szeretteivel megélni néhány meghitt, tavaszesti pillanatot.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Lesz egy kis flört a mai napjában, bejelentkeznek a haverok, hírt hall családtagjai felől is. Attól még, hogy a szokásosnál mozgalmasabb a társasági élete, próbáljon azért a munkára is figyelni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Meglepő mennyiségű motiváció van ma önben, és jól teszi, ha felhasználja ezeket a belső energiákat a munkahelyén, de otthon is – nem beszélve a sportról, hobbiról. Bizonyára a tavasz is benne van, valamint a tudat, hogy ez egy rövidebb hét, szóval nyugodtan adjon bele egy kicsit többet ma, mert meg fogja látni, ez a motiváció egy olyan forrásból jön, amelyből minél többet merít, annál bővebb lesz!

Bak (12.22.–01.19.)

Lesz ma egy jel, egy váratlan esemény, amely egy elhunyt személyre emlékezteti önt – mintha az univerzum az ő emlékén keresztül szeretne üzenni valamit önnek, pont ma! Ne hessegesse el ezt a megérzést, akkor se, ha fájdalmas visszaemlékezni! Üljön egy kicsit csendben a gondolataival, élje át, élje meg a pillanatot, hiszen a múlt tette önt azzá a személlyé, akivé mostanra vált.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Úgy érzi, hogy mások olyasvalamit gondolnak önről, ami nem igaz? Hát a mai nap remek alkalmat fog kínálni arra, hogy megmutassa, mennyire rosszul gondolja, aki ezt gondolja önről. Ne vitatkozzon senkivel, ne győzködjön senkit szavakkal: hagyja, hogy a cselekedetei beszéljenek!

Halak (02.19.–03.20.)

Hullámvasútszerű napra számítsanak a halak ezen a kedden! Lesz olyan szituációban, amelyben csak úgy vágni lehet majd a feszültséget, de próbáljon higgadt maradni, mert a nap megajándékozza gyönyörű, meghitt, érzelmekkel teli pillanatokkal is.

Még több horoszkóp:

Havi horoszkóp: 2022. április

3 csillagjegy, aki hamarosan pénzhez jut

3 csillagjegy, akinek szerelmesen indul a hét

(Kiemelt kép: Shutterstock/HTeam)

Horoszkóp